farshid71 3 ارسال شده در 15 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2017 سلام اول بگم جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم من میخوام وقتی کار بر روی یک دکمه کلیک کرده اول بیاد چک کنه ببینه فایل پی دی اف مورد نظر هست یا نه اگه بود بیاد اون و توی برنامه نمایش بده و اگر نبود اون و دانلود کنه و بعد از دانلود دیگه هر وقت کلیک کرد روی دکمه فایل دانلود شده را نمایش بده و اگر میشه قبل از دانلود چک کنه ببینه اینترنت فعاله یا نه اگر بود دانلود انجام بشه اگه نبود یه پیغام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid71 3 ارسال شده در 16 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2017 کسی نیست جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fito 45 ارسال شده در 16 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2017 If File.Exists(File.DirInternal,"p.pdf") = False Then if net is connected then download codes.... else ToastMessageShow("اینترنت وصل نیست",False) end if Else read pdf codes End If کد بالا یه نمونه ی فقط و دقیق (درست نیست) اما برای چک کردن وجود فایله اگه فایل نبود بعد اینترنت رو چک میکنی بعد اگه وصل بود کدهای دانلود رو اجرا میکنی اگه هم که بود میخونیش.... توی انجمن هم 100% در مورد دانلود فایل زیاد گفته شده که نمونش با http یا httputils دقیق نمیدونم کافیه سرچ کنید هستش. برای چک کردن اینترنت هم بازم زیاد گفته شده شما معلومه درست سرچ نکردین کافیه بنویسید دانلود فایل ، چک کردن اینترنت، خواندن پی دی اف،و.......هر چیزی که نزدیکه به سوالات شما خلاصه برای جواب ندادن به تاپیک شما هم بیشتر بخاطر همینه که موضوعات زیادی قبلا مطرح شده و شما کافیه سرچ کنید همین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farshid71 3
سلام
اول بگم جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم
من میخوام وقتی کار بر روی یک دکمه کلیک کرده اول بیاد چک کنه ببینه فایل پی دی اف مورد نظر هست یا نه
اگه بود بیاد اون و توی برنامه نمایش بده و اگر نبود اون و دانلود کنه و بعد از دانلود دیگه هر وقت کلیک کرد روی دکمه فایل دانلود شده را نمایش بده
و اگر میشه قبل از دانلود چک کنه ببینه اینترنت فعاله یا نه اگر بود دانلود انجام بشه اگه نبود یه پیغام بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.