رفتن به مطلب
  • 0

اضافه کردن آیتم به دیتابیس


amir1999

سوال

سلام

دوستان چجوری میتونم متن وارد شده کاربر در ادیت تکست رو توی یه تیبل از دیتابیس روی هاستم قرار بدم؟

دستوراتش چیه؟

مثلا فرض کنیم اسم تیبلم b4a و اسم دیتابیسم amir هست

میشه کدهای php اش روهم بهم بدید؟

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال های توصیه شده

بار سومه آپ میکنم

آموزشی چیزی نیست؟خواهشا کمک کنید بدجور کارم گیره

ممنـــــــــــــونم:give_rose:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه کاری کن وقتی میخوای با پست بفرستی مقدار ادیت تکست رو تو لاگ چاپ کن ببین مقداری هست یا نه

اگه هست مشکل از فایل php هستش احتمالا یا دیتابیست

 

از این کد ها هم استفاده کن ببین ثبت نمیکنه؟

<?
$databasehost = "localhost";
$databasename = "dbname";
$databaseusername ="username";
$databasepassword = "password";
$con = mysqli_connect($databasehost,$databaseusername,$databasepassword) or die(mysqli_error());
mysqli_select_db($databasename) or die(mysqli_error());
mysqli_query("SET CHARACTER SET utf8");
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST'){
 
	$text1=$_POST['text'];
	
	$sql = "INSERT INTO ahpaz_gram_users (username,email,password,jender,displayname) VALUES('$username','$email','$password','none','$username')";
	if(mysqli_query($sql)){
		echo 'sabt shod ';
	}else{
		echo 'khata';
	}
	mysqli_close($con);

}else{
	echo 'Error 404';
}
?>

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 36 دقیقه قبل، Gray Mind گفته است :

یه کاری کن وقتی میخوای با پست...

سلام

اصلا فکر نمیکنم مشکل از ادیت تکست و این چیزا باشه

کلا مگه اینو بزنم مثلا نباید سلام رو بفرسته؟

http.PostString("http://myapptest.ir/amir1/add.php","salam")

در ضمن توی کدای php که دادید یوزر پسورد و دیتانیم اسم تیبل رو هم که سه تا بود تغییر دادم

کارم درست بوده؟

یه چیز دیگه اسم ستون دیتابیسم text1 هست

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

والا همه دارن به شما میگن

شما باز کاره خودت رو میکنی هموطن

بعدم میگی من 3 بار اپ کردم

 

شما اگر به این شکل عبارت میگیرید توی php

$test1 = $_POST["test"];	

باید توی بیسیک به این شکل پست کنید

http.PostString("http://myapptest.ir/amir1/add.php","test=salam")

اگر به این شکل میگیرید

$test1 = $_POST["test1"];
$test1 = $_POST["shahab"];

و میخواین از ادیت تکست هم استفاده کنید

به این شکل میشه

http.PostString("http://myapptest.ir/amir1/add.php","test="&edit1.text&"&shahab="&edit2.text&"")

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

قسمت پست رو از بیسیک بلدید؟

dim id as int = 2
Http.PostString("ادرس فایل پی اچ پی","id=" & id & "&text=" & Edittext1.text)

کدای پی اچ پی

<?php
header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
$servername = "localhost";
$username = "یوزرنیم";
$password = "پسورد";
$dbname = "اسم دیتابیس";

$con = mysqli_connect($servername,$username,$password,$dbname);
mysqli_set_charset($con,"utf8");

$Text1= $_POST["text"];
$myid= $_POST["id"];

$sql1 = "INSERT INTO tbl1 (id,Text1) VALUES ('$myid','$Text1'')";

if ($con->query($sql1)===true)
{
        echo "Insert into done";
}
?>

اینجا ما میایم ایدی و تکست رو از بیسیک پست میکنیم و تو فایل پی اچ پی به تیبل اضافه میکنیم

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 7 دقیقه قبل، mehrabmmp گفته است :

سلام

قسمت پست رو از بیسیک بلدید؟

dim id as int = 2
Http.PostString("ادرس فایل پی اچ پی","id=" & id & "&text=" & Edittext1.text)

سلام

شرمنده زیاد کار نکردم چندتا سوال دارم

آلان با این خط کد آیدی رو چجوری باید بهش بدم؟خودش خودکار تنظیم میکنه؟یعنی باید دوتا ادیت تکست بدم؟

در 8 دقیقه قبل، mehrabmmp گفته است :

کدای پی اچ پی

<?php
header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
$servername = "localhost";
$username = "یوزرنیم";
$password = "پسورد";
$dbname = "اسم دیتابیس";

توی کد php قسمت سرور نیم که نوشتید لوکال هاست باید چی بذارم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 11 ساعت قبل، amir1999 گفته است :

سلام

شرمنده زیاد کار نکردم چندتا سوال دارم

آلان با این خط کد آیدی رو چجوری باید بهش بدم؟خودش خودکار تنظیم میکنه؟یعنی باید دوتا ادیت تکست بدم؟

توی کد php قسمت سرور نیم که نوشتید لوکال هاست باید چی بذارم؟

میتونین ایدی رو ندین و خودش به ترتیب اضافه بشه اونوقت کداشو به این تغییر بدین

Http.PostString("ادرس فایل پی اچ پی","text=" & Edittext1.text)

و کدای پی اچ پی 

<?php
header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
$servername = "localhost";
$username = "یوزرنیم";
$password = "پسورد";
$dbname = "اسم دیتابیس";

$con = mysqli_connect($servername,$username,$password,$dbname);
mysqli_set_charset($con,"utf8");

$Text1= $_POST["text"];

$sql1 = "INSERT INTO tbl1 (Text1) VALUES ('$Text1'')";

if ($con->query($sql1)===true)
{
        echo "Insert into done";
}
?>

 

ببینین ما میام متن ادیت تکست رو ارسال میکنیم به فایل پی اچ پی و اون متنو میگیره و به تیبل tbl1 و فیلد Text1 اضافه میکنه

و توی

$username = "یوزرنیم";
$password = "پسورد";
$dbname = "اسم دیتابیس"

باید اسم یوزرنیم و پسورد و اسم دیتابیستون رو قرار بدین

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب ساب jobe done نمیخواد؟

یعنی کلا تو بیسیک فقط همین خط رو بزنم حله؟

برنامه فورس کلوز میده

سورس کد خدمتتون نیست؟نمیدونم چشه:fekr:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 15 ساعت قبل، amir1999 گفته است :

خب ساب jobe done نمیخواد؟

یعنی کلا تو بیسیک فقط همین خط رو بزنم حله؟

برنامه فورس کلوز میده

سورس کد خدمتتون نیست؟نمیدونم چشه:fekr:

سلام

نه دیگه نیازی به ساب جاب دان نیست چون ما اینزرت میکنیم و اطلاعاتی دریافت نمیکنیم

یه عکس از ارور و کد هاتون بزارین

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

در 59 دقیقه قبل، mehrabmmp گفته است :

سلام

نه دیگه نیازی به ساب جاب دان نیست چون ما اینزرت میکنیم و اطلاعاتی دریافت نمیکنیم

یه عکس از ارور و کد هاتون بزارین

بفرمایید پیوست کردم

Untitled.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 16 ساعت قبل، shahab.es گفته است :

سلام...

سلام

آقا شهاب توی بیسیک مشکلی وجود نداره(مطمئنم)

چون من تاحالا php کار نکردم احتمالا یه مشکلی پیش اومده

فرض کنید تیبل دیتابیسم add هست

اسم دیتابیسم amirdb و پسورد و نام کاربری به ترتیب amiruser - 12341234 هست

خب حالا مثلا یک مقدار با نام text1 رو میخوام از بیسیک به ستون text1 دیتابیسم اضافه کنم

اگه یکی لطف کنه این کدهای php رو به شکلی که عرض کردم بذاره به احتمال زیاد مشکل حل میشه

ممنون:give_rose:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 13 دقیقه قبل، amir1999 گفته است :

سلام

آقا شهاب توی بیسیک مشکلی وجود نداره(مطمئنم)

چون من تاحالا php کار نکردم احتمالا یه مشکلی پیش اومده

فرض کنید تیبل دیتابیسم add هست

اسم دیتابیسم amirdb و پسورد و نام کاربری به ترتیب amiruser - 12341234 هست

خب حالا مثلا یک مقدار با نام text1 رو میخوام از بیسیک به ستون text1 دیتابیسم اضافه کنم

اگه یکی لطف کنه این کدهای php رو به شکلی که عرض کردم بذاره به احتمال زیاد مشکل حل میشه

ممنون:give_rose:

من php رو میذارم براتون

اما شما داری اشتبا پست میکنی داداچ : ))

با استناد به این خط کد

http.PostString("http://myapptest.ir/amir1/add.php","salam")

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 7 دقیقه قبل، shahab.es گفته است :

من php رو میذارم براتون

اون موقع که این موضوع رو نفرموده بودید بله

اشتباه میزدم داداچ :)

ولی وقتی گفتید تست کردم و مسیج باکس گذاشتم جاب دان درست بود

بخاطر همین گفتم مشکل از بیسیک نیست

(کد خودتون رو گذاشتم)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 12 ساعت قبل، amir1999 گفته است :

 

بفرمایید پیوست کردم

Untitled.png

سلام

شما اول باید اینشیالایز کنین

Http.Initialize("Http1",Me)

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به جای add بذارید tbl_add

اد یه کلمه ی رزرو شده هست

ممکنه ارور داشته باشید

<?php
/**
 * Created by PhpStorm.
 * User: shahab
 * Date: 9/1/2016
 * Time: 1:24 PM
 */
require 'db.php';

$test = $_POST["text1"];
if($con->query("INSERT INTO tbl_add (text1) VALUES ('$test')") === true){
    echo "inserted";
}else{
    echo "error : " . mysqli_errno($con);
}
?>

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

کد جاب دانتون رو هم قرار بدید

چیزی هم نذاشتید توش ، قرار بدید که ارور نگیره ازتون

 

برای اینکه ای دی خودکار وارد شه ستون ای دی رو پرایمری میکنید و اتو اینکرمنت رو هم فعال میکنید

بعد اگر مقداری برای ای دی ارسال نکنید ، خودکار به قبلی یکی اضافه میکنه و بقیه رو وارد میکنه

موفق باشید

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیزان همه ی کارهایی رو که فرمودید انجام دادم

الان ارور ها رفع شده اما چیزی توی دیتابیس اضافه نمیشه

من همه ی اطلاعات و کدهارو میذارم لطفا راهنماییم کنید:heart::heart::heart:

کدهای داخل بیسیک:

'معرفی http
Sub Globals
	Dim http As HttpJob
End Sub
'کد اکتیویتی کریت
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	Activity.LoadLayout("scrolladd")
	ScrollView1.Panel.LoadLayout("add")
	http.Initialize("http",Me)
End Sub
'بقیه کدها

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub

'ساب جاب دان که فرمودید خالی باشه
Sub JobDone(Jobe As HttpJob)
    
End Sub
'الان متن سلام رو باید به آدرس php بفرسته
Sub Buttons_Click
	http.PostString("http://myapptest.ir/amir1/add.php","salam")
End Sub

الان دکمه رو میزنم اروری نمیده و با موفقیت انجام میشه

اما چیزی توی دیتابیس نمیاد!

کد ها php:

<?php
header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
$servername = "localhost";
$username = "user";
$password = "ramz";
$dbname = "db";

$con = mysqli_connect($servername,$username,$password,$dbname);
mysqli_set_charset($con,"utf8");

$Text1= $_POST["text"];

$sql1 = "INSERT INTO add (Text1) VALUES ('$Text1'')";

if ($con->query($sql1)===true)
{
        echo "Insert into done";
}
?>

اسم تیبلم add هست

اسم ستون در دیتابیس text1 هست

مشکل کجاست؟آیدی رو هم اتومات گذاشتم

در 1 ساعت قبل، shahab.es گفته است :

سلام

لطفا کمک کنید

اینم عکس از دیتابیس:

 

Untitled2.png

Untitled3.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دقت کنید باید به اینصورت پست کنید...

http.PostString("http://myapptest.ir/amir1/add.php","text=" &"salam")

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...