masoud2000 11 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام لطفا در مورد قرار دادن تصویر در سمت راست listview وهمچنین تغییر سایزتصویر گذاشته شده در این قسمت راهنمایی کنید من باکد زیر هرچه میزارم سمت چپ میمونه وهمچنین اندازه تصویر هم از 50*50 تغییر پیدا نمیکه در صورتی که تصویر من 60*100 هست (( "listview1.AddTwoLinesAndBitmap("","",LoadBitmap(File.DirAssets,"1001.png listview1.TwoLinesAndBitmap.ImageView.Gravity=Gravity.RIGHT لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
masoud2000 11 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ دوست عزیز سوال من قرار دادن تصویر درسمت راست listview میباشد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ ببینید باید با Left مربوط به ایمیج ویو بازی کنید. مثبل توی این کد توی بعضی از شرایط ( اندازه لیست ویو ) خیلی قشنگ عکس راست چین میشه. lst.TwoLinesAndBitmap.ImageView.Left= lst.Left + 100dip پس خودتون با تابع Left بازی کنید تا به نتیجه دلخواهتون برسید: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ دوستان یه سوال من لیست عناوینمو تو یه لیست ویو قرار دادم خب؟ حالا بخوام هر کدوم از ایتمای لیست ویو حالت دکمه بگیرن چکار باید بکنم چه کدی باید قرار بدم؟؟؟؟ الان خالی لیست میاره فقط مثلا اینجوری http://www.yasdl.com/wp-content/uploads/2013/01/Payambar-android.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ میتونی این کارو بکنی Dim bitmap1 As BitmapDrawable bitmap1.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"off.png")) ListView1.TwoLinesAndBitmap.Background = bitmap1 بعد حتما حواست به این باشه TwoLinesAndBitmap من اومدم این استفاده کردم شما باید براساس مار لیست ویوتون این تعین کنید یعنی اگه SingleLineLayout بود SingleLineLayout بزاری موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
masoud2000 11 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ البته خودم با این کد سایز رو حل کردم ListView1.TwoLinesAndBitmap.ImageView.Height = 120dip ListView1.TwoLinesAndBitmap.ImageView.Width = 55dip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
masoud2000 11 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ حالا اگه کسی میدونه موقعیتش رو چطور میشه تغییر داد راهنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سلام من یه تکه کدی براتون میزارم که برای فارسی نویسی به طوری که از صفحه خارج نشه ( یعنی از سمت راست یه مقدار فاصله بگیره) listviwe1.singallinelayout dim l as label l.txetsize=25 l.gravity=gravity.right l.left=l.left-50dip l.top=5dip اونجا که 50dip مقدار فاصله از راسته و اونجا که 5dip گداشتم فاصله از بالایی است همین کد رو یه مقدار تغییرش بدی فک کنم مشکلات حله متاسفانه b4a خودم از کار افتاده و فعلا نمیونم کد رو خودم برات بنویسیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
masoud2000 11
با سلام
لطفا در مورد قرار دادن تصویر در سمت راست listview وهمچنین تغییر سایزتصویر گذاشته شده در این قسمت راهنمایی کنید
من باکد زیر هرچه میزارم سمت چپ میمونه وهمچنین اندازه تصویر هم از 50*50 تغییر پیدا نمیکه در صورتی که تصویر من 60*100 هست
(( "listview1.AddTwoLinesAndBitmap("","",LoadBitmap(File.DirAssets,"1001.png
listview1.TwoLinesAndBitmap.ImageView.Gravity=Gravity.RIGHT
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.