Siaic 88 ارسال شده در 23 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2016 با سلام به اساتید من لیمیت دادن به دیتابیس افلاین بلدم ولی الان میخوام دیتابیس انلاین رو لیمیت بدم و 10 تا 10 تا لود کنم میشه یه سورس نمونه بدین خیلی ضروریه تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 28 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2016 سه تا خطای اول مربوط به حذف نکردن خط زیربوده require 'db.php'; آقای ایزدی اینو گفتند البته فایل db.php رو دیگه نمیزارم چون خودتون میفهمید چیه دیگه... خب به هر حال بهتره کدی خودم بدم $conn = new mysqli("hostName", "UserName", "Password","dbName"); $conn->set_charset("utf8"); if ($conn->connect_error) die(""); $sql="SELECT * FROM tbl ORDER BY id DESC LIMIT 3 OFFSET ".$id; $result = $conn->query($sql); if ($result->num_rows >0) { while ($row = $result->fetch_assoc()) { $str2.="<p>".$row['title']."</p>"; } } این کد نمونه که عمل هم میکنه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Siaic 88
با سلام به اساتید
من لیمیت دادن به دیتابیس افلاین بلدم
ولی الان میخوام دیتابیس انلاین رو لیمیت بدم و 10 تا 10 تا لود کنم
میشه یه سورس نمونه بدین
خیلی ضروریه
تشکر.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
21 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.