forouzande 2 ارسال شده در 7 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 سلام کسی میدونه برنامه های خلافی خودرو چطوری به سایت پلیس وصل میشن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 7 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 کار خاصی نداره میاد شماره کارت ماشین رو میگیره و به شماره ناجا اس ام اس میکنه و جواب اس ام اس تو برنامه باز میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
forouzande 2 ارسال شده در 7 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 نه بصورت اینترنتی هست. میخوام بودنم چطوری میشه همچین کاری کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 7 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 سلام . شما با استفاده از گت المنت هم میتونین این کار رو بکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
forouzande 2 ارسال شده در 7 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 لینک آموزشی در موردش ندارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 7 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
forouzande 2 ارسال شده در 7 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 برای جاوا می خوام (اندروید استودیو) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
forouzande 2 ارسال شده در 15 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2017 من یک صفحه وب دارم که چندتا edit text داره که هیچ دسترسی به اطلاعتش ندارم. داخل اندروید یک فرم مشابه با اون ایجاد کردم و می خوام اطلاعات را از edit text داخل برنامه به edit text صفحه وب وارد کنم و کلید تایید را بزنم و بعد در صفخه ای که مجددا در پاسخ به درخواست من باز می شه textview اون رو به کاربر در برنامه نشان بدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
forouzande 2
سلام
کسی میدونه برنامه های خلافی خودرو چطوری به سایت پلیس وصل میشن؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.