mpnbooks 4 ارسال شده در 17 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 سلام و خسته نباشید چطور میتونیم با کلیک کردن روی یک باتن، یک لیبل یا یا باتن غیر فعال که در یک اکتیویتی دیگه قرار داره رو فعال کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mpnbooks 4 ارسال شده در 18 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2017 در 17 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : از کجا میخواین همچین کاری انجام بدین؟ سلام مثلا یک باتن تو اکتیویتی 2 دارم و حالا یا غیر فعاله (یا نمایشش مخفیه) Button2.Enabled = False یا Button2.Visible= False ، می خوام از تو اکتیویتی 1 بتونم، باتن غیرفعال در اکتیویتی دومم رو فعال کنم. Sub Button1_Click Button2.Enabled = True یا Button2.Visible= True مشکل اینجاست که باتنی که می خوام فعال کنم در یه اکتیویتی دیگه است End Su لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fito 45 ارسال شده در 18 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2017 شما خب تو اکتیویتی اول یه فایل بنویس هنگامی که فعال میخوای بشه دکمت بعد هم توی اکتیوتی دوم چک کن اگه فایل وجود داشت فعال کن اگه نه که غیر فعال. File.WriteString(File.DirInternal,"button","") If File.Exists(File.DirInternal,"button") = True Then Button1.Enabled = True Else Button1.Enabled = False End If این یه راهشه و البته راهای دیگم باید باشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 18 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2017 در 2 ساعت قبل، mpnbooks گفته است : سلام مثلا یک باتن تو اکتیویتی 2 دارم و حالا یا غیر فعاله (یا نمایشش مخفیه) Button2.Enabled = False یا Button2.Visible= False ، می خوام از تو اکتیویتی 1 بتونم، باتن غیرفعال در اکتیویتی دومم رو فعال کنم. Sub Button1_Click Button2.Enabled = True یا Button2.Visible= True مشکل اینجاست که باتنی که می خوام فعال کنم در یه اکتیویتی دیگه است End Su با سلام دوست عزیز ابتدا بیا تو پراسس گلوبال یه چیزی مثل استرینگ تعریف کن و با شرایط ایف این استرینگارو برابر باتنها قرار بده البته نه خود باتن بلکه رویداد فعال یا غیر فعال باتن بعد بیا بگو وقتی فلان باتن اینطور شد استرینگ برابر این و وقتی استرینگ برابر این باتن فعال اگه خواستی بگو یه مثال بنویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,303 ارسال شده در 18 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2017 شما به صورت مستقیم نمیتونید همچین کاری کنید یعنی اینکه از تو یه اکتیویتی نمیتونید ویوهای یه اکتیویتی دیگه رو آپدیت کنید به صورت زیر باید عمل کنید. توی اکتیویتی اول تو کلیک باتن به صورت زیر بنویسید Sub Button1_Click Dim aria As AriaSharedPreferences aria.Initialize("") aria.SaveBoolean("isactive",True) End Su حالا تو اکتیویتی دیگه به صورت زیر عمل کنید Sub Activity_Resume Dim aria As AriaSharedPreferences aria.Initialize("") If aria.GetBoolean("isactive",False) Then Button2.Enabled = True Button2.Visible= True End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,303 ارسال شده در 17 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 از کجا میخواین همچین کاری انجام بدین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mpnbooks 4
سلام و خسته نباشید
چطور میتونیم با کلیک کردن روی یک باتن، یک لیبل یا یا باتن غیر فعال که در یک اکتیویتی دیگه قرار داره رو فعال کنیم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.