اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


محمدرضا شاهپیری

ویژه: کتابخانه جامع PersianFastNetwork

275 ارسال در این موضوع قرار دارد

در در 1397/02/14, 19:52:37، حمید زارع گفته است :

آقا من نمیتونم متد  pr_onJSONObjectUploadOK رو ایجاد کنم !!!!

کتابخانه های مربوطه رو هم خریدم ولی persian fast network رو توی لیست نمیاره

لطفاً راهنمایی فرمایید

image.png.6ee2354369d1c4de7ee9f9b9616cd387.png

سلام 

دوست عزیز ساب هرکدوم از امکانات به اسم های UploadRequest & PostRequest & GetRequest هست .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

لطفا به دانلودر یه آرگومان اضافه کنید که بشه مشخص کرد که آدرس فایلو ذخیره کنه یا نه. شما بطور پیشفرض آدرس هر فایلی که دانلود میشه رو در دیتابیس ثبت میکنید و تا دستور حذف از دیتابیس داده نشه، مجدد اون فایلو دانلود نمیکنه. لطفا آرگومانی بذارید که فقط دانلودهای مورد نظری که ما میخوایم رو در دیتابیسش ثبت کنه و نه همشو. تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام چطور میتونم همزمان 4 5 درخواست بفرستم و هر کدوم از مقادیر برگشتی رو تو یه ریسایکلر نشون بدم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1397/03/08, 17:11:04، mykimia گفته است :

سلام

لطفا به دانلودر یه آرگومان اضافه کنید که بشه مشخص کرد که آدرس فایلو ذخیره کنه یا نه. شما بطور پیشفرض آدرس هر فایلی که دانلود میشه رو در دیتابیس ثبت میکنید و تا دستور حذف از دیتابیس داده نشه، مجدد اون فایلو دانلود نمیکنه. لطفا آرگومانی بذارید که فقط دانلودهای مورد نظری که ما میخوایم رو در دیتابیسش ثبت کنه و نه همشو. تشکر

انشالا تو آپدیتهای بعدی لحاظ میشه عزیز.

در در 1397/04/14, 10:32:08، mohammad3250 گفته است :

سلام چطور میتونم همزمان 4 5 درخواست بفرستم و هر کدوم از مقادیر برگشتی رو تو یه ریسایکلر نشون بدم؟

درخواستها با تگ از هم جدا میشه هموطن. تو هر متد میتونید تگ رو بگیرید برای هر درخواست و دیگه نمایش توی ریسایکلر هم آموزش موجوده تو سایت

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام جناب شاهپیری

قسمت اتصال به پروکسی رو یه اپدیت میدید؟

پروکسی مد نظرم socks5 همراه با یوزر و پسورد هست .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 9 ساعت قبل، میلاد گفته است :

سلام جناب شاهپیری

قسمت اتصال به پروکسی رو یه اپدیت میدید؟

پروکسی مد نظرم socks5 همراه با یوزر و پسورد هست .

انشالا عزیز. فقط متاسفانه سرور ندارم که تست کنم. اگه سرور دارین توی خصوصی مشخصاتشو بدین تا با اون تست کنم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام. از کتابخانه استفاده کردم اما هیچ کاری انجام نمیده. لطفا کد های منو چک کنید ببینید کجا رو اشتباه رفتم:

Sub btn_send_Click
	ExecuteRemoteQuery("SELECT email FROM users WHERE email = '" & et_email.Text & "' OR username= '" & et_email.Text & "'","forget")
End Sub

Sub ExecuteRemoteQuery(Query As String, jobname As String)
	Dim pfn As PersianFastNetwork
	pfn.Initialize(jobname).WithSSL.Build
	Dim post As PostRequest = pfn.BuildPostQuery("http://parsprog.ir/apps_manage/question-mark/sql.php","query")
	post.addParametrs("query",Query)
	post.executRequestAsJSONObject
	Log("query")
End Sub

Sub pfn_onPostJSONObjectOkListener(JsonString As String , Tag As String)
	Log("OK")
End Sub

Sub pfn_onPostJSONObjectErrorListener(Error As ResponseError , Tag As String)
	Log("Error")
End Sub

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1397/04/20, 17:14:02، mostafaHD گفته است :

سلام. از کتابخانه استفاده کردم اما هیچ کاری انجام نمیده. لطفا کد های منو چک کنید ببینید کجا رو اشتباه رفتم:

 

اولا اینکه از آدرستون مشخصه که ssl نداره هاستتون و شما نباید WithSSL رو موقه اینشیالایز صدا بزنید. دوما شما اومدین کل کوئری رو از طریق پست فرستادین این کار اشتباهه. کوئری رو توی فایل php بنویسید و فقط مقادیر رو بهش پست کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 8 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

اولا اینکه از آدرستون مشخصه که ssl نداره هاستتون و شما نباید WithSSL رو موقه اینشیالایز صدا بزنید. دوما شما اومدین کل کوئری رو از طریق پست فرستادین این کار اشتباهه. کوئری رو توی فایل php بنویسید و فقط مقادیر رو بهش پست کنید

مشکل حل شد. هاستم SSL داره. آدرس رو بدون https وارد کرده بودم.یه روز کامل درگیرش بودم. ننگ بر من :blush:

در مورد کوئری هم دارم ارسال میکنم و مشکلی نداره.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من میخواستم  یک آدرس بهش بدم و تواون آدرس صفحه رو redirect یا همون هدایت به یک آدرس دیگه بشهتو اون آدرس جدید   کد های html  دریافت کنم چطوری میشه این کار  رو انجام داد و آدرس جدید رو هم بتونم در یک توست نشون بدم .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 38 دقیقه قبل، hosseinkarimyan گفته است :

سلام من میخواستم  یک آدرس بهش بدم و تواون آدرس صفحه رو redirect یا همون هدایت به یک آدرس دیگه بشهتو اون آدرس جدید   کد های html  دریافت کنم چطوری میشه این کار  رو انجام داد و آدرس جدید رو هم بتونم در یک توست نشون بدم .

من متوجه نشدم میخواین چیکار کنین عزیز. لطفا سوالاتتونو واضح و بدون ابهام مطرح کنید و حتی الامکان سورس یا کد قرار بدین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

من متوجه نشدم میخواین چیکار کنین عزیز. لطفا سوالاتتونو واضح و بدون ابهاممطرح کنید و حتی الامکان سورس یا کد قرار بدین

 

اگر آدرس پیج اینستاگرام https://ig.me/bvo4AgTnUIOORV

رو   در مرورگر وارد کنید میاد کاربر  هدایت می کنه  به  آدرس 

  https://www.instagram.com/p/Bkxroi1HG3y/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1djg535c2hldi

که من میخوام کد های html موجود در آدرس 

https://www.instagram.com/p/Bkxroi1HG3y/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1djg535c2hldi بدست بیارم.

حالا اگر  در کتابخانه شما این آدرس

https://ig.me/bvo4AgTnUIOORV قرار بدم کاربرو به صفحه

https://www.instagram.com/p/Bkxroi1HG3y/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1djg535c2hldi هدایت نمیکنه و کد های آدرس

 

https://ig.me/bvo4AgTnUIOORV برمی گردونه.

که پشتیبانی از redirect صفحه میشه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

چه چیزی ممکنه باعث شه کتابخونه چیزی نفرسته؟

این کده من

SendData.initialize("SendData").WithSSL.Build
SendData.BuildPostQuery("https://site.ir/api.php","tag1").executRequesAsString

پرمیشن های لازمه هم دادم ولی تو ساب های خوده کتابخونه نه ساب ارور نه ساب اوکی اجرا نمیشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 ساعت قبل، amir00700 گفته است :

سلام

چه چیزی ممکنه باعث شه کتابخونه چیزی نفرسته؟

این کده من


SendData.initialize("SendData").WithSSL.Build
SendData.BuildPostQuery("https://site.ir/api.php","tag1").executRequesAsString

پرمیشن های لازمه هم دادم ولی تو ساب های خوده کتابخونه نه ساب ارور نه ساب اوکی اجرا نمیشه

عزیز ممکنه مشکل از هرچیزی باشه. ولی به طور قطع باید یکی از سابها اجراشه. یا موفقیت یا خطا. احتمالا ایونت نیم رو اشتباه زدین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 11 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

عزیز ممکنه مشکل از هرچیزی باشه. ولی به طور قطع باید یکی از سابها اجراشه. یا موفقیت یا خطا. احتمالا ایونت نیم رو اشتباه زدین

خب این ایونت هام

Sub SendData_onPostStringOkListener(Result As String  , Tag As String)
	Log(Tag & " : " & Result)
	sp.DisMissDialog
End Sub


Sub SendData_onPostStringErrorListener(Error As ResponseError , Tag As String)
	Log(Error.ErrorBody)
	Log(Error.ErrorDetails)
	Log(Error.CauseMessage)
	Log(Error.ErrorLocalizedMsage)
	Log(Error.ErrorMsage)
End Sub

اجرا نمیشن اصلا

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیز ایونتها رو حتما با حروف کوچیک بنویسید وگرنه اجرا نمیشه. به صورت زیر اینشیالایز کنید و ایونت بنویسید

SendData.initialize("senddata").WithSSL.Build

Sub senddata_onPostStringOkListener(Result As String  , Tag As String)
	Log(Tag & " : " & Result)
	sp.DisMissDialog
End Sub

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 33 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

عزیز ایونتها رو حتما با حروف کوچیک بنویسید وگرنه اجرا نمیشه. به صورت زیر اینشیالایز کنید و ایونت بنویسید


SendData.initialize("senddata").WithSSL.Build

Sub senddata_onPostStringOkListener(Result As String  , Tag As String)
	Log(Tag & " : " & Result)
	sp.DisMissDialog
End Sub

 

ممنون حل شد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام برای من این خطا رو میده یعنی چی ؟؟ رو حالت release هم ران گرفتم همینطور بود

نسخه بیسیک 7.30

java.lang.Exception: Sub pr_onuploadprogress signature does not match expected signature.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

در 10 ساعت قبل، ali reza گفته است :

سلام برای من این خطا رو میده یعنی چی ؟؟ رو حالت release هم ران گرفتم همینطور بود

نسخه بیسیک 7.30

java.lang.Exception: Sub pr_onuploadprogress signature does not match expected signature.

 

این ساب رو درست پیاده نکردین. pr_onuploadprogress بزارید کدتونو ببینم چی نوشتید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 47 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

 

این ساب رو درست پیاده نکردین. pr_onuploadprogress بزارید کدتونو ببینم چی نوشتید

Sub pr_onUploadProgress(uploaded As Long,total As Long)
	Log((uploaded/total))
End Sub

من دقیقا سورس مثال خودتون رو که همراه کتابخونه بود رو اجرا کردم 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری