mkabir 186 ارسال شده در 22 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2017 درود خدمت دوستان عزیز همینطوری حوصلم سر رفته بود بین پروژه هام این اپ و ساختم نظر بدین ولی وقت زیادی رو دیتابیسش گذاشتم دارم نسخه رایگانش هم آماده میکنم. ادابازی (پانتومیم خندوانه) - کافه بازار یکی از قابلیت هایی که بهش اضافه کردم ، این بوده که کاربر میتونه سوژه بفرسته و با اسم خودش تو نرم افزار ثبت شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 22 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2017 سلام. خوب واسه ایده خیلی خوشحالم ولی انتظار یه چیز دیگه ای رو داشتم گرافیک افتضاحه و رنگ بندی و ایکون و باتونها بدتر. یه سری به این بازیها بزن همشو با بیسیک زدم واسه گرافیک. واسه ایده هم یکمی بهترش کن و چالش بده چون من یک سالی میشه خندوانه رو ندیدم ، نمیدونم سبکش چجوریه. در کل سیزده میدم. پتانسیل داره روش کار کن : اینجا کلیک کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 22 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2017 سلام آفرین ایده خیلی جالبیه و همچنین اسمش. اما میتونستی روش بیشتر کار کنی و معرفیش کنی، قطعا دانلود خوبی میشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.