رفتن به مطلب
  • 0

Kazem_amouri

سوال

سلام دوستان

من الان چند روزیه که کار با برنامه نویسی اندروید با بیسیک فور اندروید رو شروع کردم حالا با نگا کردن فیلم و اینجور چیزا واقعا یه چیزا خوبی رو یاد گرفتم اما الان یه مشکلی دارم یه صفحه اسپلش طراحی کردم که چنتا عکس داره تایمر براش تعریف کردن که زمان عبور این عکسا رو نشون بده شما واردتر هستید میدونید چی میگم اما مشکل من اینه که وقتی میخواید بره اکتیویتی بعدی حتی یه میلی ثانیه رو صفحه اسپلش نمیونه همون موقه که عکس آخر اسپلش میاد زود میره اکتیوتی بعدی من میخوام یکم رو عکس آخر اپلش بمونه و بعد اکتیوتی مورد نظرم لود بشه کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟در ضمن من میخاوم زمان بالا اومدن اکتیوتی مورد نظر یکم بیشتر از زمان تنظیم شده برا اسپلش باشه

8tlm_capture.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

در هم اکنون، Kazem_amouri گفته است :

سلام دوستان

من الان چند روزیه که کار با برنامه نویسی اندروید با بیسیک فور اندروید رو شروع کردم حالا با نگا کردن فیلم و اینجور چیزا واقعا یه چیزا خوبی رو یاد گرفتم اما الان یه مشکلی دارم یه صفحه اسپلش طراحی کردم که چنتا عکس داره تایمر براش تعریف کردن که زمان عبور این عکسا رو نشون بده شما واردتر هستید میدونید چی میگم اما مشکل من اینه که وقتی میخواید بره اکتیویتی بعدی حتی یه میلی ثانیه رو صفحه اسپلش نمیونه همون موقه که عکس آخر اسپلش میاد زود میره اکتیوتی بعدی من میخوام یکم رو عکس آخر اپلش بمونه و بعد اکتیوتی مورد نظرم لود بشه کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟

8tlm_capture.png

سلام

راحته

ادامه کد هات این رو بنویس یعنی یه تغییر کوچیک تو کد هات باید بدی این جوری :

Select x
	Case 1
		x = x + 1
		.....
		.....
	Case 2
		x = x + 1
		....
		....
	Case 3	
		Activity.Finish
		StartActivity("home")
		t1.enabled = False

End Select

لینک ارسال

در 2 ساعت قبل، softir گفته است :

سلام

راحته

ادامه کد هات این رو بنویس یعنی یه تغییر کوچیک تو کد هات باید بدی این جوری :

Select x
	Case 1
		x = x + 1
		.....
		.....
	Case 2
		x = x + 1
		....
		....
	Case 3	
		Activity.Finish
		StartActivity("home")
		t1.enabled = False

End Select

سلام مرسی که جواب دادین

ولی بازم همین مشکل وجود داره و به محض رسیدن به زسیدن  یه case 3 اکتیوتی home بالا میاد و میشه گفت 800 میلی ثانیه ای که گذاشتم نیست حتی زمان رو هم بیشتر کردم بعدشم من میخوام زمان بالا اومدن اکتیوتی home بیشتر اونا باشه نه مثل اونا

لینک ارسال

در 10 ساعت قبل، Kazem_amouri گفته است :

سلام مرسی که جواب دادین

ولی بازم همین مشکل وجود داره و به محض رسیدن به زسیدن  یه case 3 اکتیوتی home بالا میاد و میشه گفت 800 میلی ثانیه ای که گذاشتم نیست حتی زمان رو هم بیشتر کردم بعدشم من میخوام زمان بالا اومدن اکتیوتی home بیشتر اونا باشه نه مثل اونا

سلام تو کیس 3 نباید عکسی رو برای بار گذاری بزاری و درضمن یه اشتباه کردم شما این شکلی بنویس یعنی در آخر تمام شدن هر کیس بیا و مقدار رو یکی اضافه کن

Select x
	Case 1
		.....
		.....
		x = x + 1
	Case 2
		....
		....
		x = x + 1
	Case 3
		Activity.Finish
		StartActivity("home")
		t1.enabled = False

End Select

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...