alim121512 2 ارسال شده در 15 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2016 دوستان سلام من تو برنامه م یه لیبل دارم که هم متن انگلیسی میگیره هم فارسی برای راستچین کردن متن فارسی به مشکل میخورم چون نمیدونم فارسیه یا انگلیسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2016 این کتابخانه رو شما دانلود کنید : به لیست کتابخانه هاتون اضافه کنید یک متغیر از نوعش تعریف کنید و توابعش رو ببینید... هرجا متوجه نشدید بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 15 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2016 قراره متن هاتون رو از دیتا بیس بگیره یا تو خود نرم افزار وارد خواهید کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alim121512 2 ارسال شده در 15 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2016 از دیتا بیس میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2016 درود جست و جو میکردید به نتیجه میرسیدید : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba68 62 ارسال شده در 15 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2016 اقای ایزدی سلام - دورد فراوان -- ممنون اتفاقا مشکل من هم تو تایپیک ساخت پسورد ورود به فرم activity همین هستش اگر امکان پذیره یک سورس از این کتابخانه تون تو همین تایپیک تشخیص فارسی یا انگلیسی بودن یا اعداد بودن قرار میدید تا من و دوستان دیگر که مشکلات شبیه هم داریم بتونیم بر طرف کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alim121512 2
دوستان سلام
من تو برنامه م یه لیبل دارم که هم متن انگلیسی میگیره هم فارسی برای راستچین کردن متن فارسی به مشکل میخورم چون نمیدونم فارسیه یا انگلیسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.