رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


sportwtf

آشنایی با API های اندروید،اسم و ورژن آنها

پست های پیشنهاد شده

sportwtf    43

کاربر عادی

بسم الرحمن الرحیم


 


این دومین مطلب آموزشی است که قرار میدهم.


 


این مطلب اختصاصی برای انجمن www.answercenter.ir میباشد.


 


در این مطلب میخوام شما رو با نسخه های اندروید، اسم نسخه های اندروید، و ورژن API هر یک از نسخه های اندروید در قالب یک فایل PDF که خودم گرد آوری کردم،آشنا کنم.


 


مثلا شما میخواهید یک برنامه مخصوص اندروید 4.4 بنویسید، خب برای این کار باید از API 19 استفاده کنید.


 


حالا در مورد اینکه این API ها را باید در کجا قرار دهید و... ، در انجمن سرچ کنید آموزشش هست. چون این مطلب درمورد آشنایی با API های اندروید،اسم و ورژن آنها است و برای اینکه از موضوع مطلب دور نشویم، در این مورد از توضیح نمیدهم.


 


فایل PDF رو پیوست کردم و همچنین در یک فایل RAR قرار دارد. ونیازی هم به پسورد ندارد.


موفق باشید.


Android API Versions.rar

  • پسندیدن 4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moheghi    2

کاربر عادی

سلام.

یه سوال داشتم

اگه api برای اندروید5 دالنود کنید برای اندروید های پایین تر هم قابل انتشار هستن؟

یا باید تمام api هارو دانلود کنیم؟

من الصلا کار با api بلد نیستم و یکی از مشکلات اصلیمه میتونید منو توی این مورد راهنمایی کنید؟

مثل کاراییش"محل نصب"انواعش و... چون واقعا نیاز دارم

خیلی ممنونم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sbr    204

کاربر رو به رشد

در ۱ ساعت قبل، moheghi گفته است :

سلام.

یه سوال داشتم

اگه api برای اندروید5 دالنود کنید برای اندروید های پایین تر هم قابل انتشار هستن؟

یا باید تمام api هارو دانلود کنیم؟

من الصلا کار با api بلد نیستم و یکی از مشکلات اصلیمه میتونید منو توی این مورد راهنمایی کنید؟

مثل کاراییش"محل نصب"انواعش و... چون واقعا نیاز دارم

خیلی ممنونم

سلام دوست عزیز 

این از لیست api ها

0045.PNG

 

برای ساخت برنامه با بیسیک جدیدترین api یعنی api 24  رو دانلود کنیدو استفاده کنید 

اینکه بگید روی اندروید پایین تر نصب میشه یا نه رو  باید توی قسمت manifest Editor تعیین کنید 

مثل این تصویر 

0048.PNG

 

مثلا ببین توی خط  5  نوشته minSdkVersion این بخش برای حداقل سازگاری با اندروید هست 

من گزاشتمش رو 7 یعنی طبق جدول برنامه ای که میسازم حداقل روی اندروید 2.1 سازگار هست و نصب میشه 

 

حالا واسه نصب api 

توی پوشه sdk یه پوشه هست به نام platforms 

0047.PNG

وقتی api جدید دانلود کردی میریزی توی این پوشه 

خب حالا باید از این مسیر tools > configure path بری و آدرس دهی کنی مثل این عکس گزینه دومش

0046.PNG

 

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sbr    204

کاربر رو به رشد

در 17 دقیقه قبل، moheghi گفته است :

ip7 را هم باید دانلود کنم؟یا فقط24 کافیه؟

عرض کردم فقط 24 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moheghi    2

کاربر عادی

ببخشید

قسمت  manifest Editor در کجا قرار دارد؟

در مورد api ممنونم نصبش کردم و طبق گفته هاتون درستش کردم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sbr    204

کاربر رو به رشد

در 25 دقیقه قبل، moheghi گفته است :

ببخشید

قسمت  manifest Editor در کجا قرار دارد؟

در مورد api ممنونم نصبش کردم و طبق گفته هاتون درستش کردم

 

project>>>Manifest Editor

هر چی توش هست رو پاک کن و این کد رو بزار توش 

AddManifestText(
<uses-sdk android:minSdkVersion="7" android:targetSdkVersion="23"/>
<supports-screens android:largeScreens="true" 
    android:normalScreens="true" 
    android:smallScreens="true" 
    android:anyDensity="true"/>)
SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon")
SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$")
SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme")
CreateResource(values, theme.xml,
<resources>
    <style name="MyAppTheme" parent="Theme.AppCompat.Light.NoActionBar">
       <item name="colorPrimary">#3F51B5</item>
       <item name="colorPrimaryDark">#3F51B5</item>
       <item name="colorAccent">#3F51B5</item>
        <item name="windowNoTitle">true</item>
        <item name="windowActionBar">false</item>
   </style>
</resources>
)

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moheghi    2

کاربر عادی

در در 1395/11/28, 13:35:08، sbr گفته است :

سلام

طبق گفتتون من api نصب وه به بیسیک وصل کردم.

اما شبیه سازم دیگه به بیسیک وصل نیست

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sbr    204

کاربر رو به رشد

در 21 ساعت قبل، moheghi گفته است :

میشه دربارش توضیح بدید؟

شما شبیه سازتون رو باز کنید و بزارید همینجور باز باشه 

توی بیسیک کدهاتدن رو بنویسید و وقتی توی بیسیک run (کلید میانبر F5) رو بزنید خود بیسیک شبیه ساز رو میشناسه و روش اجرا میکنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moheghi    2

کاربر عادی

من کاریو که گفتید انجام دادم

اما شبیه ساز به بیسیک وصل نشد

امکان داره شبیه ساز از بیسیک خارج شده باشه و باید دوباره وصل کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهران محمودی    774

مدیر بازنشسته

سلام،

اگه فکر میکنید شبیه ساز به محیط برنامه نویسیتون متصل نیست، بعد از اجرای شبیه ساز توی B4A از منوی Tools گزینه Restart ADB Server رو بزنید و بعد اقدام به اجرای برنامتون بکنید.

 

ضمنا، چه نسخه ای از B4A رو استفاده میکنید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrad    25

کاربر عادی

در 1 ساعت قبل، moheghi گفته است :

و وقتی  f5 رو میزنم عکس زیر میاد

http://s1.picofile.com/file/8286950076/photo_2017_02_19_16_42_23.jpg

پسر كدي كه توي مانيفست اضافه كردي درست نيست بررسي كن 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moheghi    2

کاربر عادی

در 22 ساعت قبل، مهران محمودی گفته است :

سلام،

اگه فکر میکنید شبیه ساز به محیط برنامه نویسیتون متصل نیست، بعد از اجرای شبیه ساز توی B4A از منوی Tools گزینه Restart ADB Server رو بزنید و بعد اقدام به اجرای برنامتون بکنید.

 

ضمنا، چه نسخه ای از B4A رو استفاده میکنید؟

B4A 5.50

2.jpg

اینم عکس وقتی ریستو میزنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moheghi    2

کاربر عادی

ممنونم از کمکتون

اما دیدم به بییک وصل نمیشه شبیه سازم و مستقیما گوشیمو وصل کردم و بدون مشکل توی گوشیم نصبه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moheghi    2

کاربر عادی

قسمت start در داخل کد نویسی برای کجای محیطه؟و همه کد هارو میتونیم داخلش بزنیم؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...