رفتن به مطلب
  • 0

بخش آهنگ از دیتابیس بر اساس id


RezaAli

سوال

سلام 

یه کدی تو سورس خواص میوه ها بود که میومد از دیتابیس عکس ها رو می گرفت و داخل برنامه نشون میداد 

ImageView_onvan.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,cur.GetString("aks")&".png")

من یه کدی مثل همین میخوام که بیاد فایل های صوتی رو از دیتابیس بگیره و داخل برنامه بشه پخش کرد 

برای مثال

اگه کنار دکمه ی دعای نور کلیک کرد بیاد از دیتابیس اهنگ رو بگیره و پخشش کنه 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام دوست عزیز این کد ها رو تو رویداد کلیک باتن بخش بنویسید باید اسم آهنگ رو تو فیلد دیتابیس بنویسید و خود آهنگ رو تو پوشه file قرار بدید

Dim med As MediaPlayer
med.Initialize2("med")
med.Load(File.DirAssets,cur.GetString("fildahang"))
med.play
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...