hosseiny625 29 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ سلام من با کتابخونه AHNavigationDrawer یک اسلاید منو ساختم که از سمت راست باز میشه. حالا میخوام یه اسلاید منوی دیگه از سمت چپ باز بشه. یعنی در یک نرم افزار دوتا اسلاید منو باشه. چجوری اینکارو بکنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseiny625 29 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ درود وقتی اسلاید اولی رو با کشیدن باز میکنیم و بدون بستن اسلاید اولی ، اسلاید دومی رو باز میکنیم ، هر دوتاشو باز میشن و قاطی میشن. میخوام تا زمانی که یکی از اسلاید ها باز هستش ،اسلاید دومی باز نشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseiny625 29 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ درود این مشکل وقتی پیش میاد که اندازه اسلاید ها برابر نباشه. مثلا یکیش 30% باشه و اون یکی 50% لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ دوست عزیزم ، نمیدونم والا دقیقا منظورتون چیه ! خودمم کم کم دارم گیج میزنم خب وقتی یکیشو باز میکنی و میخوای اونیکیو باز کنی ، اولی بسته میشه دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinabdoli 4 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ سلام . راستی ی چیزی یادت رف اون کلمه ی رایت ک همون راست است لفت کن همون چت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseiny625 29 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اگه این امکان وجود نداره بهم بگین که وقتمو تلف نکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ درود دوست عزیز با اجازه ی اساتید ، خودم دارم روش کار میکنم ، ایشالله تا بعد از ظهر بهتون جواب میدم ، پس لطفا یکمی صبر کنین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ :main #Region Project Attributes #ApplicationLabel: 2slide Menu #VersionCode: 1 #VersionName: 2 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: portrait #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: false #IncludeTitle: False #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Private img1 As ImageView Private img2 As ImageView Dim SlidingMenu1 As SlidingMenu Dim SlidingMenu2 As SlidingMenu Dim listview1 As ListView Dim listview2 As ListView Dim font As Typeface End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") font=Typeface.LoadFromAssets("bnazanin.ttf") SlidingMenu1.Initialize("menu") SlidingMenu2.Initialize("menu") listview1.Initialize("list") listview2.Initialize("list") SlidingMenu1.BehindOffset=20%x SlidingMenu2.BehindOffset=20%x SlidingMenu1.Mode=SlidingMenu1.LEFT SlidingMenu2.Mode=SlidingMenu2.RIGHT SlidingMenu1.Menu.AddView(listview1,0,10%y,80%x,50%y) SlidingMenu2.Menu.AddView(listview2,0,10%y,80%x,50%y) listview1.AddSingleLine2("فهرست",1) listview1.AddSingleLine2("علاقه",2) listview1.AddSingleLine2("درباره ما",3) listview1.AddSingleLine2("خروج",4) listview2.AddSingleLine2("فهرست",1) listview2.AddSingleLine2("علاقه",2) listview2.AddSingleLine2("درباره ما",3) listview2.AddSingleLine2("خروج",4) Dim blistview As BitmapDrawable Dim blistview1 As BitmapDrawable blistview.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"1.png")) blistview1.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"1.png")) listview1.SingleLineLayout.Background=blistview listview2.SingleLineLayout.Background=blistview listview1.SingleLineLayout.ItemHeight = 100 listview2.SingleLineLayout.ItemHeight = 100 Dim lbl As Label Dim lbl1 As Label lbl= listview1.SingleLineLayout.Label lbl1= listview2.SingleLineLayout.Label lbl.Gravity=Gravity.CENTER lbl1.Gravity=Gravity.CENTER lbl.Typeface = font lbl1.Typeface = font lbl.TextSize= 25 lbl1.TextSize= 25 lbl.Top=10dip lbl1.Top=10dip lbl.TextColor = Colors.Black lbl1.TextColor = Colors.Black End Sub Sub Activity_Resume 'answercenter.ir '2roshke End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) 'answercenter.ir '2roshke End Sub Sub img1_Click If SlidingMenu1.Visible=False Then SlidingMenu1.ShowMenu Else If SlidingMenu1.Visible=True Then SlidingMenu1.HideMenus End If End Sub Sub img2_Click If SlidingMenu2.Visible=False Then SlidingMenu2.ShowMenu Else If SlidingMenu2.Visible=True Then SlidingMenu2.HideMenus End If End Sub Sub list_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If Position=0 Then StartActivity(page1) SlidingMenu2.HideMenus Else If Position=1 Then Msgbox("answer center.ir","علاقه") SlidingMenu2.HideMenus Else If Position=2 Then Msgbox("answer center.ir","درباره ما") SlidingMenu2.HideMenus End If End Sub page1: #Region Activity Attributes #FullScreen: false #IncludeTitle: False #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'answercenter.ir '2roshke Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("layout1") End Sub Sub Activity_Resume 'answercenter.ir '2roshke End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) 'answercenter.ir '2roshke End Sub Sub Button1_Click StartActivity(Main) Activity.Finish End Sub امیدوارم مشکلتون حل بشه سورس رو هم پیوست میکنم خدمتتون slidemenu لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseiny625 29 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/20, 20:08:13، Mr Mansour گفته است : داداش گلم چرا گیج میزنی ؟؟ این برای سمت راسته !! Dim sl As AHNavigationDrawer Dim Pl AS Panel sl.Initialize2("sl",Activity,75%X,sl.GRAVITY_RIGHT) sl.NavigationPanel.LoadLayout("menu") pl.Initialize("") sl.ContentPanel.AddView(pl,0,0,100%x,100%Y) pl.SendToBack pl.LoadLayout("main") اینم برای سمت چپ Dim s2 As AHNavigationDrawer Dim P2 AS Panel s2.Initialize2("s2",Activity,75%X,s2.GRAVITY_LEFT) s2.NavigationPanel.LoadLayout("menu") p2.Initialize("") s2.ContentPanel.AddView(p2,0,0,100%x,100%Y) p2.SendToBack p2.LoadLayout("main") داداش گیج نمیزنم گفتم که این هارو زدم ولی درست کار نکرد.(اسلاید اولی باز نمیشه) شما که زحمت کشیدی این کد هارو نوشتی میشه یه سورس بسازی بفرستی؟ چند وقته درگیر اینم. ممنون میشم بفرستی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseiny625 29 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ یکی نبود جواب مارو بده؟ ینی تا به حال برای کسی دوتا اسلاید منو لازم نشده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseiny625 29 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ دوباره سلام. من با کد های زیر یک اسلاید منو دارم Dim sl As AHNavigationDrawer Dim Pl AS Panel sl.Initialize2("sl",Activity,75%X,sl.GRAVITY_RIGHT) sl.NavigationPanel.LoadLayout("menu") pl.Initialize("") sl.ContentPanel.AddView(pl,0,0,100%x,100%Y) pl.SendToBack pl.LoadLayout("main") ولی برای اسلاید منویی دوم نمیدونم کد هارو چطوری بنویسم. چند حالت رو امتحان کردم ولی نتونستم به نتیجه ای برسم.. میشه یه سورس برام بفرستید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، hosseiny625 گفته است : دوباره سلام. من با کد های زیر یک اسلاید منو دارم Dim sl As AHNavigationDrawer Dim Pl AS Panel sl.Initialize2("sl",Activity,75%X,sl.GRAVITY_RIGHT) sl.NavigationPanel.LoadLayout("menu") pl.Initialize("") sl.ContentPanel.AddView(pl,0,0,100%x,100%Y) pl.SendToBack pl.LoadLayout("main") ولی برای اسلاید منویی دوم نمیدونم کد هارو چطوری بنویسم. چند حالت رو امتحان کردم ولی نتونستم به نتیجه ای برسم.. میشه یه سورس برام بفرستید؟ خوب همین کدها رو دوباره بزن و فقط اسم متغیر رو تغییر بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseiny625 29 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ درود در 23 ساعت قبل، hosseinabdoli گفته است : سلام . راستی ی چیزی یادت رف اون کلمه ی رایت ک همون راست است لفت کن همون چت متوجه نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseiny625 29 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ سلام یه دنیا مرسی حدود دو هفته درگیر این موضوع بودم. خسته نباشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ کپی پیست نکیا یکمی روشون کار کن ببین چی به چی شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ خوب دوست عزیز 2 عدد AHNavigation اضاف کن یکیش رو initialize2 - gravite سمت راست اون یکی gravite سمت چپ تمام شد و رفت کار سختی نیست که لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseiny625 29 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، solmos36 گفته است : خوب همین کدها رو دوباره بزن و فقط اسم متغیر رو تغییر بده همین کار رو انجام دادم ولی درست کار نکرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ داداش گلم چرا گیج میزنی ؟؟ این برای سمت راسته !! Dim sl As AHNavigationDrawer Dim Pl AS Panel sl.Initialize2("sl",Activity,75%X,sl.GRAVITY_RIGHT) sl.NavigationPanel.LoadLayout("menu") pl.Initialize("") sl.ContentPanel.AddView(pl,0,0,100%x,100%Y) pl.SendToBack pl.LoadLayout("main") اینم برای سمت چپ Dim s2 As AHNavigationDrawer Dim P2 AS Panel s2.Initialize2("s2",Activity,75%X,s2.GRAVITY_LEFT) s2.NavigationPanel.LoadLayout("menu") p2.Initialize("") s2.ContentPanel.AddView(p2,0,0,100%x,100%Y) p2.SendToBack p2.LoadLayout("main") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseiny625 29 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ در 13 ساعت قبل، 2roshke گفته است : کپی پیست نکیا یکمی روشون کار کن ببین چی به چی شد کار کردم. به جای لیست ویو از لایوت استفاده کردم. دوباره مرسی فقط یه سوال دیگه: وقتی با تاچ کردن از کناره های گوشی یک اسلاید رو باز میکنم ، چطور میشه که اگه اسلاید دومی باز بود بسته بشه؟ و یا به عبارتی برای باز شدن یکی از اسلاید ها ، کد بنویسیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseiny625 29 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ درود بنده منظورتونو کامل متوجه نشدم این اسلاید منوی ماست وقتی روی آیکون یکی از اسلاید منو ها کلیک میکنیم( یا صفحه رو میکشیم ) ، اون اسلاید منو باز میشه اگه یکمی توضیح بدین که منظورتون چیه ، برای ما هم خوب میشه ، شاید یک مطلبی وجود داره که ماهم بخوایم یاد بگیریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseiny625 29
سلام
من با کتابخونه AHNavigationDrawer یک اسلاید منو ساختم که از سمت راست باز میشه.
حالا میخوام یه اسلاید منوی دیگه از سمت چپ باز بشه.
یعنی در یک نرم افزار دوتا اسلاید منو باشه.
چجوری اینکارو بکنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
26 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.