محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اضافه میشه این امکان. بررسی میکنم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : اضافه میشه این امکان. بررسی میکنم. سپاس و تشکر منتظر هستم و کد های خودم رو تغیر نمیدم تا نسخه جدید منتشر بشه فقط اگر ممکنه امکان لیست رو هم بررسی بفرمایید که اون هم مثل map کاربردهای خودش رو داره متشکرم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۶ نسخه جدید اضافه شد. مثال استفاده برای جیسون خودتون. {"as":"AS12874 Fastweb","city":"Turin","country":"Italy","countryCode":"IT","isp":"Fastweb","lat":45.05,"lon":7.6667,"org":"Fastweb","query":"93.36.162.171","region":"21","regionName":"Piedmont","status":"success","timezone":"Europe/Rome","zip":"10127"} Dim prjs As PersianJSONOBject prjs.initialaizJsonString(JsonString) Dim root As Map =prjs.MapObject Dim zip As String = root.Get("zip") Dim country As String = root.Get("country") Dim city As String = root.Get("city") Dim org As String = root.Get("org") Dim timezone As String = root.Get("timezone") Dim isp As String = root.Get("isp") Dim query As String = root.Get("query") Dim regionName As String = root.Get("regionName") Dim lon As Double = root.Get("lon") Dim as As String = root.Get("as") Dim countryCode As String = root.Get("countryCode") Dim region As String = root.Get("region") Dim lat As Double = root.Get("lat") Dim status As String = root.Get("status") 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ سلام جناب شاهپیری عزیز امروز به یک متد برای تبدیل map به جی سون استرینگ نیاز داشتم که در این پست مطرح کردم ممکنه این متد رو در کتابخونه جیسون شما داشته باشیم ؟ و اگر جواب مثبت هست ممکنه بفرمایید چه زمانی آپدیت میکنید که منتظر باشیم با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، arastooms گفته است : بله به کتابخونه اضافه میشه انشالا. زمان دقیقشو نمیدونم ولی نهایتا یکی دوروز آینده. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : بله به کتابخونه اضافه میشه انشالا. زمان دقیقشو نمیدونم ولی نهایتا یکی دوروز آینده. سلام و تشکر پس فعلا کد ها رو متوقف میکنم تا کتابخونه آپدیت بشه و چه قدر خوبه که شما بسیار سریع و خوب پاسخ گو هستید و جای قدر دانی و تشکر داره جناب شاهپیری عزیز نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ کتابخونه آپدیت شد عزیز. متد اضافه شده. تبدیل مپ به جیسون ابجکت. نحوه استفاده. Dim m As Map m.Initialize m.Put("key1","value1") m.Put("key2","value2") m.Put("key3","value3") m.Put("key4","value4") Dim pr As PersianJSONOBject Dim prj2 As PersianJSONOBject=pr.mapToObject(m) Label1.Text= prj2.toString 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۶ سلام استاد ببخشید میشه بگید json دقیقا چی هستش؟ یکم جستجو کردم متوجه نشدم ممنونم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ در 12 ساعت قبل، Amir - B گفته است : سلام استاد ببخشید میشه بگید json دقیقا چی هستش؟ یکم جستجو کردم متوجه نشدم ممنونم سلام و درود به شما دوست عزیز یکی از راه هایی که میتونه به شما خیلی کمک کنه در پیدا کردن مطالب جستجو در قسمت ( چستچو ) انجمن هست که در سمت راست بالا قرار داره و با نوشتن کلمه " جیسون " به جای 4 خط بالا میتونید به همه مطالب انجمن دست رسی داشته باشید و از اونجایی که انجمن درزمینه بیسیک قوی ترین انجمن فارسی زبان هست حتما موضوعی برای مطالعه پیدا خواهید کرد در هر صورت این موضوع رو ننوشتم که گوش زد کنم باید سرچ کنید !! بلکه یک راهنمایی هست برای اینکه سریعتر به نتیجه بهتر برسید برای اثبات این موضوع هم خودم براتون سرچ کردم و نتایج رو قرار میدم تا دوستانی هم که مثل شما این سوال رو دارند بتونن زود تر جواب رو پیدا کنند موفق باشید در این قسمت از سایت مرجع هم یک جیسون بنویسید و دکمه بالای صفحه رو بزنید تا هم کد های اون رو در برنامه بهتون بده به سادگی هم ساختار جیسون رو متوجه بشید B4J - JSON Tree Example 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ @arastooms سلام استاد عزیز و خسته نباشید استاد اصلا قصد بی احترامی ندارم ولی فکر کردم باید این موارد رو ذکر کنم . متشکرم که برای ما تازه کارها نحوه ی سرچ رو توضیح دادید و همچنین تاپیک جداگانه ای رو در این باره قرار دادید. چون درک کردن json برای ما سخته . اگر به متنی که از بنده نقل قول کردید توجه کنید ، میبینید که من گفتم سرچ کردم ولی خیلی متوجه نشدم . من آشنایی ای اصلا با جیسون نداشتم و فکر میکنم اولین سوال بنده در این رابطه بود که میخواستم در حد یکی و دو خط بدونم موضوعیتش در مورد چیه . البته به نظرم سوالات با هم فرق داره و ممکنه تاپیک های مرتبط جواب گوی اون سوال نباشه . اونطور هم که من تو تاپیک های شما دیدم، خیلی بحث و گفتگو در این حیطه داشتید که json رو فرا گرفتید و همونطور که من گفتم فکر میکنم اولین سوالم تو این حیطه بود . بازم تشکر میکنم که بنده رو راهنمایی کردید از این به بعد هم در سمت چپ بالا سرچ میکنم . و اینکه فکر میکنم کسی که کل یک تاپیک رو در مورد json پر کرده، زشته که با اولین سوال در مورد json تو همون تاپیک، با الفاظی نه چندان مناسب به بقیه گوش زد کنه . موفق باشید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sourse 82 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ سلام جیسون زیر رو به چه صورت پارس کنیم؟ با همین کتابخونه؟ {"ok":true,"result":{"user":{"id":42521,"is_bot":false,"first_name":"محقق","language_code":"en-US"},"status":"left"}} نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ در 36 دقیقه قبل، sourse گفته است : {"ok":true,"result":{"user":{"id":42521,"is_bot":false,"first_name":"محقق","language_code":"en-US"},"status":"left"}} Dim pr As PersianJSONOBject pr.initialaizJsonString("YOURJSON") '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''جیسون اصلی Dim ok As Boolean=pr.getBoolean("ok") ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Dim result As PersianJSONOBject=pr.getJsonObject("result") ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' آبجکت result Dim user As PersianJSONOBject=result.getJsonObject("user") ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' آبجکت user Dim id As Int=user.getInt("id") Dim is_bot As Boolean=user.getBoolean("is_bot") Dim first_name As String=user.getString("first_name") Dim language_code As String=user.getString("language_code") ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Dim status As String =result.getString("status") نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ سلام مهندس من کتابخانه رو خریدم این اررور رو میده java.lang.NoClassDefFoundError: Failed resolution of: Lokhttp3/OkHttpClient$Builder; ببخشید دوتاش رو همزمان گرفتم اشتباهی تو جیسون پست گداشتم توی کتابخانه ی persian fast network ذین اررور میاد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۶ اشکال نداره عزیز. ببینید هموطن شما باید فایلهای جاری که گذاشتم رو توی لایبرری برنامه که توی درایو c هست کپی کنید. تو قسمت خرید که رفتین نوشته فایلهای جار. اونا رو کپی کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۶ در در 1396/08/02, 08:49:55، محمدرضا شاهپیری گفته است : اشکال نداره عزیز. ببینید هموطن شما باید فایلهای جاری که گذاشتم رو توی لایبرری برنامه که توی درایو c هست کپی کنید. تو قسمت خرید که رفتین نوشته فایلهای جار. اونا رو کپی کنید سلام جناب شاهپیری من یک استرینگ به صورت زیر دارم ["ali shemirani","maryam namjo","hasan mozafari","nastaran ahmadi"] که در سایت مرجع با خود کتابخونه بیسیک راهنمایی میکنه و میگیره و میریزه تو یه لیست Dim parser As JSONParser parser.Initialize(string_ex) Dim root As List = parser.NextArray For Each colroot As String In root Next با کتابخونه شما نتونستم پیاده کنم و نمایش بدم ممکنه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۶ در در 1396/10/05, 09:18:52، arastooms گفته است : این شکل از جیسون زیاد معمول نیست. نسخه جدید رو دریافت کنید متدش رو اضافه کردم. نحوه استفاده به شکل زیر Dim per As PersianJSONArray per.initialize(your_jsonstring) For i=0 To per.size-1 Log(per.geTObject(i)) Next 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smr 2 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۶ سلام آقای شاهپیری من برای اینکه بتونم خروجی جیسونم به شکل زیر باشه باید چیکار کنم { "amount": "1000" , "traceNumber": "22958" , "sourceCard": "6362141092952671" , "settlements": [ {"id": "72", "amount": "501"}] , "pin": "fLIX+jdXhpmGz4Mach+i8Q==" } کدهام را به صوررت زیر مینویسم اما settlements را خراب میکنه برای اینکه آرایه بهش بدم چیکار کنم pj2.putToJSON("amount","1000") pj2.putToJSON("traceNumber","01") pj2.putToJSON("sourceCard","1235468594664") pj2.putToJSON("pin","123456") pj2.putToJSON("settlements",Array As String("id","72","amount","501")) خروجی کدهای من : {"amount":"1000","traceNumber":"01","settlements":"[Ljava.lang.String;@5289c6a8","pin":"123456","sourceCard":"1235468594664"} وقتی تو کدهام آرایه استفاده میکنم settlements خراب میشه راه حل چیست؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۶ در 13 ساعت قبل، smr گفته است : نسخ جدید رو دریافت کنید. به شکل زیر... Dim pj2 As PersianJSONOBject pj2.initialaizJsonObject pj2.putToJSON("amount","1000") pj2.putToJSON("traceNumber","01") Dim ar As PersianJSONArray ar.initializeDefault Dim prj3 As PersianJSONOBject prj3.initialaizJsonObject prj3.putToJSON("id",72) prj3.putToJSON("amount",501) ar.putToJSON(prj3.DefaultJsonObject) pj2.putToJSON("settlements",ar.DefaultJsonArray) pj2.putToJSON("sourceCard","1235468594664") pj2.putToJSON("pin","123456") 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۷ در در 1395/09/17, 09:19:22، محمدرضا شاهپیری گفته است : به نام خدا سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز اگه اهل برنامه های سمت سرور باشید قطعا تا حالا اسم جیسون(json) به گوشتون خورده و آشنایی نسبی رو با اون دارید یکی از پرکاربردترین کتابخونه ها برای نرم افزارهای آنلاین و حتی بعضی از مواقع برای آفلاینها همین کتابخونه جیسون هست ساختاری بسیار ساده منعطف و جذاب داره ولی متاسفانه توی بیسیک به روش درستی پیاده سازی نشده و ضعفهای بسیار جدی و عمده ای داره که یا باهاش مواجه شدین یا در آینده ای نزدیک میشین کتابخونه حاظر از کتابخونه قدرتمند org.json ایمپلمنت شده و نهایت سادگی و جذابیت رو شما در کار با جیسون تجربه میکنید توی بیسیک تو فیلم زیر یه مقایسه خیلی ساده بین جیسون خود بیسیک و جیسون این کتابخونه انجام شده و میبینید که عملا کتابخونه خود بیسیک بلا استفاده اس به خاطر همون ضعفهایی که توی فیلم عرض میشه خدمتتون persianlibeju در نهایت امیدوارم دوستان از این کتابخونه نهایت استفاده رو ببرن شاد و موفق باشید لینک خرید کتابخانه لینک آموزش و حل مشکل با ariavolley سلام من این کتابخونه رو خریدم و ورژن 2.2 رو دانلود کردم ولی داخل کتابخانه ها که تیک زدم v1.00 نشون میده حتی ورژن های 2 و 2.1 رو هم جایگزین کردم که همین طور هست. ورژن خود b4a من 8.00 ممنون اززحمات شما نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۷ شماره نسخه رو ظاهرا درست وارد نکرده اند. شما بر اساس نام فایلی که دانلود کرده اید شماره نسخه اون ها رو تشخیص بدید. تا در نسخه بعدی اصلاح بشه «موفق باشید.» 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.