mosio02 0 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ سلا م دوستان وقتتون بخیر میشه راهنمایی کنید که چطور میتونم از گالری یه عکس انتخاب کنم و عکس imageview رو همون که انتخاب کردم بذارم؟ مثلا یه عکس از گالری انتخاب کنم و بشه عکس پروفایل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ درود جست و جو میکردید بسیار بسیار تاپیک مشابه سوال شما وجود داشت و آموزش ها و سورس های زیادی هم وجود داره نمونه : Sub Button1_Click Dim PicChooser As ContentChooser PicChooser.Initialize("PDPicChoosed") PicChooser.Show("image/*", "یک عکس انتخاب کنید") End Sub Sub PicChoosed_Result(Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) If Success = True Then Dim inp As InputStream inp = File.OpenInput(Dir, FileName) Dim btm As Bitmap btm.Initialize2(inp) imageview1.SetBackgroundImage(btm) Else ToastMessageShow("انجام نشد، دوباره تلاش کنید", True) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mosio02 0
سلا م دوستان وقتتون بخیر
میشه راهنمایی کنید که چطور میتونم از گالری یه عکس انتخاب کنم و عکس imageview رو همون که انتخاب کردم بذارم؟
مثلا یه عکس از گالری انتخاب کنم و بشه عکس پروفایل
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.