hosein_h 1 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ با عرض سلام خدمت دوستان واساتید محترم بنده چه طور میتوانم یک حرف در یک متنی جستجو کنم ومقدار متن پیداشده را در یک متغییر برگردونم مثلا این عبارت زیر this computer very nise compuer best computer computer من عبارت کامپیوتر جستجو کنم وچون 4 مورد تکرار شده مقدار 4 برگردونه منتظر راهنماییتون هستم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ متن رو بریز تو دیتابیس بعد عبارتی که میخوای رو سرچ کن تو دیتابیست مقدار Cursor.Rwocount برابر میشه با همون تعدادی از چیزی که سرچ کردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosein_h 1 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۶ در 34 دقیقه قبل، mamalliii گفته است : متن رو بریز تو دیتابیس بعد عبارتی که میخوای رو سرچ کن تو دیتابیست مقدار Cursor.Rwocount برابر میشه با همون تعدادی از چیزی که سرچ کردی ممنون که پاسخ دادین من اصلا کارم با دیتابیس نیست نمیخوام این کار بکنم میخوام مثلا مقادیر لیبل بگیره و بریزه یک متغیره و توی ادیت تکست چنچ متن لیبل چک کنه و متن های تکراری بگیره و نشون بده ممنون میشم راهنمایی کنید یا تک کدی قرار بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosein_h 1 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۶ در 19 ساعت قبل، hosein_h گفته است : با عرض سلام خدمت دوستان واساتید محترم بنده چه طور میتوانم یک حرف در یک متنی جستجو کنم ومقدار متن پیداشده را در یک متغییر برگردونم مثلا این عبارت زیر this computer very nise compuer best computer computer من عبارت کامپیوتر جستجو کنم وچون 4 مورد تکرار شده مقدار 4 برگردونه منتظر راهنماییتون هستم ممنون با عرض سلام کسی از اساتید نمیتونه راهنمایی کوچک بکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosein_h 1
با عرض سلام خدمت دوستان واساتید محترم
بنده چه طور میتوانم یک حرف در یک متنی جستجو کنم ومقدار متن پیداشده را در یک متغییر برگردونم
مثلا این عبارت زیر
this computer very nise compuer best computer computer
من عبارت کامپیوتر جستجو کنم وچون 4 مورد تکرار شده مقدار 4 برگردونه
منتظر راهنماییتون هستم ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.