majerajoo 161 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید بنده به دلایلی طبق عکس زیر باید چند تا از سلولای دیتابیسم خالی باشه آیا میشه کدی نوشت و گفت سلول های خالی ستون فلان رو توی لیست ویو لود نکن؟ شرمنده تاپیک رو اشتباه زدم واسه بیسیک فور اندرویده سوالم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ فک کنم این جواب بده SELECT * FROM table WHERE column NOTNULL به جای table اسم جدول و به جای column اسم ستون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ فک کنم این جواب بده SELECT * FROM table WHERE column NOTNULL به جای table اسم جدول و به جای column اسم ستون من ستون Payambar رو دادم بهش و خالی هارو حذف کرد اما متاسفانه سلول های امام حسین و امام سجاد هم حذفشون کرد نمیدونم این ستون چه ربطی به اون ستوتا داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ دقیقا نفهمیدم چی گفتی یعنی سطر های خالی ستون پیامبر رو حذف کرد پس کارشو انجام داده توی عکس هم دوتا سطر توشون اطلاعاته منظورت از "سلول های امام حسین و امام سجاد هم حذفشون کرد" چی هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ دقیقا نفهمیدم چی گفتی یعنی سطر های خالی ستون پیامبر رو حذف کرد پس کارشو انجام داده توی عکس هم دوتا سطر توشون اطلاعاته منظورت از "سلول های امام حسین و امام سجاد هم حذفشون کرد" چی هست ؟ اون ستونی که دورش خط کشیدم ستون پیامبره و همونطور که میبینید دو تا سطر خالی داره این کد اونارو حذف کرد اما اونایی که من روشون خط قرمز کشیدم اونا هم حذف میشن با اینکه اونا توی ستون Emam و Emamz هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اها فهمیدیم خوب داداش ما گفتیم به شرط اینکه ستون ، خالی نداشته باشه برنامه هم میاد اون سطری که خالی هست رو کلا برمیداره ربطش به ستون بغلی هم توی یه سطر بودنشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اها فهمیدیم خوب داداش ما گفتیم به شرط اینکه ستون ، خالی نداشته باشه برنامه هم میاد اون سطری که خالی هست رو کلا برمیداره ربطش به ستون بغلی هم توی یه سطر بودنشه راهی نداره که درست بشه؟ اخه خیلی ناجوره اینطوری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ والا من ک راهی پیدا نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ مجبور شدم جدولارو جدا کنم دیگه... ممنون از وقت گذاشتنتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majerajoo 161
سلام خسته نباشید
بنده به دلایلی طبق عکس زیر باید چند تا از سلولای دیتابیسم خالی باشه
آیا میشه کدی نوشت و گفت سلول های خالی ستون فلان رو توی لیست ویو لود نکن؟
شرمنده تاپیک رو اشتباه زدم واسه بیسیک فور اندرویده سوالم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.