hamed_ghorbani 61 ارسال شده در 6 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2016 سلام میخواستم تمام تصاویری که تو گالری خود گوشی نشون داده میشه رو تو برنامم لیست کنم حالا یا اسماشونو لیست کنم یا ادرسشونو.. از کتابخانه ی media browser استفاده کردم ولی این کتابخونه قدیمی شده و روی اکثر گوشی ها جواب نمیده دیگه ... میخواستم ببینم راه دیگه ای وجود داره؟ ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed_ghorbani 61 ارسال شده در 13 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2016 کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 6 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2016 سلام. پیشنهادم استفاده از MFileGetter هست. البته لزومی هم نیست! میتونید از خود توابع File استفاده کنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed_ghorbani 61 ارسال شده در 6 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2016 ببینید من میخوام همه عکسای موجود در گوشی رو بدست بیارن نمیخوام مسیری بهش بدم که مثلا از پوشه فلان هرچی عکسه لیست کن مثل کتابخونه ی media browser.. کتابخونه ی MFileGetter هم لینک دانلودش خراب بود اگه میشه دوباره برام اینجا پیوست کنید. ولی بازم میگم حرفم همون پاراگراف اوله که نوشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamed_ghorbani 61
سلام میخواستم تمام تصاویری که تو گالری خود گوشی نشون داده میشه رو تو برنامم لیست کنم حالا یا اسماشونو لیست کنم یا ادرسشونو..
از کتابخانه ی media browser استفاده کردم ولی این کتابخونه قدیمی شده و روی اکثر گوشی ها جواب نمیده دیگه ...
میخواستم ببینم راه دیگه ای وجود داره؟ ممنون میشم کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.