hosseiny625 29 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ سلام بر رفقای عزیز من یه برنامه کتاب نوشتم بودم که تقریبا کاراش تموم شده بود. دیروز ویندوز عوض کردم بعد B4A رو نصب کردم و... بعد رفتم سراغ پروژه داشتم کامپایلش میکردم که ارور زیر رو داد. ممنون میشم کمک کنین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ در 13 دقیقه قبل، hosseiny625 گفته است : سلام بر رفقای عزیز من یه برنامه کتاب نوشتم بودم که تقریبا کاراش تموم شده بود. دیروز ویندوز عوض کردم بعد B4A رو نصب کردم و... بعد رفتم سراغ پروژه داشتم کامپایلش میکردم که ارور زیر رو داد. ممنون میشم کمک کنین. سلام دوست عزیز بعد از تعویض ویندوز پیش نیاز ها رو نصب نکردید جاوا رو باید نصب کنید البته از نسخه جدید jdk استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseiny625 29 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ سلام مجدد پیش نیاز ها نصب شده بود الان هم طبق اموزش چک کردم دیدم یادم رفته بود jdk رو به سیستم شناسایی کنم و توی تنضیمات مسیرش رو بدم . اونارم درست کردم ولی بازم همون ارور رو داد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseiny625 29 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ اقا یکی جواب منو بده کلی واسش زحمت کشیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseiny625 29
سلام بر رفقای عزیز
من یه برنامه کتاب نوشتم بودم که تقریبا کاراش تموم شده بود.
دیروز ویندوز عوض کردم بعد B4A رو نصب کردم و...
بعد رفتم سراغ پروژه داشتم کامپایلش میکردم که ارور زیر رو داد.
ممنون میشم کمک کنین.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.