hami0 2 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 سلام در برنامه صفحه وجود داره که وب ویو هست و متنش در حالت عادی قابل کپی شدن هست و من می خوام کپی شدن از وب ویو رو غیر فعال کنم . برای غیر فعال کردن از چه کدی باید استفاده کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 اینو امتحان کن mWebView.setOnLongClickListener(new OnLongClickListener() { @Override public boolean onLongClick(View v) { return true; } }); mWebView.setLongClickable(false); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hami0 2 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 در 16 دقیقه قبل، Gray Mind گفته است : امتحان کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 اول کلیک طولانی رو فعال کن بعد چیزی برنگردون به شکل زیر webview.setLongClickable(true); webview.setOnLongClickListener(new OnLongClickListener() { @Override public boolean onLongClick(View v) { return true; } }); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hami0 2 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 این مشکل پیش میاد ضمن اینکه وب ویو رو تو فرم 3 تعریف کردم و آیدی WebView روهم بهش دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 16 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 2016 عزیز من شما فک کنم فقط کپی پیست کردی خوب معلومه کار نمیکنه شما وب ویو رو web معرفی کردین بعد کدی که من دادم رو webview رو به web نغییر ندادین معلومه که کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hami0 2 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 ممنون و تشکر از کمک دوستان Gray Mind کمی کلافه بودم متوجه اشتباهم نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hami0 2
سلام
در برنامه صفحه وجود داره که وب ویو هست و متنش در حالت عادی قابل کپی شدن هست
و من می خوام کپی شدن از وب ویو رو غیر فعال کنم .
برای غیر فعال کردن از چه کدی باید استفاده کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.