رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


پست های پیشنهاد شده

rasool.g    91

کاربر نیمه فعال

جناب شاهپیری من با ویرایش فایل xml عنوان و ایکون رو به پنجره اضافه کردم. امکانات و چیز هایی مثل پنجره های متعدد هم زیاد مهم و ضروری نیست و برنامه نویسیش هم وقت زیادی میگیره. فقط اگه لطف کنید همین دسترسی و تغییر لیست flag ها و تنظیمات اولیه پنجره رو به کتابخونه اضافه کنید ممنون میشم و کتابخونه هم خیلی بهتر میشه. بدون فلگ ها کتابخونه یذره محدود هستش. مثلا الان من نیاز دارم فلگ های FLAG_WINDOW_BRING_TO_FRONT... حذف کنم ولی نمیشه کاری کرد.

ممنون

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نورنما    516

پاسخگو و راهنما

باسلام خدمت آقای شاهپیری عزیز و تشکراز کتابخونه خوبتون 

فرموده بودید درآپدیت های بعدی ،  برای کوچک کردن پنجره محدودیت ایجاد کرد که وقتی کاربر پنجره رو کوچک میکنه در یک اندازه خاصی قفل کنه و کوچکتر نشه واینها ، 

این قابلیت رو لطف میکنید اضافه کنید؟ 

هم اینکه  وقتی خیلی کوچکتر میشه دیگه پنجره ازدسترس خارج میشه وبه سختی میشه رویش تاچ کرد .

وهم اینکه اگه این قابلیت رو اضافه کنید جایگزین چندتا کتابخانه دیگه دراین زمینه میشه ودیگه نیازی به اونها نیست وکتابخانه کاملتری میشه .

 

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,497

معاون انجمن

در 1 ساعت قبل، نورنما گفته است :

 

 

اضافه شد عزیز. نسخه جدید و سورس جدید رو دریافت کنید

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool.g    91

کاربر نیمه فعال

امروز داشتم روی اندروید 8 (شبیه ساز جنی موشن) و گوشیم (اندروید 4) همین کتابخونه رو تست میکردم (سورس نسخه 3 رو با ورزن 3.5 کتابخونه و b4a8.0 اجرا کردم). کتابخونه روی شبیه ساز (با اندروید 8) کار نمیکرد. متوجه شدم targetSdkVersion رو وقتی روی api 26 قرار میدم توی اندروید 8 این مشکل به وجود میاد. ولی targetSdkVersion روی 25 و پایین تر کار میکرد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool.g    91

کاربر نیمه فعال

سلام. در حال حاضر میشه از PersianRecyclerView و AriaListView داخل پنجره استفاده کرد؟ یا افزودن ویوو های که با ()Activity.AddView میشه به اکتیویتی اضافه کرد؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,497

معاون انجمن

آریا رو درجریانش نیستم عزیز. ولی ریسایکلر رو میشه هرجایی استفاده کرد. تو فایل windo.xml کد زیر رو قرار بدین

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<FrameLayout
    xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:layout_width="match_parent"
	android:id="@+id/framelay"
    android:layout_height="match_parent"
    >

    <android.support.v7.widget.RecyclerView
        android:id="@+id/recyclerView"
        android:layout_width="match_parent"
        android:layout_height="match_parent"
        android:padding="10dp"
        android:clipToPadding="false" />

</FrameLayout>

حالا تو متد  oncreateAndAttachView ریسایکلر رو به صورت زیر بگیرین.


Sub prfl_oncreateAndAttachView(view As Object,id As Int)
	
Private PersianRecyclerView1 As PersianRecyclerView
utils.initWithView(view,"view")
Dim framelay As View=utils.getViewById("framelay")
PersianRecyclerView1.initialize("pr",framelay)
	
End Sub

بقیشم که دیگه میدونین همه متدهاشو تو همون کلاس myshow بنویسید موردی نداره

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool.g    91

کاربر نیمه فعال

سلام. جناب شاهپیری. این مورد رو هم یه بررسی می کنید. 

در در 1397/03/23, 01:22:17، rasool.g گفته است :

امروز داشتم روی اندروید 8 (شبیه ساز جنی موشن) و گوشیم (اندروید 4) همین کتابخونه رو تست میکردم (سورس نسخه 3 رو با ورزن 3.5 کتابخونه و b4a8.0 اجرا کردم). کتابخونه روی شبیه ساز (با اندروید 8) کار نمیکرد. متوجه شدم targetSdkVersion رو وقتی روی api 26 قرار میدم توی اندروید 8 این مشکل به وجود میاد. ولی targetSdkVersion روی 25 و پایین تر کار میکرد.

همچنین می خواستم بدونم میشه panel رو هم از طریق xml یا از طریق کد اضافه کرد؟ اگه میشه لطفا کد اون رو هم میزارید .ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,497

معاون انجمن

در در 1397/04/31, 00:22:07، rasool.g گفته است :

سلام. جناب شاهپیری. این مورد رو هم یه بررسی می کنید. 

همچنین می خواستم بدونم میشه panel رو هم از طریق xml یا از طریق کد اضافه کرد؟ اگه میشه لطفا کد اون رو هم میزارید .ممنون

مشکلات زیاد و وقت ناچیز:malih: انشالا وقت کنم اون مورد رو بررسی میکنم.

اما درمورد پنل. پنل رو به راحتی میتونید توی xml اضافه کنید چون از view مشتق شده پس موردی ایجاد نمیکنه. به صورت زیر اونو توی فایل xml اضافه کنید و با کلاسهایی که برای گرفتن ویوها نوشتم اونو بگیرید.

<Panel
  android:id="@+id/panel1"
  android:layout_width="200dp" 
  android:layout_height="80dp">
</Panel>

 

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,497

معاون انجمن

در 2 ساعت قبل، amir1999 گفته است :

سلام 

لینک فیلم آموزشی مشکل داره

سلام و درود دوست گرامی.

لینک مشکلی نداره عزیز. تست کردم الان و بدون هیچ موردی دانلود شد

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir1999    81

کاربر رو به رشد

بله ظاهرا یه تایم خاصی مشکل داشت بعدش حل شد

سورس همراه کتابخونه رو تست کردم

روی شبیه ساز با اندروید 7 جواب داد

ولی روی گوشیم با اندروید 8 جواب نمیده و پنجره اصلا نمایش داده نمیشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,497

معاون انجمن

در 37 دقیقه قبل، amir1999 گفته است :

بله ظاهرا یه تایم خاصی مشکل داشت بعدش حل شد

سورس همراه کتابخونه رو تست کردم

روی شبیه ساز با اندروید 7 جواب داد

ولی روی گوشیم با اندروید 8 جواب نمیده و پنجره اصلا نمایش داده نمیشه

رفع شد عزیز. نسخه جدید رو دانلود کنید.

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نورنما    516

پاسخگو و راهنما

در 2 ساعت قبل، یاسر گفته است :

کسی یه نمونه کد نداره؟

بخش مدیریت خرید خود آقای شاهپیری سورس برای  نسخه 3 قرار داده اند ،سوال شما جای تعجبه!اگه خریده اید در بخش مدیریت خریدها برید وسورس را هم از همانجا دانلود نمایید.

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,497

معاون انجمن

در 6 ساعت قبل، یاسر گفته است :

چطور میشه منو ساخت در و نمایش داد در PersianStandOut؟

 

منظورتون چه منویی هست؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...