rezagh99 46 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان خسته نباشید یه نمونه کد خیلی ساده میخواستم میخوام یگم وقتی کاربر روی یه دکمه کلیک کرد بررسی کنه که ببینه گوشی طرف سنسور ژیروسکوب داره یا نه و اون متن رو توی یه لیبل قرار بده خیلی ممنون میشک اگه کمکم کنید(سرچ هم کردم به یکی دو تا تاپیک بی جواب برخوردم) ببینین دوستان من نمیخوام اندازه گیری چیزی داشته باشم من فقط میخوام ببینم که گوشی کاربر ژیروسکوب داره یا نه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ سلام. منظورت همون سنسور شتاب سنج (Accelerometer) هست؟؟ نمیدونم شایدم من اشتباه بکنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ سلام. منظورت همون سنسور شتاب سنج (Accelerometer) هست؟؟ نمیدونم شایدم من اشتباه بکنم. نه ژیروسکوپ Gyroscope لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ نه ژیروسکوپ Gyroscope خوب میبینید که تو سورسی که دادن Gyroscope هم هست دیگه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ خوب میبینید که تو سورسی که دادن Gyroscope هم هست دیگه! تشکر زیاد دقت نکرده بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ سلا دانلود سلام ممنون ازتون ولی این سورس خیلی حرفه ای من یه سورس ساده میخوام مثلا وقتی روی یه دکمه کلیک شد ببینه گوشی کاربر سنسور ژیروسکوپ داره یا نه و اون رو توی یه لیبل نشون بده اگه میشه اینو درست کنین برام بفرستین خیلی خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اینم یه کد ساده Dim d As IrHardware Dim ps As PhoneSensors Dim Ref As Reflector Dim B As Boolean =d.SensorCheck(Ref.GetContext, ps.TYPE_GYROSCOPE) If b Then ToastMessageShow("yes",True) Else ToastMessageShow("no",True) End If باید کتابخانه IrUtility استفاده نمایید. لینک دانلودش رو می زارم https://telegram.me/b4a_jni لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezagh99 46 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان لطفا راهنمائیم کنین ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezagh99 46
سلام دوستان خسته نباشید
یه نمونه کد خیلی ساده میخواستم
میخوام یگم وقتی کاربر روی یه دکمه کلیک کرد بررسی کنه که ببینه گوشی طرف سنسور ژیروسکوب داره یا نه و اون متن رو توی یه لیبل قرار بده
خیلی ممنون میشک اگه کمکم کنید(سرچ هم کردم به یکی دو تا تاپیک بی جواب برخوردم)
ببینین دوستان من نمیخوام اندازه گیری چیزی داشته باشم من فقط میخوام ببینم که گوشی کاربر ژیروسکوب داره یا نه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.