Negan 1,300 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان گلم من میخوام ی پسورد برای برنامم بزارم حالا بحثای دیگش بماند بهترین روش زخیره نام کاربری و پسورد چیه توی اندروید استودیو ؟ آفلاین # و آنلاین # و اینک همیشه برای اینکار از خود سرویس گوگل استفاده کرد ؟ مثله خیلی از اپلیکیشنا و به داده های اون دسترسی داشت ؟ یخورده گیج شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سرویس گوگل و لاگین با ایمیلش یکم کارش سخته و پیچیده ، استفاده کردم ازش تو برنامم ، آموزشش رو اگه وقت شد میزارم فعلا به روش های ساده تر اتکا کن توی حالت آفلاین شما میتونی یه دیکودر ساده بسازی و ازش استفاده کنی تا اگه کسی گوشیش روت بود و فایل ها رو دید نتونه پسورد رو کامل ببینه مثل نمونه زیر : /** * Created by AMiN on 7/6/2016. */ public class SimpleEncrypt { public static String Encrypt(String txt){ return txt .replace("a","○") .replace("b","◘") .replace("c","•") .replace("d","♠") .replace("e","♣") .replace("f","♦") .replace("g","♥") .replace("h","☻") .replace("i","☺") .replace("j","♂"); } public static String Decrypt(String txt){ return txt .replace("○","a") .replace("◘","b") .replace("•","c") .replace("♠","d") .replace("♣","e") .replace("♦","f") .replace("♥","g") .replace("☻","h") .replace("☺","i") .replace("♂","j"); } } شما همه حروف رو بزار ۲ ۳ دقیقه کار داره یا هم از کتابخوننه های encryption استفاده کن ، اینجوری هم ذخیرش کن : SharedPreferences shared = PreferenceManager.getDefaultSharedPreferences(context); shared.edit().putString("p",SimpleEncrypt.Encrypt("IN RAMZE")).apply(); اینجوری هم بگیرش : String pass = shared.getString("p",SimpleEncrypt.Decrypt("Save Nashode")); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سرویس گوگل و لاگین با ایمیلش یکم کارش سخته و پیچیده ، استفاده کردم ازش تو برنامم ، آموزشش رو اگه وقت شد میزارم فعلا به روش های ساده تر اتکا کن توی حالت آفلاین شما میتونی یه دیکودر ساده بسازی و ازش استفاده کنی تا اگه کسی گوشیش روت بود و فایل ها رو دید نتونه پسورد رو کامل ببینه مثل نمونه زیر : /** * Created by AMiN on 7/6/2016. */ public class SimpleEncrypt { public static String Encrypt(String txt){ return txt .replace("a","○") .replace("b","◘") .replace("c","•") .replace("d","♠") .replace("e","♣") .replace("f","♦") .replace("g","♥") .replace("h","☻") .replace("i","☺") .replace("j","♂"); } public static String Decrypt(String txt){ return txt .replace("○","a") .replace("◘","b") .replace("•","c") .replace("♠","d") .replace("♣","e") .replace("♦","f") .replace("♥","g") .replace("☻","h") .replace("☺","i") .replace("♂","j"); } } شما همه حروف رو بزار ۲ ۳ دقیقه کار داره یا هم از کتابخوننه های encryption استفاده کن ، اینجوری هم ذخیرش کن : SharedPreferences shared = PreferenceManager.getDefaultSharedPreferences(context); shared.edit().putString("p",SimpleEncrypt.Encrypt("IN RAMZE")).apply(); اینجوری هم بگیرش : String pass = shared.getString("p",SimpleEncrypt.Decrypt("Save Nashode")); اهان ایول خوده خودشه استفاده از SharedPreferences به ذهنم رسید اما خب از همین دسترسی روت میترسیدم ک فک کنم با این روش کاربر نتونه با روت هم پسورد رو پیدا کنه مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Negan 1,300
سلام دوستان گلم
من میخوام ی پسورد برای برنامم بزارم حالا بحثای دیگش بماند
بهترین روش زخیره نام کاربری و پسورد چیه توی اندروید استودیو ؟
آفلاین #
و
آنلاین #
و اینک همیشه برای اینکار از خود سرویس گوگل استفاده کرد ؟
مثله خیلی از اپلیکیشنا و به داده های اون دسترسی داشت ؟ یخورده گیج شدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.