amirbeigi 192 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ آقا من میخوام یه استرینگ داشته باشم که همیشه به روز باشه میخوام بیاد متنو از یه فایل تکست روی هاست بگیره بریزه توی استریگنگ چطوری میتونم این کارو بکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ شما توی یک سرویس، یک جاب تعریف کنید و یک تایمر که هر مدتی که خودتون توی تایمر تنظیم میکنید، جاب رو اجرا کنه و رشته رو بروز کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ این کارارو کردم ولی وقتی مقدارو میده اون چیزی که توی فایل تکست بوده رو نمیده یسری کد اچ تی ام ال میده و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ فایل تکست که حجمش چیزی نیست اونو دانلود کنید و بخونید به صورت زیر Dim ht As HttpJob ht.Initialize("update",Me) ht.Download("yourtxtfilelink") Sub JobDone(Job As HttpJob) If Job.Success = True Then Dim out As OutputStream File.Delete(File.DirInternal,"youroldtxt.txt")'فایل تکست قبلی رو حذف کن out = File.OpenOutput(File.DirInternal,"youroldtxt.txt",False) File.Copy2(Job.GetInputStream,out) out.Close Else ToastMessageShow("خطا در برنامه",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۵ در 17 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : فایل تکست که حجمش چیزی نیست اونو دانلود کنید و بخونید به صورت زیر Dim ht As HttpJob ht.Initialize("update",Me) ht.Download("yourtxtfilelink") Sub JobDone(Job As HttpJob) If Job.Success = True Then Dim out As OutputStream File.Delete(File.DirInternal,"youroldtxt.txt")'فایل تکست قبلی رو حذف کن out = File.OpenOutput(File.DirInternal,"youroldtxt.txt",False) File.Copy2(Job.GetInputStream,out) out.Close Else ToastMessageShow("خطا در برنامه",False) End If End Sub داداش این کارارو خودم کردم یسری کد اچ تی ام ال میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۵ شما اصلا تست کردین که ببینین فایلتون دانلود میشه یانه؟ رو هاسته یا جای دیگه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirbeigi 192
آقا من میخوام یه استرینگ داشته باشم که همیشه به روز باشه
میخوام بیاد متنو از یه فایل تکست روی هاست بگیره بریزه توی استریگنگ
چطوری میتونم این کارو بکنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.