hojjatborohan 56 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ دوستان من یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه رو بعضی از گوشی ها برنامه ام مخرب شناخته میشه و پیغام میاد که ممکنه این برنامه به گوشی شما یا فایل هاتون آسیب برسون من از کتابخانه ی پوشه داخ این برنامه استفاده کردم ممکنه از این کتابخانه باشه این هشدار؟ http://s8.picofile.com/file/8310032718/434330333_213095.jpg اینم لیست کتابخانه های استفاده شدهhttp://s9.picofile.com/file/8310033184/uselib.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ دسترسیها رو هم بزار عزیز. به خاطر دسترسیه قطعا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ AddPermission(android.permission.CHANGE_NETWORK_STATE) AddPermission($PACKAGE$.permission.C2D_MESSAGE) AddPermission(com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ دسترسیهاتون که بیشتر از اینه خود کتابخونه phone نزدیک به فک کنم 20 تا دسترسی اضافه میکنه. به هر حال. بعضی از دسترسیا رو جدیدا گوگل خطرناک اعلام کرده. البته حالا نمیدونم خطرناک واژه درستیه یا نه ولی به بعضی از دسترسیا حساس شده. به نظرم هم کتابخونه phone دسترسی اضافه کرده که باعث شده برنامه مخرب شناخته بشه. تیک کتابخونه ها رو یکی یکی بردارید و کدهاشو هم کامنت کنید و ببینید کدوم کتابخونه مشکل ایجاد کرده مشخص میشه دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۶ ببخشید من منیفیستی که خودم دادم بهتون گفتم این دسترسی های منیفیسته <uses-permission android:name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE"/> <uses-permission android:name="android.permission.READ_PHONE_STATE"/> <uses-permission android:name="com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE"/> <uses-permission android:name="android.permission.INTERNET"/> <uses-permission android:name="android.permission.WAKE_LOCK"/> <uses-permission android:name="android.permission.RECEIVE_BOOT_COMPLETED"/> <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_WIFI_STATE"/> <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_COARSE_LOCATION"/> <uses-permission android:name="android.permission.CALL_PHONE"/> <uses-permission android:name="android.permission.READ_CALL_LOG"/> <uses-permission android:name="android.permission.VIBRATE"/> <uses-permission android:name="android.permission.CHANGE_NETWORK_STATE"/> <uses-permission android:name="market.takestan.permission.C2D_MESSAGE"/> <uses-permission android:name="market.takestan.permission.C2D_MESSAGE"/> <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_COARSE_LOCATION"/> <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE"/> <uses-permission android:name="android.permission.READ_PHONE_STATE"/> <uses-permission android:name="com.google.android.gms.permission.ACTIVITY_RECOGNITION"/> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ <uses-permission android:name="android.permission.READ_PHONE_STATE"/> <uses-permission android:name="android.permission.CHANGE_NETWORK_STATE"/> این دسترسیا رو حذف کنید ببینید بازم ایراد میگیره یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ خوب برای اینکه تشخیص بدم کاربر به نت وصله یا نه به دسترسی پایین احتیاج دارم چیکارش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ نوشته مقادیر زیادی از داده های اینترنت را مصرف می کند اینم عکس و متن کامل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ تارگت رو بالای api 22 بزارید و پرمیشن هارو به صورت رانتایم بگیرید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ در 18 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : <uses-permission android:name="android.permission.READ_PHONE_STATE"/> <uses-permission android:name="android.permission.CHANGE_NETWORK_STATE"/> عزیز برای تشخیص وصل بودن یا نبودن به اینترنت به دسترسیهای بالا هیچ احتیاجی ندارید. فقط به دسترسی ACCESS_NETWORK_STATE و ACCESS_WIFI_STATE احتیاجه. در ضمن این ایرادایی هم که گرفته این برنامه ترنجه چیه چرتو پرته همش. اگه اینجوری باشه که همه ی برنامه ها ویروس مخربن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ همین کارو کردم api روی 25 و به صورت runtimepermission از کاربر دسترسی میخواد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۶ در 22 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : عزیز برای تشخیص وصل بودن یا نبودن به اینترنت به دسترسیهای بالا هیچ احتیاجی ندارید. فقط به دسترسی ACCESS_NETWORK_STATE و ACCESS_WIFI_STATE احتیاجه. در ضمن این ایرادایی هم که گرفته این برنامه ترنجه چیه چرتو پرته همش. اگه اینجوری باشه که همه ی برنامه ها ویروس مخربن. این مشکل هر چی که هست باعث میشه برنامه بعد از 1 هفته به صورت اتوماتیک از گوشی حذف بشه .آنتی ویروس حذفش میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hojjatborohan 56
دوستان من یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه رو بعضی از گوشی ها برنامه ام مخرب شناخته میشه و پیغام میاد که ممکنه این برنامه به گوشی شما یا فایل هاتون آسیب برسون من از کتابخانه ی پوشه داخ این برنامه استفاده کردم ممکنه از این کتابخانه باشه این هشدار؟
http://s8.picofile.com/file/8310032718/434330333_213095.jpg
اینم لیست کتابخانه های استفاده شدهhttp://s9.picofile.com/file/8310033184/uselib.png
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.