mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من از costome view به جای وب ویو استفاده کردم وقتی عمودی هست درسته ولی وقتی میخواهیم افقی کنیم سایت رو رفرش میکنه و افقی میشه و (برعکس)حالا چی کار کنم در وب ویو هم چک کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ کمککککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککککککککمک کممممممممممممممممممممممممممممممک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ کسی نمی دونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ اقا ببخشید من هی تایپیک میزنم اما مجبورم کارم لنگه لطفا جواب بدید اقا ایزی کمکککککک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
من از costome view به جای وب ویو استفاده کردم وقتی عمودی هست درسته ولی وقتی میخواهیم افقی کنیم سایت رو رفرش میکنه و افقی میشه و (برعکس)حالا چی کار کنم در وب ویو هم چک کردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.