daria 15 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، نمی دونم سوالم رو جای درستی گذاشتم یا نه ؟ چون سوال ندارم بلکه خدمت اساتید محترم یه درخواست دارم : امکانش هست که آموزش کتابخونه Libgdx رو توی سایت بذارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، این یک فریم ورک برای ساخت بازی در اندروید استودیو هست. که کدنویسی بالا داره و برای ساخت بازی های دو بعدی خوبه. به نظر من اگر می خواید به طور حرفه ای بازی سازی کار کنید ، روی موتور های بازی سازی مثل یونیتی تمرکز کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
daria 15 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ ممنون از پاسختون و ببخشید که اینقدر دیر پیگیری کردم . واسه کار کردن با یونیتی باید با چه زبانی کد نوشت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ ممنون از پاسختون و ببخشید که اینقدر دیر پیگیری کردم . واسه کار کردن با یونیتی باید با چه زبانی کد نوشت؟من خودم اطلاعات زیادی در مورد یونیتی ندارم ، اما تا اونجایی که می دونم شما کمتر به کدنویسی وابسته هستید اما در مواقع نیاز باید با زبان های سی شارپ و جاوااسکریپت کار کنید.آموزش های یوتیوب هم به زبان انگلیسی در سایت های مثل یوتیوب ، یودمی ، لیندا فراوان هست و می تونید جستجو و دانلود کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
daria 15
سلام ، نمی دونم سوالم رو جای درستی گذاشتم یا نه ؟ چون سوال ندارم بلکه خدمت اساتید محترم یه درخواست دارم :
امکانش هست که آموزش کتابخونه Libgdx رو توی سایت بذارید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.