اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


محمدرضا شاهپیری

ویژه: کتابخانه جامع PersianFastNetwork

275 ارسال در این موضوع قرار دارد

در در 1397/05/14, 15:37:21، ali reza گفته است :

Sub pr_onUploadProgress(uploaded As Long,total As Long)
	Log((uploaded/total))
End Sub

من دقیقا سورس مثال خودتون رو که همراه کتابخونه بود رو اجرا کردم 

لطفا جواب بدین کارم گیره همین آپلوده 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 13 ساعت قبل، ali reza گفته است :

لطفا جواب بدین کارم گیره همین آپلوده 

سورس آپدیت شد عزیز :53: از پنل سورس آپلود ویرایش شده رو دریافت کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من یه رکورد را در دیتابیس آنلاین ذخیره میکنم با موفقیت ذخیرخ میشه ولی ساب زیر اجرا میشه

Sub PR_onJSONObjectUploadError(Error As ResponseError , Tag As String)
	ToastMessageShow("Error in save profile",False)
End Sub

اینم کد ذخیره اطلاعات


Sub SaveProfile(name_ As String,lastname_ As String,mobile_ As Int,sex_ As Boolean,state_ As String,city_ As String)
	upl=pr.BuildUploadQuery("http://192.168.1.100:8080/menbarphp/saveprofile.php","saveprofile")
	
	upl.addMultipartParameter("name",name)
	upl.addMultipartParameter("lastname",lastname)
	upl.addMultipartParameter("mobile",mobile)
	upl.addMultipartParameter("sex",sex)
	upl.addMultipartParameter("state",state)
	upl.addMultipartParameter("city",city)
	
	upl.startUploadAsJSONObject
End Sub

درواقع باید ساب زیر اجرا بشه ولی نمیشه ...

Sub PR_onJSONObjectUploadOK(JsonString As String , Tag As String )
	ToastMessageShow("Save OK",False)
End Sub

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لابد خطایی اتفاق افتاده عزیز. سابها بدون دلیل اجرا نمیشن. شما بیاید و خطا رو هم نشون بدید ببینید چه خطایی رخ داده. متنشو بزارید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 6 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

لابد خطایی اتفاق افتاده عزیز. سابها بدون دلیل اجرا نمیشن. شما بیاید و خطا رو هم نشون بدید ببینید چه خطایی رخ داده. متنشو بزارید

اینو نشون میده :

 

COM.REZA.SH.FASTNET.ERROR@4A878D4C

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به نظرم از کتابخونه درست استفاده نکردین. متد آپلود رو زمانی که فایل میخواین بفرستین استفاده کنید. اگه فقط متنه از گت یا پست استفاده کنید. ونکته مهم دیگه حتما ایونتنیم کتابخونه با حروف کوچک باشه الان PR رو به pr تغییر بدین هم تو اینشیالایز هم تو سابها. و برای نمایش خطا که واضحه دیگه. تو متد خطا کدهای زیر رو بنویسید

    Log(Error.CauseMessage)
	Log(Error.ErrorBody)
	Log(Error.ErrorDetails)
	Log(Error.ErrorLocalizedMsage)
	Log(Error.ResponseBody)

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 18 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

به نظرم از کتابخونه درست استفاده نکردین. متد آپلود رو زمانی که فایل میخواین بفرستین استفاده کنید. اگه فقط متنه از گت یا پست استفاده کنید. ونکته مهم دیگه حتما ایونتنیم کتابخونه با حروف کوچک باشه الان PR رو به pr تغییر بدین هم تو اینشیالایز هم تو سابها. و برای نمایش خطا که واضحه دیگه. تو متد خطا کدهای زیر رو بنویسید


    Log(Error.CauseMessage)
	Log(Error.ErrorBody)
	Log(Error.ErrorDetails)
	Log(Error.ErrorLocalizedMsage)
	Log(Error.ResponseBody)

 

تشکر ...

** Activity (main) Resume **
Value error of type java.lang.String cannot be converted to JSONObject
null
parseError
org.json.JSONException: Value error of type java.lang.String cannot be converted to JSONObject
null
 

اینا رو برگردوند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز خروجی شما جیسون نیست از متد استرینگ استفاده کنید. upl.startUploadAsString   و سابهای مربوطه رو هم پیاده کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

این ارور رو همیشه Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\per-cookiemanager.jar  میده نسخه بیسیک من هم هستش 8.3 لطفا یه کاری کنید تو همین نسخه بیسیک کار کنه کتابخونتون با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1397/06/14, 13:44:32، sinaparsian گفته است :

سلام 

این ارور رو همیشه Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\per-cookiemanager.jar  میده نسخه بیسیک من هم هستش 8.3 لطفا یه کاری کنید تو همین نسخه بیسیک کار کنه کتابخونتون با تشکر

فایل per-cookiemanager.jar رو توی لایبرری ها کپی نکردید عزیز.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و عرض خسته نباشید.

ممنون که خیلی سریع قابلیت timeout رو اضافه کردید.

راستش من استفاده میکنم با اینکه تنظیمات سمت سرورم مشکلی نداره و درسته ولی همچنان ارور timeout رو دارم. برای تصویر های کوچک ک میخام آپلود کنم مشکلی نیست ولی تصویرای های حجیم به مشکل برمیخورم.

مقدار های php.ini هم مشکلی نداره و همه رو اوکی کردم. 

یچیز دیگه اینکه معمولا تا ی درصد خاص مث 24 درصد میره بعد به ارور برمیخوره

 

تصویر ارور رو قرار میدم.

 

Sketch.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این طور که من متوجه شدم و کتابخونه رو دیدم فقط مقدار زیر ست میشه

setConnectTimeout

باید مقدار های زیر هم ست بشن که برنامه به timeout نخوره الان timeout من مربوط به socket هستش

 

client.setReadTimeout(30, TimeUnit.SECONDS);    // socket timeout

و همینطور مقدار writeTimeout

 

با توجه به تاپیک زیر در stackoverflow

android - java.net.SocketTimeoutException: timeout - Stack Overflow

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در ۱ ساعت قبل، mkabir گفته است :

این طور که من متوجه شدم و کتابخونه رو دیدم فقط مقدار زیر ست میشه


setConnectTimeout

باید مقدار های زیر هم ست بشن که برنامه به timeout نخوره الان timeout من مربوط به socket هستش

 


client.setReadTimeout(30, TimeUnit.SECONDS);    // socket timeout

و همینطور مقدار writeTimeout

 

با توجه به تاپیک زیر در stackoverflow

android - java.net.SocketTimeoutException: timeout - Stack Overflow

 

 

اصلاح شد عزیز. لینک دانلود آپدیت شد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 20 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

اصلاح شد عزیز. لینک دانلود آپدیت شد.

بررسی کردم چ صفحه خرید چ همینجا  لینک دانلود همچنان لینک قبلی هست استفاده کردم همونطور بود ؟؟!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری