مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ سلام سورس خاصی نداره چون دیدم بچه ها دنبالشن یک نمونه نوشتم و تاپیکشو زدم تا برای آیندگان عبرتی شود *باکلاس* سورس کد هم توضیحی نداره یک اینت و هی اضافه میکنیم همین. نمونه های دیگه هم قرار داده شده ( با ویجت ) ولی چون ذخیره و بازیابی نداشت بنده اینو قرار دادم رمز فایل : basic4android.org Salavat Shomar.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ سورس و یکم تغییر دادم یه مشکل کوچولو داشت *ناز2* Salavat Shomar.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ خوب اقا محید این خیلی خوبه . اما اعداد اعشاری میان . به جوریه . جالب نمیشه . چیکار کنیم اعداد اعشاری نیا ن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ آقا مجید و باقی دوستان اهنمایی نمی کنید . اعداد اعشاری میان . چه کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ این قسمت کد را اصلاح کن من منظور از ذخیره را متوجه نمی شم ذخیره بشه که چی بشه Sub Activity_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) If Action <> 0 Then Return If Get.Length<>0 Then Get = Get +1 lbl.Text =Get Else i = i + 1 lbl.Text = i End If End Sub مجید جان عزیز قسمت ذخیره سازی و جاگذاری get نیاز به بررسی دارد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ تشکر بسیار از شما دوست عزیز . درست شد . در مورد ذخیره هم من دارم برنامه ای رو می سازم که نیاز دارم شمارشگرم عدد اخر رو ذخیره کنه واسه همین . ولی به هر حال ممنون از شما و آقا مجید که کمک کردید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ در ضمن برای ذخیره سازی همه کدهای آقا مجید درسته فقط باید توی رویداد باتن ذخیره فقط این کد نوشته بشه باقیش کار رو یکم خراب میکنه . File.WriteString(File.DirInternal,"count.txt",lbl.Text) خوب حالا دوستان یه سوال کوچولو . ببینید میخوام توی همین کد وقتی که صلوات شمار باز میشه عدد صفر روی صفحه باشه که بعد شمارش کنیم . چون الان توی سورس آقا مجید و قتی برنامه رو باز میکنیم عدد تا وقتی رو یدکمه شروع نزنیم عدد صفر رو نشون نمیده . من هر چی توی activity_create میام تکست لیبل رو برابر صفر میزارم ، یا اینت رو برابر صفر میزارم ، یا salavatv رو برابر صفر میزارم باز هم وقتی برنامه رو باز میکنم صفر رو اول نشون نمیده . چیکار باید بکنیم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ کد resume رو اصلاح کن Sub Activity_Resume Get = File.ReadString(File.DirInternal,"count.txt") lbl.Text =Get End Sub کد Activity_Touch هم نیاز به بررسی دارد یه کدی باید بهش اضافه بشه یه کدی هم باید کم بشه ببینم چیکار می کنی یادم رفت بهت بگم مقدار صفر رو هم توی count.txt بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ سلام والا دوست عزیز بنده تنها توی انجمن فعالیت نمیکنم و اینو بدونید تمرکز کافی ندارم و خودتون ماشاالله که توی اسکایپ هر دو دقیقه می گفتین آمادس آمادس خوب یکم درک کنید داشته باشید الانم این سورسو بدون توجه فقط اینکه کارتون راه بیوفته نه اینکه بزنید Release بعد Share. دیگه باید یکم خودتون باید تلاش کنید.تشکر از دوست خوبمون babecatdog. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ مرسی مجید عزیز دست شما درد نکند اتفاقا خیلی خوب بود اصلا به نظر من تو انجمن ها باید اینطوری کد نویسی کرد تا اونی که خیلی به این کدها نیاز داره بتونه متوجه بشه و تلاش کنه که هر قسمت چه کاری انجام میده دسستون درد نکنه شما خیلی زحمت می کشید خوشحال باشین که کدی که نوشتین طرف رو به تلاش وا داشته ممنون*خوشمزه**قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezarezai 10 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سلام .. من نمیدونم از سورس های شما چطوری استفاده کنم .. و وقتی که روی اونها تغییراتی انجام میدم چجوری ازشون خروجی بگیرم.. میشه کمکم کنید.:(:( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سلام ..من نمیدونم از سورس های شما چطوری استفاده کنم .. و وقتی که روی اونها تغییراتی انجام میدم چجوری ازشون خروجی بگیرم.. میشه کمکم کنید.:(:( http://answercenter.ir/thread371.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من از این سورس استفاده کردم اما وقتی میزنم ذخیره بشه هر دفعه درست کار نمیکنه گاهی ذخیره میکنه گاهی نمیکنه مشکل از کجاس؟ دوم اینکه چجوری کدها روتغییر بدم که وقتی به 100 رسید یه صدایی بده یه بوقی چیزی بزنه تا کاربر متوجه بشه تموم شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سلام سلام من از این سورس استفاده کردم اما وقتی میزنم ذخیره بشه هر دفعه درست کار نمیکنه گاهی ذخیره میکنه گاهی نمیکنه مشکل از کجاس؟ دوم اینکه چجوری کدها روتغییر بدم که وقتی به 100 رسید یه صدایی بده یه بوقی چیزی بزنه تا کاربر متوجه بشه تموم شده یکی از ماژول های اولین برنامه اندروید منه یکم بد کد زدم فک کنم اما بررسیش کنید مشکلتون حل میشه tasbih_sade.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aligharehdaghli 18 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ ببخشید یه مشکلی دارم وقتی ذخیره میکنم تعدادو میرم بیرون دوباره میام میخوام از ادامش بره ولی دوباره از 0 شروع میکنه میتونی کمکم کنید مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aligharehdaghli 18 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ جواب میدید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.