میلاد حائری 180 ارسال شده در 28 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2017 سلام توی برنامه پیامکی وقتی یه رکورد اضافه میکنم بجای اینکه بیاد اولین و بالاترین پیام میره ته ته چیکار کنم اینم محیط کد نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 28 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2017 در ۱ ساعت قبل، پژمان نیکروان گفته است : سلام باید تغییراتی توی کوئری سلکت توی php تون بدید. کدهای php رو قرار بدید... دمت گرم بعد از اینکه گفتی کوئری رفتم یادم اومد باید چ کنم اینو اضاف کردم بعد اسم تیبل اوکی شد ORDER BY id DESC لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 28 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2017 سلام باید تغییراتی توی کوئری سلکت توی php تون بدید. کدهای php رو قرار بدید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد حائری 180 ارسال شده در 28 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2017 در 20 دقیقه قبل، پژمان نیکروان گفته است : سلام باید تغییراتی توی کوئری سلکت توی php تون بدید. کدهای php رو قرار بدید... <?php include 'db.php'; $db1 = mysql_query("SELECT * FROM milad"); while ($result = mysql_fetch_array($db1)){ echo $result['id']. "#" .$result['body']. "#" .$result['love']. "#" .$result['serial']. "#" ."<br>"; } ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
میلاد حائری 180
سلام توی برنامه پیامکی وقتی یه رکورد اضافه میکنم بجای اینکه بیاد اولین و بالاترین پیام میره ته ته چیکار کنم اینم محیط کد نویسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.