رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


پست های پیشنهاد شده

mrnazari    3

کاربر عادی

سلام

من کتابخونه رو خریداری کردم مبلغ هم کم شد ولی در بخش مدیریت خریدها این محصول رو زده در انتظار

لطفا پیگیری کنید

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrnazari    3

کاربر عادی

در 4 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

انجام شد عزیز. میتونید دریافت کنید:53:

دست شما درد نکنه

لطف کردید:3d-smileys052:

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrnazari    3

کاربر عادی

سلام

راجع به آپلود عکس در هاست با این کتابخونه و کد php سورسی در اختیار بذارید ممنون میشم

من تا الان فقط این کتابخونه رو خریدم ولی هیچ استفاده‌ای ازش نکردم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,497

معاون انجمن

در 48 دقیقه قبل، mrnazari گفته است :

سلام

راجع به آپلود عکس در هاست با این کتابخونه و کد php سورسی در اختیار بذارید ممنون میشم

من تا الان فقط این کتابخونه رو خریدم ولی هیچ استفاده‌ای ازش نکردم

از قسمت مدیریت خرید سورس و آموزشها رو دانلود کنید.

image.png

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojjatborohan    50

کاربر عادی

سلام اقای شاهپیری خسته نباشید ببخشید من میخواستم با کتابخانه یم عکس و یک فیلم و یک متن رو همزمان ارسال کنم به دیتابیس و سرورم لطف میکنید یه نمونه php و کد بیسیک بهم بدید از آموزش استفاده کردم اما نتونستم . ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrnazari    3

کاربر عادی

سلام

ممنون از کتابخونه خوبتون

من 2 تا مشکل تا الان با این کتابخونه دارم

اونم اینکه با کتابخونه httputils این ارور رو میده :

javax.net.ssl.SSLHandshakeException: SSL handshake aborted: ssl=0xd1cc5148: I/O error during system call, Connection reset by peer

و دوم اینکه عکس رو بعضی وقتا (اکثر اوقات مشکلی نداره) به خوبی اپلود نمیکنه

یعنی لینک دانلود عکس رو برمیگردونه در حالی ک عکسی تو اون لینک نیست

حالا نمیدونم مشکل از کد منه یا کتابخونه

ممنون میشم راهنماییم کنید

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,497

معاون انجمن

در 19 ساعت قبل، mrnazari گفته است :

 

در مورد مشکل اول اینکه مشکل ربطی به کتابخونه  httputils نداره عزیز. به خاطر ssl سرورتونه. از متد withTLS در موقه اینشیالایز استفاده کنید.

اما مورد دوم. ممکنه مورد از کدهاتون باشه کدها رو بزارید تا بررسی شه. هم PHP هم بیسیک.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrnazari    3

کاربر عادی

در در 1398/02/01, 08:51:36، محمدرضا شاهپیری گفته است :

در مورد مشکل اول اینکه مشکل ربطی به کتابخونه  httputils نداره عزیز. به خاطر ssl سرورتونه. از متد withTLS در موقه اینشیالایز استفاده کنید.

کلا مشکل از خود httputils بود چون داخل اکتیویتی اصلی فقط از کتابخونه httputils استفاده کردم؛ کتابخونه شما رو داخل اکتیویتی‌های دیگه؛ که اون ارور از اکتیویتی اصلی میومد و به هر حال حل شد

در در 1398/02/01, 08:51:36، محمدرضا شاهپیری گفته است :

ما مورد دوم. ممکنه مورد از کدهاتون باشه کدها رو بزارید تا بررسی شه. هم PHP هم بیسیک.

دانلود ، کد خودتونه که یکم تغییرش دادم

بیسیک هم دقیقا همون سمپلی هست که قرار دادید بدون تغییر

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadmehrabi    11

کاربر عادی

سلام کتابخانه خوبی هست ممنون

فقط یه سری موارد هست ممنون میشم جواب بدید

یکی اینکه نمایش میزان توی پروگرس هست که مثلا چندثانیه یه بار اپدیت میشه و درصد دقیق نمیده و مثلا از 10 میره به 30 و از 30 به 50 و ... ولی میخواهیم که درصدش کم کم و طبق روند مشخص پروگرس بار بره جلو مثل دانلود منیجر یا ... (توی اموزش هم چنین چیزی نبود و به همین صورت که گفتم پیش میرفت)

مورد بعدی برای لغو دانلود هست که متدی ندیدم. ولی فکرکنم باید از متد pause استفاده کرد و توی اون متد، حذف دانلود از دیتابیس کتابخونه رو هم اضافه کرد. این روش درسته و بهینه هست؟

مورد بعدی اینکه کاربر اگه فایلی که قبلا دانلود و توی حافظه گوشی ذخیره شده رو حذف کنه و مجدد بخواد دانلود کنه بصورت پیشفرض نمیشه و باید از دیتابیس کتابخونه حذف بشه. توی متد دانلود کامپلت از متد حذف فایل از دیتابیس کتابخونه استفاده کردم. ولی خب بعضی مواقع خیلی کم مشکل پیش میاد و برنامه کرش میکنه و بسته میشه. این روش بهینه هست؟ کاش یه ورودی جدید به متد دانلود اضافه میکردید که بشه مشخص کرد فایل دانلود شده توی دیتابیس کتابخونه ذخیره بشه یا نه که نیاز به اینکار نباشه.

 

با تشکر از کتابخانه و پشتیبانی خوبتون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadmehrabi    11

کاربر عادی

در در 1398/02/18, 17:29:06، mohammadmehrabi گفته است :

سلام کتابخانه خوبی هست ممنون

فقط یه سری موارد هست ممنون میشم جواب بدید

یکی اینکه نمایش میزان توی پروگرس هست که مثلا چندثانیه یه بار اپدیت میشه و درصد دقیق نمیده و مثلا از 10 میره به 30 و از 30 به 50 و ... ولی میخواهیم که درصدش کم کم و طبق روند مشخص پروگرس بار بره جلو مثل دانلود منیجر یا ... (توی اموزش هم چنین چیزی نبود و به همین صورت که گفتم پیش میرفت)

مورد بعدی برای لغو دانلود هست که متدی ندیدم. ولی فکرکنم باید از متد pause استفاده کرد و توی اون متد، حذف دانلود از دیتابیس کتابخونه رو هم اضافه کرد. این روش درسته و بهینه هست؟

مورد بعدی اینکه کاربر اگه فایلی که قبلا دانلود و توی حافظه گوشی ذخیره شده رو حذف کنه و مجدد بخواد دانلود کنه بصورت پیشفرض نمیشه و باید از دیتابیس کتابخونه حذف بشه. توی متد دانلود کامپلت از متد حذف فایل از دیتابیس کتابخونه استفاده کردم. ولی خب بعضی مواقع خیلی کم مشکل پیش میاد و برنامه کرش میکنه و بسته میشه. این روش بهینه هست؟ کاش یه ورودی جدید به متد دانلود اضافه میکردید که بشه مشخص کرد فایل دانلود شده توی دیتابیس کتابخونه ذخیره بشه یا نه که نیاز به اینکار نباشه.

 

با تشکر از کتابخانه و پشتیبانی خوبتون

اگه وقت کردید بعد از 2 روز جواب مارو هم بدید!

با تشکر و احترام

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,497

معاون انجمن

در 19 ساعت قبل، mohammadmehrabi گفته است :

اگه وقت کردید بعد از 2 روز جواب مارو هم بدید!

با تشکر و احترام

در حال کار بر روی دانلودر جدید و بسیار پیشرفته هستیم. انشالا تا فردا آماده و ریلیز میشه. مراحل نهایی و تست رو دارم چک میکنم.

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadmehrabi    11

کاربر عادی

نسخه جدید عالی هست!

فقط یه سوال. اون فایل filedownloader.properties در هر شرایطی حتما باید توی برنامه قرار بگیره؟ یعنی حتی اگه دانلود تکی فقط لازم بود و از دیگر موارد استفاده نشد هم حتما باید قرار بگیره؟ یا فقط برای دانلود گروهی هست؟

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میلاد    433

کاربر فعال

سلام . کوکی ها رو اینجور پاس میده . مشکل از چیه ؟

[com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a845428, com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a84523c, com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a845258, com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a845198, com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a8451b4, com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a843850, com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a84386c, com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a84342c]

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,497

معاون انجمن

در 1 ساعت قبل، mohammadmehrabi گفته است :

نسخه جدید عالی هست!

فقط یه سوال. اون فایل filedownloader.properties در هر شرایطی حتما باید توی برنامه قرار بگیره؟ یعنی حتی اگه دانلود تکی فقط لازم بود و از دیگر موارد استفاده نشد هم حتما باید قرار بگیره؟ یا فقط برای دانلود گروهی هست؟

با تشکر

خیر دوست عزیز. اون فایل برای کانفیگ هست. اگه نباشه هم موردی پیش نمیاد موارد پیشفرض اعمال میشه.

در 46 دقیقه قبل، میلاد گفته است :

سلام . کوکی ها رو اینجور پاس میده . مشکل از چیه ؟


[com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a845428, com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a84523c, com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a845258, com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a845198, com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a8451b4, com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a843850, com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a84386c, com.reza.sh.fastnet.Cooke@4a84342c]

 

پکیج com.reza.sh.fastnet پکیج نسخه قبلی هست. یه بار کش برنامه رو خالی کنید و دوباره تست کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میلاد    433

کاربر فعال

در 18 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

خیر دوست عزیز. اون فایل برای کانفیگ هست. اگه نباشه هم موردی پیش نمیاد موارد پیشفرض اعمال میشه.

پکیج com.reza.sh.fastnet پکیج نسخه قبلی هست. یه بار کش برنامه رو خالی کنید و دوباره تست کنید

فرقی نکرد  تست کنید .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,497

معاون انجمن

در در 1398/02/24, 13:55:45، میلاد گفته است :

فرقی نکرد  تست کنید .

اصلاح شد. نسخه جدید رو دانلود کنید و حتما از پست اول لیست تغییرات رو ببینید و توی سورسهاتون اعمال کنید.

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadmehrabi    11

کاربر عادی

سلام. کاش سورس کامل اصلی که توی یه کلاس جداگانه کتابخونه رو پیاده کردید و توی اکتیویتی ها استفاده کردید (برای نسخه قبلی) رو تغییر میدادید به نسخه جدید که همه امکانات به همون صورت منتهی با نسخه جدید باشه اینطوری بهتر بود. توی نسخه جدید از get استفاده میکنم کلا هیچ متدی چه ارور چه موفق صدا زده نمیشه و مشکل داره (متدها و تعریفشون رو چک کردم مشکلی نداره)

همچنین متد دوم که توی مثال "o" دادید رو کاش توضیح میدادید که چی هست و کاربردش چیه

لطفا در خصوص گت یا مثال بگذارید یا همون کتابخانه اول رو تصحیح کنید. با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,497

معاون انجمن

در 8 دقیقه قبل، mohammadmehrabi گفته است :

سلام. کاش سورس کامل اصلی که توی یه کلاس جداگانه کتابخونه رو پیاده کردید و توی اکتیویتی ها استفاده کردید (برای نسخه قبلی) رو تغییر میدادید به نسخه جدید که همه امکانات به همون صورت منتهی با نسخه جدید باشه اینطوری بهتر بود. توی نسخه جدید از get استفاده میکنم کلا هیچ متدی چه ارور چه موفق صدا زده نمیشه و مشکل داره (متدها و تعریفشون رو چک کردم مشکلی نداره)

لطفا در خصوص گت یا مثال بگذارید یا همون کتابخانه اول رو تصحیح کنید. با تشکر

به زودی همه ی سورسها آپدیت میشه عزیز. بعد از آپدیت اطلاع رسانی انجام میشه حتما.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadmehrabi    11

کاربر عادی

در هم اکنون، محمدرضا شاهپیری گفته است :

به زودی همه ی سورسها آپدیت میشه عزیز. بعد از آپدیت اطلاع رسانی انجام میشه حتما. 

نمیشه از گت یه مثال بصورت کد بدید الان که ما پیاده کنیم بدون مشکل؟ توی سورس اصلی جدیدتون هم چک کردم مشکل داشت کار نمیکرد اون متد گت! فقط ارور تایم اوت روی اون ادرس داد اما ادرس دیگه تست کردم هیچ جوابی نداد.

همچنین متد دوم که توی مثال "o" دادید رو کاش توضیح میدادید که چی هست و کاربردش چیه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...