اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


249 ارسال در این موضوع قرار دارد

در در 1397/02/14, 19:52:37، حمید زارع گفته است :

آقا من نمیتونم متد  pr_onJSONObjectUploadOK رو ایجاد کنم !!!!

کتابخانه های مربوطه رو هم خریدم ولی persian fast network رو توی لیست نمیاره

لطفاً راهنمایی فرمایید

image.png.6ee2354369d1c4de7ee9f9b9616cd387.png

سلام 

دوست عزیز ساب هرکدوم از امکانات به اسم های UploadRequest & PostRequest & GetRequest هست .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

لطفا به دانلودر یه آرگومان اضافه کنید که بشه مشخص کرد که آدرس فایلو ذخیره کنه یا نه. شما بطور پیشفرض آدرس هر فایلی که دانلود میشه رو در دیتابیس ثبت میکنید و تا دستور حذف از دیتابیس داده نشه، مجدد اون فایلو دانلود نمیکنه. لطفا آرگومانی بذارید که فقط دانلودهای مورد نظری که ما میخوایم رو در دیتابیسش ثبت کنه و نه همشو. تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام چطور میتونم همزمان 4 5 درخواست بفرستم و هر کدوم از مقادیر برگشتی رو تو یه ریسایکلر نشون بدم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1397/03/08, 17:11:04، mykimia گفته است :

سلام

لطفا به دانلودر یه آرگومان اضافه کنید که بشه مشخص کرد که آدرس فایلو ذخیره کنه یا نه. شما بطور پیشفرض آدرس هر فایلی که دانلود میشه رو در دیتابیس ثبت میکنید و تا دستور حذف از دیتابیس داده نشه، مجدد اون فایلو دانلود نمیکنه. لطفا آرگومانی بذارید که فقط دانلودهای مورد نظری که ما میخوایم رو در دیتابیسش ثبت کنه و نه همشو. تشکر

انشالا تو آپدیتهای بعدی لحاظ میشه عزیز.

در در 1397/04/14, 10:32:08، mohammad3250 گفته است :

سلام چطور میتونم همزمان 4 5 درخواست بفرستم و هر کدوم از مقادیر برگشتی رو تو یه ریسایکلر نشون بدم؟

درخواستها با تگ از هم جدا میشه هموطن. تو هر متد میتونید تگ رو بگیرید برای هر درخواست و دیگه نمایش توی ریسایکلر هم آموزش موجوده تو سایت

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام جناب شاهپیری

قسمت اتصال به پروکسی رو یه اپدیت میدید؟

پروکسی مد نظرم socks5 همراه با یوزر و پسورد هست .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 9 ساعت قبل، میلاد گفته است :

سلام جناب شاهپیری

قسمت اتصال به پروکسی رو یه اپدیت میدید؟

پروکسی مد نظرم socks5 همراه با یوزر و پسورد هست .

انشالا عزیز. فقط متاسفانه سرور ندارم که تست کنم. اگه سرور دارین توی خصوصی مشخصاتشو بدین تا با اون تست کنم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام. از کتابخانه استفاده کردم اما هیچ کاری انجام نمیده. لطفا کد های منو چک کنید ببینید کجا رو اشتباه رفتم:

Sub btn_send_Click
	ExecuteRemoteQuery("SELECT email FROM users WHERE email = '" & et_email.Text & "' OR username= '" & et_email.Text & "'","forget")
End Sub

Sub ExecuteRemoteQuery(Query As String, jobname As String)
	Dim pfn As PersianFastNetwork
	pfn.Initialize(jobname).WithSSL.Build
	Dim post As PostRequest = pfn.BuildPostQuery("http://parsprog.ir/apps_manage/question-mark/sql.php","query")
	post.addParametrs("query",Query)
	post.executRequestAsJSONObject
	Log("query")
End Sub

Sub pfn_onPostJSONObjectOkListener(JsonString As String , Tag As String)
	Log("OK")
End Sub

Sub pfn_onPostJSONObjectErrorListener(Error As ResponseError , Tag As String)
	Log("Error")
End Sub

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1397/04/20, 17:14:02، mostafaHD گفته است :

سلام. از کتابخانه استفاده کردم اما هیچ کاری انجام نمیده. لطفا کد های منو چک کنید ببینید کجا رو اشتباه رفتم:

 

اولا اینکه از آدرستون مشخصه که ssl نداره هاستتون و شما نباید WithSSL رو موقه اینشیالایز صدا بزنید. دوما شما اومدین کل کوئری رو از طریق پست فرستادین این کار اشتباهه. کوئری رو توی فایل php بنویسید و فقط مقادیر رو بهش پست کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 8 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

اولا اینکه از آدرستون مشخصه که ssl نداره هاستتون و شما نباید WithSSL رو موقه اینشیالایز صدا بزنید. دوما شما اومدین کل کوئری رو از طریق پست فرستادین این کار اشتباهه. کوئری رو توی فایل php بنویسید و فقط مقادیر رو بهش پست کنید

مشکل حل شد. هاستم SSL داره. آدرس رو بدون https وارد کرده بودم.یه روز کامل درگیرش بودم. ننگ بر من :blush:

در مورد کوئری هم دارم ارسال میکنم و مشکلی نداره.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری