mobah 132 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 سلام چند تا ادیت تکست در برنامه هست که به یک شماره تلفن پیامک میشه ولی وقتی ارسال میشه " متن ادیت تکست1 " به " متن ادیت تکست2 " چسبیده. چطوری باید پیامکی را ارسال کنم که هر متن از "ادیت تکست ها" در یک خط باشد. بعد از کلی تلاش و استفاده از گفته " آقای مهدی ایزدی " این کد رو تست کردم. Dim p As PhoneSms Sub Button1_Click p.Send2("09366928285",EditText1.Text&EditText2.Text,True,True) End Sub چطوری " متن ادیت تکست1 " در یک خط پیامک شود و " متن ادیت تکست2 " در خط بعدی باشد. تشکر از این که زحمت کشیدید مطالعه کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 درود به این صورت : p.Send2("09366928285",EditText1.Text& CRLF &EditText2.Text,True,True) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mobah 132
سلام
چند تا ادیت تکست در برنامه هست که به یک شماره تلفن پیامک میشه ولی وقتی ارسال میشه " متن ادیت تکست1 " به " متن ادیت تکست2 " چسبیده.
چطوری باید پیامکی را ارسال کنم که هر متن از "ادیت تکست ها" در یک خط باشد.
بعد از کلی تلاش و استفاده از گفته " آقای مهدی ایزدی " این کد رو تست کردم.
Dim p As PhoneSms Sub Button1_Click p.Send2("09366928285",EditText1.Text&EditText2.Text,True,True) End Sub
چطوری " متن ادیت تکست1 " در یک خط پیامک شود و " متن ادیت تکست2 " در خط بعدی باشد.
تشکر از این که زحمت کشیدید مطالعه کردید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.