gazmeh12 11 ارسال شده در 2 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2015 وقتی میخوام پروژه رو اجرا کنم همچین اروری میده مشکل از کجاست ؟ *گریه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 2 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2015 ن خدایی خودتون میبینید؟؟؟!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gazmeh12 11 ارسال شده در 2 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2015 خخخخخخخخخ نه خداییشت Parsing code. 0.00 Compiling code. 0.02 Compiling layouts code. 0.00 Generating R file. Error AndroidManifest.xml:2: error: No resource identifier found for attribute 'installLocation' in package 'android' این ارور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 2 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2015 من نمیدونم حقیقتش چیه ولی میگه که پکیج نیست عجیبه یه کاری کنید برید پکیج نام رو عوض کنید بعد ران بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gazmeh12 11 ارسال شده در 2 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2015 اصلا هم چین چیزی تو منوی من نیست بجاش یه چیزی هست به اسم pakage name لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 2 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2015 میگم ورژن بیسیکتون چنده؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gazmeh12 11 ارسال شده در 2 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2015 2.71 هست.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 2 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2015 خخخخ عزیزم خیلی قدیمیه اگه بخوای پروژهای دیگه اجرا کنید خطا میده بهتره برید جدیدشو از همنجا دانلود کنید ونصب کنید بعد ببنید همچین اروری میده!! از اینجا دانلود کنید: http://answercenter.ir/thread1532.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gazmeh12 11 ارسال شده در 2 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2015 حالا 2 تا ارور شد B4A version 4.30 Parsing code. 0.02 Compiling code. 0.10 Compiling layouts code. 0.00 Generating R file. Error AndroidManifest.xml:2: error: No resource identifier found for attribute 'installLocation' in package 'android' AndroidManifest.xml:18: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'theme' with value '@android:style/Theme.Holo'). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 2 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2015 خوب ارور اولی رو همون کارو که گفتم بکن ولی ارور دوم برو توی قسمت مین فیست این خط رو کلن پاک کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 2 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2015 راستی یه اخطار هم میدم بهتون بخاط این که تاپیک رو در جای خودش مطرح نکردی انتقال یافت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gazmeh12 11 ارسال شده در 2 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2015 ارور ها درست شد ولی الان نمیتونم مجازی ساز درست کنم :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 2 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2015 دوست محترم آموزشش هست کافیه یه سرچی بکنی *بوس* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
gazmeh12 11
وقتی میخوام پروژه رو اجرا کنم همچین اروری میده مشکل از کجاست ؟ *گریه*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.