mostafaHD 44 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سلام.یه برنامه با استفاده از سورس های مختلف نوشتم اما مشکل اینه که فقط دو سوال اول رو نشون میده و میخوام تعداد سوالات باقیمانده رو هم نشون بده سورس رو اپلود کردم.کمکم کنید ممنونم. http://s6.picofile.com/file/8180559684/Quiz.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ خطا میده: Sub btn_start_click Activity.RemoveAllViews Activity.LoadLayout("main") Dim cr As Cursor Try cr= SQL.ExecQuery("SELECT * FROM quiz") cr.Position = 0 lbl_soal.text = (cr.GetString("soal")) rad1.Text = (cr.GetString("javab1")) rad2.Text = (cr.GetString("javab2")) rad3.Text = (cr.GetString("javab3")) rad4.Text = (cr.GetString("javab4")) lbl_javab.Text = (cr.GetString("true")) Catch Msgbox(LastException.Message,"") End Try If lbl_javab.Text = rad1.Text Then score=score+1 Else If lbl_javab.Text = rad2.Text Then score=score+1 Else If lbl_javab.Text = rad3.Text Then score=score+1 Else If lbl_javab.Text = rad4.Text Then score=score+1 End Sub Sub btn_next_click Dim cr As Cursor Try cr= SQL.ExecQuery("SELECT * FROM quiz") If tedad <= 6 Then cr.Position = tedad lbl_soal.text = (cr.GetString("soal")) rad1.Text = (cr.GetString("javab1")) rad2.Text = (cr.GetString("javab2")) rad3.Text = (cr.GetString("javab3")) rad4.Text = (cr.GetString("javab4")) lbl_javab.Text = (cr.GetString("true")) End If cr.Close Catch End Try If lbl_javab.Text = rad1.Text Then score=score+1 Else If lbl_javab.Text = rad2.Text Then score=score+1 Else If lbl_javab.Text = rad3.Text Then score=score+1 Else If lbl_javab.Text = rad4.Text Then score=score+1 Msgbox(score,"امتیاز شما:") tedad = tedad +1 End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان کس دیگه ای نبود؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid_king_r 12 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان کس دیگه ای نبود؟ سلام طبق اخرین سورسی که گذاشتین : شما دکمه ای برای ثبت جواب نذاشتین ! ، شما فرض کنین کاربر جواب رو به اشتباه انتخاب کرد و بعد هم خواست عوضش کنه -- و همچنین کد زیر به این شکل درست هست: If rad1.Checked=True Then If lbl_javab.Text = rad1.Text Then score=score+1 End If یعنی : checked=True لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ آقا فرشید ممنونم از جوابتون. مگه دکمه btn_next که میره سوال بعد کار ثبت جواب رو انجام نمیده؟ یا شاید من منظور شما رو متوجه نشدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid_king_r 12 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ شما اون قسمتی رو که گفتم درست کن>>> .Checked=True Then اگه مشکلی داشتی اعلام کن دوست من موفق باشی *like* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ham3da 24 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ من در زمینه تست چهار گزینه و کوتاه پاسخ زیاد کار کردم هم اندروید و هم تحت وب و تحت ویندوز بهترین روش برای چهار گزینه ای اینا هست: - ایجاد دیتابیس و تعریف یک جدول برای ذخیره سوالات - جدول باید شامل این فیلیدها باشه: فیلد سوال، گزینه 1 ، گزینه 2 ، گزینه 3 ، گزینه 4، شماره گزینه درست - حالا بریم سراغ نرم افزارمون: در شروع آزمون شما باید تعداد سوالات رو از دیتابیس بگیری تا بر اساس ان دکمه های بعدی و قبلی رو تنظیم کنی برای فراخوانی سوالات هم که روش ها متفاوته و به سلیقه بستگی داره - اما برای ذخیره پاسخ های داده شده توسط کاربر شما باید به هر گزینه یک شماره اختصاص بدی مثلاً گزینه یک شماره 1 باشه و گزینه 4 شماره 4 و شماره گزینه ها رو بریزی توی یک آرایه یا List با این کار به راحتی می تونی در هنگام جابه جایی بین سوالات به گزینه علامت زده شده دسترسی داشته باشی - بعد وقتی کاربر دکمه تصحیح رو می زنه بیای و از لیست شماره گزینه ها رو بگیری و با گزینه های صحیح موجود در دیتابیس مقایسه کنی و نمره بدی. که اینم روش خودش رو داره و سلیقه ای هست من خودم روشم اینه که اول گزینه های صحیح رو از دیتابیس می گیرم و می ریزم در یک List و بعد با یک آرایه دو تا لیست موجود رو با هم مقایسه می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. حالا مشکل امتیاز دهی دارم.6 تا سوال هست هر 6 تا رو درست هم جواب بدیم کلا 2 امتیاز میده... کمک!!!!! http://s4.picofile.com/file/8182956400/Quiz.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ اقای آرتا شما که جواب دادید اینشم بگو دیگه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ یعنی واقعا کسی نبود ؟؟؟؟*monkey* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ کسی بلد نیست یا کسی جواب نمیده؟*monkey* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. حالا مشکل امتیاز دهی دارم.6 تا سوال هست هر 6 تا رو درست هم جواب بدیم کلا 2 امتیاز میده... کمک!!!!!http://s4.picofile.com/file/8182956400/Quiz.zip.html بازم کسی نیست؟*monkey* کسی بلد نیست یا کسی جواب نمیده؟*monkey* کد هاتو بررسی کن ببین کجا اشتباه کردی برای بار چندم میگم اینجا فقط برا راهنمایی هس نه انجام پروژه در ضمن تا دادن پاسخ اسپم دادن خلاف قوانین سایته رعایت کنید وگرنه محروم میشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ بازم کسی نیست؟*monkey* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ بعد از 24 ساعت کسی مشکل منو بلد نبود؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اقا یکی کمکم نمیکنه؟ گیر کردم.هر کاری میکنم نمیشه... http://s6.picofile.com/file/8181184492/Quiz.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سورستون اصن عجیب غریبه *fekr* بزارید واستون یک حرکتی میزنم توی سورستون *badboys* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سلام اصلا کدی که نوشتید سرو تهش مشخص نبود. کد امتیاز دهی که کلا اشتباه بود پاک کردم بعدش واسه ساخت همچین برنامه هایی اطلاعات رو با حلقه از دیتابیس نمی گیرن دیگه.من فقط اون مشکلی که داشتی رو برات درست کردم امتیازدهیش پای خودت. Quiz.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ فعلا بنده دستم بنده اگه فرصت کنم کمکتون میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اقا مجید خدا خیرت بده.تو امتیاز دهی هم گیر کردم.باید از if استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ خب خودتون توجه کنید شما فقط یک گزینه درست دارید خب شرط بزار که اگه رادیو باتن 2 که جواب درسته ( فرض می کنیم ) بیا یکی به Score اضافه کن و در غیر این صورت یکی ازش کم کن یا اینکه امتیازی به score اضافه نکن و برو سوال بعدی همین. ببینید اول قشنگ روش فکر کنید که چی میخواد و به چه شکل باید عمل کنید بعد کدشو بنویسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafaHD 44
سلام.یه برنامه با استفاده از سورس های مختلف نوشتم اما مشکل اینه که فقط دو سوال اول رو نشون میده و میخوام تعداد سوالات باقیمانده رو هم نشون بده
سورس رو اپلود کردم.کمکم کنید ممنونم.
http://s6.picofile.com/file/8180559684/Quiz.rar.html
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
19 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.