سیدمحمد 248 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ سلام به دوستان گل. از کتابخونه NotificationBuilder هنگام خروج از برنامه استفاده کردم. اما موقع خروج این لاگ رو نمایش میده. و روی صفحه گوشی هم پیغام میده که برنامه متوقف شد. مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ من اصلا از چنین کتابخانه ای استفاده نمیکنم. نحوه ی استفاده چطور هستش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ من اصلا از چنین کتابخانه ای استفاده نمیکنم. نحوه ی استفاده چطور هستش؟ از متریال اصلا توی پروژتون استفاده نکردید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasul23 40 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ کتابخانه ی android-support-v4 رو تو پوشه لایبیری بیسیک فور اندروید قرار بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ خیر متریال کار نکردم. الان برای حل مشکل چطور از این کتابخانه استفاده کنم دوستان؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ خیر متریال کار نکردم. الان برای حل مشکل چطور از این کتابخانه استفاده کنم دوستان؟؟ کدهایی که در ساب Activity_KeyPress قرار دادید رو قرار بدید بررسی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ این خیر متریال کار نکردم.الان برای حل مشکل چطور از این کتابخانه استفاده کنم این فایل را درون کتابخانه های بیسیک ، محل نصب بیسیک بریز معمولا درایو C: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ این این فایل را درون کتابخانه های بیسیک ، محل نصب بیسیک بریز معمولا درایو C: دوست عزیز مسیر نصب بیسیک4اندورید نه، محل کتابخانه های بیسیک4اندورید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ این فایل زیپ باز نمیشه، با همون حالت بزارمش توی پوشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ ? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ @, مشکل به وجود اومده برای نبودن کلاس نوتیفیکشن داخل کتابخانه اندروید ساپورت ورژن 4 هستش شما مجبورید از اخرین نسخه این کتابخانه استفاده کنید android-support-v4.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
سیدمحمد 248
سلام به دوستان گل.
از کتابخونه NotificationBuilder هنگام خروج از برنامه استفاده کردم.
اما موقع خروج این لاگ رو نمایش میده. و روی صفحه گوشی هم پیغام میده که برنامه متوقف شد.
مشکل از کجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.