mahfelsoft 130 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من یه دیتابیس دارم که مطالب داخلش رو خود کاربر از توی برنامه واردش میکنه . و من توی دیتابیس فقط اسم ستون ها رو قرار دادم . حالا توی آپدیت جدید میخوام یه ستون جدید به دیتابیس اضافه کنم . اما وقتی برنامه رو ران می گیرم ارور میده که همچین ستونی وجود نداره . مشکل همیشگی با آدیت دیتابیس .... اینو باید چکار کنم ؟؟؟؟ در ضمن آموزش ذخیره علاقه مندی در مپ رو هم دیدم ولی فکر کنم مشکل من فرق داره ... لطفا راهنمایی کنید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ ممنون آقای شاهپیری . کدهاتون رو خوندم . فقط بعضی جاهاش رو متوجه نشدم . لطف بفرمایید یه توضیح مختصر راجع بهش بدید .ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ در در 1395/07/17, 23:52:42، محمدرضا شاهپیری گفته است : با این متد میتونید چک کنید فلان ستون موجوده یا نه فقط اسم تیبل و اسم ستون رو وارد کن Sub chek(MyTable As String,name As String) As Boolean Dim Cursor1 As Cursor Cursor1=db.ExecQuery("SELECT * FROM "&MyTable&" LIMIT 1") اینجا اومدیم کل ستونا رو گرفتیم Cursor1.Position=0 Dim cols As Int = Cursor1.ColumnCount اینجا تعدادشون رو ذخیره کردیم Dim MyColName(cols) As String یه آرایه به تعداد ستونها از جنس استرینگ تعریف کریف کردیم Dim NewColumn As String=name Dim Flag As Boolean =False For i=0 To Cursor1.ColumnCount-1 true از اینجا به بعد یه حلقه نوشتیم که میاد به ترتیب ستونا رو چک میکنه اگه اسم ستون با اسمی که دادی یکی بود از حلقه میاد بیرون و مقدار MyColName(i)=Cursor1.GetColumnName(i) برمیگردونه این یعنی ستون از قبل موجود بوده در غیر این صورت حلقه تا آخر میره و همه رو چک میکنه اگه هیچ کدوم با اسمی که دادین یکی If MyColName(i)= NewColumn Then بر میگردونه یعنی ستون از قبل موجود نبوده false نبود مقدار Flag=True Return Flag Exit Else Continue End If Next Return Flag End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ خوب یعنی من میتونم زیر همون کد if کد ساخت ستون جدیدم رو بنویسم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ خیر اول متد رو اجرا کن اگه نتیجه false بود بعد ستون رو اضافه کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ سلام یه کوئری بذارید توی برنامه براتون انجام بده هموطن مثلا 3 تا ستون دارید میخواین چهارمی هم اضافه شه Dim sq As SQL Dim cur As Cursor = sq.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") If cur.ColumnCount = 3 Then Dim query As String = "ALTER TABLE tbl ADD [password] INT" sq.ExecNonQuery(query) End If این میاد چک میکنه اگر 3 تا ستون داشتید یه ستون جدید به اسم پسورد براتون ایجاد میکنه که کاملا هم خالی هست... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ من کدهام به این شکل شد اما باز همون ارور رو میده If File.Exists(File.DirInternal,"bank2.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"bank2.db",File.DirInternal,"bank2.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"bank2.db",True) cur1 = sql1.ExecQuery("select * from tbl") If cur1.ColumnCount = 9 Then Dim query As String = "ALTER TABLE tbl ADD [moshtari] TEXT" sql1.ExecNonQuery(query) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ چطوری میتونم بگم که اگر ستون "مشتری" وجود نداشت بعد فلان کار رو بکن ؟ در حقیقت میخوام چک کنم که فلان ستون در جدول وجود داره یا نه اون مشکل اول خودم رو حل کردم با این ساب : Sub CreateColumn(tableName As String,columnName As String,columnType As String) sql1.ExecNonQuery("ALTER TABLE "&tableName&" ADD COLUMN "&columnName&" "&columnType) End Sub و بعد با این کد ستون رو اضافه کردم CreateColumn("tbl","moshtari","TEXT") حالا لطفا سوال این پستم رو جواب بدید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ شما یه ترای کچ میذاری اگر اون ستون نباشه ارور میگیره اذت پس توی قسمت catch میتونی کداتو بنویسی Dim sq As SQL Dim cur As Cursor = sq.ExecQuery("SELECT * FRM tbl") Try Dim s As String = cur.GetString("shahab") Catch Log(LastException) ' ' 'code haye shoma ' ' End Try اسم جدولت هم اگر Tbl نیست درست کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ ممنونم اما کلا میخوام بدونم کدی برای این نیست ؟ که چک کنیم که فلان ستون در جدول وجود داره یا نه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ چک بفرمایید http://stackoverflow.com/a/133057 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ با این متد میتونید چک کنید فلان ستون موجوده یا نه فقط اسم تیبل و اسم ستون رو وارد کن Sub chek(MyTable As String,name As String) As Boolean Dim Cursor1 As Cursor Cursor1=db.ExecQuery("SELECT * FROM "&MyTable&" LIMIT 1") Cursor1.Position=0 Dim cols As Int = Cursor1.ColumnCount Dim MyColName(cols) As String Dim NewColumn As String=name Dim Flag As Boolean =False For i=0 To Cursor1.ColumnCount-1 MyColName(i)=Cursor1.GetColumnName(i) If MyColName(i)= NewColumn Then Flag=True Return Flag Exit Else Continue End If Next Return Flag End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahfelsoft 130
سلام دوستان
من یه دیتابیس دارم که مطالب داخلش رو خود کاربر از توی برنامه واردش میکنه . و من توی دیتابیس فقط اسم ستون ها رو قرار دادم .
حالا توی آپدیت جدید میخوام یه ستون جدید به دیتابیس اضافه کنم . اما وقتی برنامه رو ران می گیرم ارور میده که همچین ستونی وجود نداره .
مشکل همیشگی با آدیت دیتابیس ....
اینو باید چکار کنم ؟؟؟؟
در ضمن آموزش ذخیره علاقه مندی در مپ رو هم دیدم ولی فکر کنم مشکل من فرق داره ...
لطفا راهنمایی کنید ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.