رضا جابرپور 179 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2015 تشخیص اینکه دستگاه موبایله یا تبلت GetDevicePhysicalSize فرمول محاسبش بدین صورته که : Size = ((Width / 160 / Scale) ^ 2 + (Height / 160 / Scale) ^ 2) ^ 0.5 یا : Sqrt(Power(lv.Height / lv.Scale / 160, 2) + Power(lv.Width / lv.Scale / 160, 2)) tabletormobile.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 8 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2015 کتابخانه desinscriptsb4a ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2015 کتابخانه desinscriptsb4a ؟؟ دوست عزیز لطفا قبل از پست دادن حتما جست و جو کنید: http://answercenter.ir/topic/1803-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-desinscriptsb4a/ بالای سایت قسمت جست و جو داره . هر عبارتی که بخواهید رو میتونید جست و جو کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 8 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2015 دوست عزیز لطفا قبل از پست دادن حتما جست و جو کنید: http://answercenter.ir/topic/1803-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-desinscriptsb4a/ بالای سایت قسمت جست و جو داره . هر عبارتی که بخواهید رو میتونید جست و جو کنید آقای ایزدی معلومه که خیلی سرتون شلوغه!!، من قبلا سرچ کرده بودم و هر جا این کتابخونه ازش اسمی برده بودند رفتم دیدم. توی همه لینکها، به جای کتابخانه سورس گذاشته شده. چند نفر دیگه هم که سوال کرده بودن ولی جواب نگرفتن! اتفاقا دیروز خودتون همونجا جواب یکی از سوالای منو دادید ولی کتابخونه رو نه!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2015 آقای ایزدی معلومه که خیلی سرتون شلوغه!!، من قبلا سرچ کرده بودم و هر جا این کتابخونه ازش اسمی برده بودند رفتم دیدم. توی همه لینکها، به جای کتابخانه سورس گذاشته شده. چند نفر دیگه هم که سوال کرده بودن ولی جواب نگرفتن! اتفاقا دیروز خودتون همونجا جواب یکی از سوالای منو دادید ولی کتابخونه رو نه!! بنده با babecatdog عزیز تماس میگیرم امروز که بیان کتابخانه رو هم اضافه کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 12 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2015 بنده با babecatdog عزیز تماس میگیرم امروز که بیان کتابخانه رو هم اضافه کنند آقای ایزدی ما همچنان منتظریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 12 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2015 با عرض پوزش از مهدی ایزدی عزیز همانطور استاد عزیز مرقوم نمودند در آدرس زیر موجود هست اگه دقت کنید . چشم مجدد توی همین پست می گذارم . با تشکر از لطف همتون این برنامه ویرایش اوله قرار بود دوستان حمایت کنن و تست کنن که ... http://answercenter.ir/topic/1803-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-desinscriptsb4a/?p=11740 desinscripb4a.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.