bakhtiaran 84 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ با سلام خدمت دوستان من میخوام مانند عکس زیر وقتی که روی دکمه یک کلیک شد دکمه های دو و سه و چهار توی پنل بیاد چجوری باید اینکارو بکنم بعد مثلا یه دکمه دیگه بذارم که با فشار دادن اون دکمه های دیگه ای بیاد تو پنل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ در 43 دقیقه قبل، Mr Mansour گفته است : ببینین دوست عزیز اون بالا عرض کردم که میتونین شرط براش بزارین خوب بیا شرط بزار که اگه پنل ما Visible = false بود بیا True کن یا دغیر این صورت اگه True بود بیا False کن که موقع نمایش همه ی پنل ها با هم ادغام نشن Sub Button1_Click if Panel1.Visible = True Then Panel1.Visible = false else if Panel1.Visible = false Then Panel1.Visible = True End if End Sub مشکل حل شد باید اینجوری می نوشتم Sub Button1_Click Panel1.Visible=True Panel1.BringToFront End Sub Sub Button2_Click Panel2.Visible=True Panel2.BringToFront End Sub Sub Button3_Click Panel3.Visible=True Panel3.BringToFront End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید دوست عزیز سوالتون یکم گونگ هستش هرجور فکر کردم متوجه نشدم منظورت اینه که هر بار که رو یک دکمه کلیک شد - اتوماتیک دکمه ایجاد کنه ؟؟؟ یا فقط دکمه های موجود روی پنل رو نمایش بده ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ در 9 دقیقه قبل، Mr Mansour گفته است : سلام خسته نباشید دوست عزیز سوالتون یکم گونگ هستش هرجور فکر کردم متوجه نشدم منظورت اینه که هر بار که رو یک دکمه کلیک شد - اتوماتیک دکمه ایجاد کنه ؟؟؟ یا فقط دکمه های موجود روی پنل رو نمایش بده ؟؟؟ ببینید میخوام چند تا دکمه بذارم که روی هر کدوم کلیک شد یه پنل رو بیاره تو همون صفحه مثلا زدم دکمه یک یه پنل بیاره بعد رو دکمه دو زدم جای اون پنل قبلی یه پنل دیگه بیاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ اگه نیاز شما محدوده مثلا 7 8 تا پنله شما میتونین پنل هارو توی دیزاینر بزارین و visible رو false کنین ک یعنی قابل نمایش نباشه و هر وقت روی هر دکمه کلیک شد بیاد مثلا Panel3.Visible = true -------------- شاید بنده درست متوجه نشدم ولی از این روش میتونین استفاده کنین مشکلی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ اها پنل ها رو روهم تو دیزاینر بذارم بعد ویزیبل رو فلس کنم تو قسمت کلیک باتن دیگه چیکار کنم که مثلا باتن یک پنل یک رو بیاره باتن دو پنل دو ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ در 9 دقیقه قبل، bakhtiaran گفته است : اها پنل ها رو روهم تو دیزاینر بذارم بعد ویزیبل رو فلس کنم تو قسمت کلیک باتن دیگه چیکار کنم که مثلا باتن یک پنل یک رو بیاره باتن دو پنل دو ؟ دوست عزیز کاری نداره که !!! فرض میگیریم شما 4 تا panel گذاشتین به اسم Panel 1 - Panel 2 - Panel 3 - Panel 4 و 4 تا Button دارین که میخواین رو یکی از اون ها کلیک شد یکی از اون Panel هارو نمایش بده درسته ؟؟ خوب مثلا میایم تو Button 3 - پنل 3 رو نمایش میدیم Sub Button3_Click Panel3.Visible = True End Sub و به همین شکل دیگه بستگی به خودت داره که تو کدوم رویداد چی رو نمایش بده و چه کاری انجام بده میتونی شرط بزاری یا هر چیز دیگه بستگی به کار و کدنویسیت داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ درود اگر مشکلتون در این خصوص توی مولتی پنل هست این آموزش رو ببینید بهتون کمک میکنه : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ در 9 ساعت قبل، Mr Mansour گفته است : دوست عزیز کاری نداره که !!! فرض میگیریم شما 4 تا panel گذاشتین به اسم Panel 1 - Panel 2 - Panel 3 - Panel 4 و 4 تا Button دارین که میخواین رو یکی از اون ها کلیک شد یکی از اون Panel هارو نمایش بده درسته ؟؟ خوب مثلا میایم تو Button 3 - پنل 3 رو نمایش میدیم Sub Button3_Click Panel3.Visible = True End Sub و به همین شکل دیگه بستگی به خودت داره که تو کدوم رویداد چی رو نمایش بده و چه کاری انجام بده میتونی شرط بزاری یا هر چیز دیگه بستگی به کار و کدنویسیت داره الان فقط یه مشکلی هست با توجه به کد زیر من وقتی رو باتن دو کلیک کردم بعدش باتن یک دیگه عمل نمی کنه و پنلش نمیاد البته اگه رو باتن یک کلیک کنم بعدش باتن دو اشکالی نداره میاد ولی بعد باتن دو دیگه باتن یک عمل نمیکنه Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private Button1 As Button Private Panel1 As Panel Private Panel2 As Panel Private Button2 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("f") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click Panel1.Visible=True End Sub Sub Button2_Click Panel2.Visible=False End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ ببینین دوست عزیز اون بالا عرض کردم که میتونین شرط براش بزارین خوب بیا شرط بزار که اگه پنل ما Visible = false بود بیا True کن یا دغیر این صورت اگه True بود بیا False کن که موقع نمایش همه ی پنل ها با هم ادغام نشن Sub Button1_Click if Panel1.Visible = True Then Panel1.Visible = false else if Panel1.Visible = false Then Panel1.Visible = True End if End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ در 27 دقیقه قبل، Mr Mansour گفته است : ببینین دوست عزیز اون بالا عرض کردم که میتونین شرط براش بزارین خوب بیا شرط بزار که اگه پنل ما Visible = false بود بیا True کن یا دغیر این صورت اگه True بود بیا False کن که موقع نمایش همه ی پنل ها با هم ادغام نشن Sub Button1_Click if Panel1.Visible = True Then Panel1.Visible = false else if Panel1.Visible = false Then Panel1.Visible = True End if End Sub متاسفانه هر شرطی می ذارم عمل نمیکنه من میخوام اکه اگه رو یک کلیک شد یک رو نمایش بده اگه دو کلیک شد دو نمایش بده اگه سه هم سه نمایش بده تو دیزاینر هم همه پنل ها رو روی هم گذاشتم.ولی عمل نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bakhtiaran 84
با سلام خدمت دوستان من میخوام مانند عکس زیر وقتی که روی دکمه یک کلیک شد دکمه های دو و سه و چهار توی پنل بیاد چجوری باید اینکارو بکنم بعد مثلا یه دکمه دیگه بذارم که با فشار دادن اون دکمه های دیگه ای بیاد تو پنل
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.