amir54 138 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ سلام من چند روز پیش یه کتابخانه می خواستم که دوست عزیز @mohammad-alone برام درست کردن می خواستم بدونم چطوری ازش استفاده کنم چون چندا متغیر داشت نمیدونم چیکارش کنم کلا گیج شدم اگه میشه یه پروژه برام بسازین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bayan 0 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ سلام دوستان چند روزیه که همه نرم افزارام که داخلشون قبلا از کتابخونه زرین پال استفاده کردم اینجوری شدن: یعنی موقعی که به صفحه پرداخت زرین پال میرم، بعد از پرداخت، بجای اینکه به برنامه برگردم ، اینجا میاد و برنامه به مشکل میخوره و نمیشه فهمید که کاربر هزینه رو پرداخت کرده یا نه. این در حالیه که قبلا هیچ ایرادی نداشت. اگر کسی اطلاعی داره لطف کنه راهنمایی کنه که برای استفاده از زرین پال باید چکار کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ سلام به زرین پال تیکت بزنید ظاهرا مشکل از خود زرین پال باشه اگه مشکل از کتابخانه باشه هم میتونید از وب سرویس وکدهای php استفاده نمایید: نمونه کد استفاده از وب سرويس نوشته شده به زبان PHP لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۷ مشکلی نداره از سورس اصلی که سایت گذاشته باید استفاده کنید مشکلتون برطرف میشه GitHub - Seyyed-Morteza-SeyyedAghaei/ZarinPal-Sample-For-B4A لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ سلام نمونه سورس و کتابخانه زرین پال ZarinPal-B4A-Library-master برای توضیح بیشتر برای نحوه استفاده از سورس ،مطالب پایین رو نگاه کنید Sub Globals Dim PaymentBtn As Button,MerchantText,AmountText As EditText End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Add Views To Activity MerchantText.Initialize("") Activity.AddView(MerchantText,0,0,100%x,100dip) ''مثلا 123456789012345678901234567890123456 MerchantText.Hint = "Enter MerchantID کد درگاه پرداخت(مرچنت کد)36 رقمی" AmountText.Initialize("") Activity.AddView(AmountText,0,100dip,100%x,100dip) AmountText.Hint = "Enter Amount قیمت کالامثلا 1000 " AmountText.InputType = AmountText.INPUT_TYPE_NUMBERS PaymentBtn.Initialize("PaymentBtn") Activity.AddView(PaymentBtn,30%x,200dip,40%x,100dip) PaymentBtn.Text = "Payment پرداخت با زرین پال" End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub PaymentBtn_Click 'Clicked Payment Button Dim Payment As Payment Payment.Initialize _ 'Initialize Payment .SetMerchantID(MerchantText.Text) _ 'Set Merchent ID عدد36 رقمی کد درگاه پرداخت(مرچنت کد) .SetAmount(AmountText.Text) _ 'Set Payment Amount Example : 1000 قیمت کالا .SetEmail("ایمیل@yahoo.com") _ 'Set Email Address .SetDescription("تست پرداخت کتابخونه B4A") _ 'Show In Payment Page .SetMobile("شماره موبایل 091234567890") 'Set Mobile PhoneNumber 'Start Payment ZarinPal.Pay(Payment,"Purchase") End Sub Sub Purchase_Failure(Error As Object) 'Payment Failed! Dim ErrorMessage As String Select Error Case ZarinPal.INVALID_PAYMENT ErrorMessage = "پرداخت تایید نشد" Case ZarinPal.USER_CANCELED ErrorMessage = "پرداخت توسط کاربر متوقف شد" Case ZarinPal.NOT_ENOUGH_DATA ErrorMessage = "اطلاعات پرداخت کافی نیست" Case ZarinPal.UNKNOWN ErrorMessage = "خطای ناشناخته" End Select ErrorMessage = "خطا : "&CRLF&ErrorMessage ToastMessageShow(ErrorMessage,True) Activity.Title = ErrorMessage End Sub Sub Purchase_Success(RefID As String) 'Payment Success ToastMessageShow("Payment Success :پرداخت باموفقیت انجام شد)",True) Activity.Title = "کد پیگیری : "&RefID End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 40 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۸ به لینک زیر مراجه کن دانلود سورس + آموزش کار با زرین پال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir54 138
سلام من چند روز پیش یه کتابخانه می خواستم که دوست عزیز @mohammad-alone برام درست کردن می خواستم بدونم چطوری ازش استفاده کنم چون چندا متغیر داشت نمیدونم چیکارش کنم کلا گیج شدم اگه میشه یه پروژه برام بسازین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.