توسعهدهندهٔ محترم از ارسال این برنامه به کافهبازار بسیار متشکریم.
در برنامهٔ شما مواردی مشاهده کردیم که نیازمند توجه و کمک شماست، شرح این موارد در ادامه میآید. میتوانید بسته به موارد مذکور با ما مکاتبه کنید یا نسخهٔ جدیدی از برنامه را برای رفع مشکلات از طریق پنلتان بارگذاری نمایید.
- پیشتر نتیجه خدمت شما ارسال شده است. لطفاً تمامی تغییرات خواسته شده را اعمال کنید سپس درخواست انتشار برنامه را نمایید.
- امکان انتشار برنامههای مرتبط با خوانندگانی که آثارشان فاقد مجوز از «
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی » است، در کافهبازار وجود ندارد.
به منظور رعایت کپیرایت، حداکثر میتوانید تا ۴۰ ثانیه از هر آهنگ را در برنامه قرار دهید.
لطفاً به این ایمیل پاسخ ندهید؛ شما میتوانید سوالات و توضیحات مربوط به برنامه را از طریق صفحهٔ برنامه در پنل توسعهدهندگی خود، پیگیری و به ما ارسال کنید.
ضمناً ما سعی کردیم شرایط و معیارهای بازار برای انتشار برنامهها را در «راهنمای انتشار برنامهها» برای دوستان توسعهدهنده تا حد ممکن مشروح و شفاف کنیم
با احترام،
بازار
حالا ب نظرتون چیکار کنم اسم برنامه دیس لاو نمیتونم که آهنگ بندری بزارم تو برنامم
در ضمن خو برنامه یاس هم هست هم با لینک دانلود هم پخش انلاین
سوال
mahdig502 27
سلام
اولین برناممافرستادم بازار بعد این همه مدت
حالا تایید نکردن
اول که میگفتن بخش خیانت را حذف کن
حذف کردم
دوباره برنامه را فرستادم اینا میگه
اولیور عزیز،
سلام.
توسعهدهندهٔ محترم از ارسال این برنامه به کافهبازار بسیار متشکریم.
در برنامهٔ شما مواردی مشاهده کردیم که نیازمند توجه و کمک شماست، شرح این موارد در ادامه میآید. میتوانید بسته به موارد مذکور با ما مکاتبه کنید یا نسخهٔ جدیدی از برنامه را برای رفع مشکلات از طریق پنلتان بارگذاری نمایید.
- پیشتر نتیجه خدمت شما ارسال شده است. لطفاً تمامی تغییرات خواسته شده را اعمال کنید سپس درخواست انتشار برنامه را نمایید.
به منظور رعایت کپیرایت، حداکثر میتوانید تا ۴۰ ثانیه از هر آهنگ را در برنامه قرار دهید.- امکان انتشار برنامههای مرتبط با خوانندگانی که آثارشان فاقد مجوز از «
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی » است، در کافهبازار وجود ندارد.
لطفاً به این ایمیل پاسخ ندهید؛ شما میتوانید سوالات و توضیحات مربوط به برنامه را از طریق صفحهٔ برنامه در پنل توسعهدهندگی خود، پیگیری و به ما ارسال کنید.
ضمناً ما سعی کردیم شرایط و معیارهای بازار برای انتشار برنامهها را در «راهنمای انتشار برنامهها» برای دوستان توسعهدهنده تا حد ممکن مشروح و شفاف کنیم
با احترام،
بازار
حالا ب نظرتون چیکار کنم اسم برنامه دیس لاو نمیتونم که آهنگ بندری بزارم تو برنامم
در ضمن خو برنامه یاس هم هست هم با لینک دانلود هم پخش انلاین
چرا فقط به من گیر میدن؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.