Farshad18 10 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من باید یه پروژه بسازم (راهنمای گردشگری همدان) و نمیدونم از کجا شروع کنم چون برنامه نویسی اندروید بلد نیستم ولی میخوام یاد بگیرم چون علاقه دارم !!! کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ در 9 دقیقه قبل، Farshad18 گفته است : امروز همه آموزش های مبتدی رو تک به تک نگاه میکنم (b4a) بعد از اینکه کامل یاد گرفتید کافیه بخش آموزش های متنی و آموزش های تصویری رو هم نگاه کنید. تا کد نویسی رو شروع کنید. آموزش های تصویری آموزش های متنی بعد از اینکه یه جورایی راه افتادید از این قسمت برای پرسش سوالات کد نویسیتون استفاه کنید. پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) از این انجمن بیشتر استفاده کنید. اینجا بزرگترین مرجع b4a تو ایرانه و اساتید خیلی کار درستی داره. موفق باشید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ سلام می تونید از قسمت آموزش ها برای افراد مبتدی آغاز کنین و برین جلو. چون تقریبا هر چی که از b4a نیاز دارین توی این انجمن به لطف اساتید پیدا میشه. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ در 31 دقیقه قبل، Farshad18 گفته است : سلام دوستان من باید یه پروژه بسازم (راهنمای گردشگری همدان) و نمیدونم از کجا شروع کنم چون برنامه نویسی اندروید بلد نیستم ولی میخوام یاد بگیرم چون علاقه دارم !!! کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟ سلام دو تا نرم افزار برنامه نویسی اندروید هستش که تو ایران خیلی معروفه یکیش بیسیک فور اندرویده دیگری اندروید استودیو اگه تا به حال تجربه برنامه نویسی نداشتید اول بیسیک فور اندروید رو شروع کنید بعد برید سراغ اندروید استودیو چون اندروید استودیو خیلی پیچیدس ولی بازم بیسیک فور اندروید هم حرفی برای گفتن داره و یادگیریش برای شما راحته اگه بیسیک فور اندروید رو تا حد متوسط رو به بالا یاد بگیرید راحت اندروید استودیو رو یاد میگیرید این انجمن دو بخش اصلی داره با اسم های برنامه نویسی اندروید استودیو و برنامه نویسی بیسیک فور اندروید هر کدوم از قسمتا یه زیر شاخه داره به اسم آموزش های گام به گام برای مبتدی ها که اونارو باید اول کاری بخونید لینک آموزش های گام به گام برای مبتدی ها بیسیک فور اندروید لینک آموزش های گام به گام برای مبتدی ها اندروید استودیو لازم به ذکره که با همین بیسیک هم شروع کنید میتونید برنامه مور نیازتون و حتی خیلی پیچیده تر رو درست کنید ولی اگه تازه شروع میخواد کنید اول باید با ساخت برنامه های خیلی ساده و ابتدایی جلو برید. چون ساخت برنامه مورد نظر نیاز به دانش کافی با تکیه بر تجربتون از برنامه های ساده داره. موفق باشید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ در هم اکنون، Farshad18 گفته است : سلام دوستان من باید یه پروژه بسازم (راهنمای گردشگری همدان) و نمیدونم از کجا شروع کنم چون برنامه نویسی اندروید بلد نیستم ولی میخوام یاد بگیرم چون علاقه دارم !!! کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟ از این لینک هم می تونی استفاده کنی آموزش های گام به گام از مبتدی گزاشته و همینطور هم داره می زاره الان قسمت 15 رو گذاشته دانلود فیلم آموزش فارسی برنامه نویسی اندروید با Basic4Android سافت آی آر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farshad18 10 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ در 15 دقیقه قبل، reza644 گفته است : سلام دو تا نرم افزار برنامه نویسی اندروید هستش که تو ایران خیلی معروفه یکیش بیشیک فور اندرویده دیگری اندروید استودیو اگه تا به حال تجربه برنامه نویسی نداشتید اول بیسیک فور اندروید رو شروع کنید بعد برید سراغ اندروید استودیو چون اندروید استادیو خیلی پیچیدس ولی بازم بیسیک فور اندروید هم حرفی برای گفتن داره و یادگیریش برای شما راحته اگه بیسیک فور اندروید رو تا حد متوسط رو به بالا یاد بگیرید راحت اندروید استودیو رو یاد میگیرید این انجمن دو بخش اصلی داره با اسم های برنامه نویسی اندروید استودیو و برنامه نویسی بیسیک فور اندروید هر کدوم از قسمتا یه زیر شاخه داره به اسم آموزش های گام به گام برای مبتدی ها که اونارو باید اول کاری بخونید لینک آموزش های گام به گام برای مبتدی ها بیسیک فور اندروید لینک آموزش های گام به گام برای مبتدی ها اندروید استودیو لازم به ذکره که با همین بیسیک هم شروع کنید میتونید برنامه مور نیازتون و حتی خیلی پیچیده تر رو درست کنید ولی اگه تازه شروع میخواد کنید اول باید با ساخت برنامه های خیلی ساده و ابتدایی جلو برید. موفق باشید... بله ممنون هرچی اونجا بود دانلود کردم ، ولی خوب آموزش همه ی کدها نیست که لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ درود دوست عزیز من خودمم از صفر شروع کردم و به وسیله ی آموزش های گام به گام این انجمن و راهنمایی های موجود ، تونستم برنامه ی آموزش آشپزی خودمو بسازم ، اگه در خصوص هر مطلبی سرچ کنید ، کمه کمش از هر موضوع هف هش ده موردی وجود داره ، شما اول از همه آموزش های مقدماتی و گام به گام رو دنبال کنید . انشالله به نتبجه می رسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ در 20 دقیقه قبل، Farshad18 گفته است : بله ممنون هرچی اونجا بود دانلود کردم ، ولی خوب آموزش همه ی کدها نیست که شما تا وقتیکه آموزش هایی که گفتم رو یاد نگیری هیچوقت نمیتونی کد زدن رو یاد بگیری این آموزش ها اصول برنامه نویسی هستش مثل اینه که شما مثلا بخوای یه خونه رو درست کنی ولی نتونی واسه ستوناش پی درست کنی. شما برای ساخت برنامه ای که تو فکرتونه راه زیادی رو در پیش دارید بازم میگم باید اول با ساخت برنامه های خیلی خیلی ساده شروع کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farshad18 10 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ در 9 دقیقه قبل، reza644 گفته است : شما تا وقتیکه آموزش هایی که گفتم رو یاد نگیری هیچوقت نمیتونی کد زدن رو یاد بگیری این آموزش ها اصول برنامه نویسی هستش مثل اینه که شما مثلا بخوای یه خونه رو درست کنی ولی نتونی واسه ستوناش پی درست کنی. امروز همه آموزش های مبتدی رو تک به تک نگاه میکنم (b4a) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farshad18 10 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ در 13 دقیقه قبل، reza644 گفته است : بعد از اینکه کامل یاد گرفتید کافیه بخش آموزش های متنی و آموزش های تصویری رو هم نگاه کنید. تا کد نویسی رو شروع کنید. آموزش های تصویری آموزش های متنی بعد از اینکه یه جورایی راه افتادید از این قسمت برای پرسش سوالات کد نویسیتون استفاه کنید. پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) از این انجمن بیشتر استفاده کنید. اینجا بزرگترین مرجع b4a تو ایرانه و اساتید خیلی کار درستی داره. موفق باشید... ممنون دوست عزیز چشم ، واقعا کم پیدا میشه کسایی که علم هاشون رو به اشتراک عموم بزارن تا همه یاد بگیرن . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Farshad18 10
سلام دوستان
من باید یه پروژه بسازم (راهنمای گردشگری همدان) و نمیدونم از کجا شروع کنم چون برنامه نویسی اندروید بلد نیستم ولی میخوام یاد بگیرم چون علاقه دارم !!! کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.