تک1 71 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان چه کدی بنویسم توی ادیت تکس به خط بعدی منتقل بشوم مثل دکمه اینتر مثلا دارم تایپ میکنم میخواهم به خط بعدی با فشار دادن یک دکمه منتقل بشوم در ادیت تکس نمی خواهم از دکمه اینتر کیبورد خود گوشی استفاده کنم اگر راهنمایی کنید ممنون میشوم خیلی سرچ کردم به نتیجه نرسیدم منتظر جوابم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ میتونی تو رویداد کلیک دکمه مورد نظرت بگی: edittext1.text = edittext1.text & CRLF این طوری هرچی تو ادیت تکست باشه نگه میداره و میره خط بعدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
تک1 71 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون بابت پاسخگویی ولی این کد مشکل من را حل نکرد خودت تست کن ببین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ EditText1.Text = EditText1.Text & CRLF EditText1.SelectionStart = EditText1.Text.Length لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
تک1 71 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ یک دنیا ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.