seyyedali 77 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوستان عکس 1 برنامه خودم هست که تو دو تا صفحه نمایش 8 و 5 اینچی اجرا شده ، اندازه ها رو تو دیزاینر به ویو ها دادم.اگه دقت کنید اندازه ها تو 2 تا صفحه یکی هست و فقط تو صفحه 8 اینچی چون صفحه نمایش بزرگتره طول و عرض ویو ها به نسبت صفحه بزرگتر شده عکس 1 عکس 2 یه برنامه مشابه هست که پیداش کردم.همونطور که میبینید تئ صفحه 8 اینچی کلا اندازه هاش تغییر کرده، عکس 2 دوستان چیکار کنم برنامه منم اندازه هاش اینجوری بشه و نسبت به اندازه صفحات حساس بشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ کسی نبود؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ سلام، عکسارو دیدم، تفاوتی که من دیدم توی اپ شما فقط سایز متن ها بود که شما میتونی با این کد این مورد رو درست کنی: dim designer As Desginerscriptb4a Label1.TextSize = 3.5*designer.GetPhysicalDeviceSize کتابخونه ی designerscriptb4a هم نیازه! درمورد اون برنامه ی دوم: برای اینکار بهتره از لایوت های مجزا برای تبلت ها و دستگاه های بزرگتر استفاده کنی موفق باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ ممنون میشم دوستان یه راهنمایی بکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyyedali 77
سلام دوستان
عکس 1 برنامه خودم هست که تو دو تا صفحه نمایش 8 و 5 اینچی اجرا شده ، اندازه ها رو تو دیزاینر به ویو ها دادم.اگه دقت کنید اندازه ها تو 2 تا صفحه یکی هست و فقط تو صفحه 8 اینچی چون صفحه نمایش بزرگتره
طول و عرض ویو ها به نسبت صفحه بزرگتر شده
عکس 1
عکس 2 یه برنامه مشابه هست که پیداش کردم.همونطور که میبینید تئ صفحه 8 اینچی کلا اندازه هاش تغییر کرده،
عکس 2
دوستان چیکار کنم برنامه منم اندازه هاش اینجوری بشه و نسبت به اندازه صفحات حساس بشه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.