amirsafari 116 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من یه تابعی نوشتم که یه int میگیره و با توجه به اون میاد یه سری مشخصات رو کامل میکنهدرستم کار میکرد ولی نمیدونم چی شد . الان هر مقداری بهش میدم و ران میکنم . خودش مقدار 5 رو باز میکنه . لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ میشه کد برنامه تون رو بذارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من یه تابعی نوشتم که یه int میگیره و با توجه به اون میاد یه سری مشخصات رو کامل میکنه درستم کار میکرد ولی نمیدونم چی شد . الان هر مقداری بهش میدم و ران میکنم . خودش مقدار 5 رو باز میکنه . لطفا راهنمایی کنید سلام اگ اپ رو مستقیم میفرستی رو گوشیت اونو حذف کن دوباره ران بگیر من این مشکلو زیاد داشتم و به این مشکل برمیخورم بیشتر مواقع- البته اگه مستقیم اپ رو میفرستی رو گوشیت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۵ میشه کد برنامه تون رو بذارید؟ ممنون حل شد از switch استفاده کرده بودم ولی break نکرده بودم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام دوستان من یه تابعی نوشتم که یه int میگیره و با توجه به اون میاد یه سری مشخصات رو کامل میکنه
درستم کار میکرد ولی نمیدونم چی شد . الان هر مقداری بهش میدم و ران میکنم . خودش مقدار 5 رو باز میکنه .
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.