رفتن به مطلب
  • 0

استفاده از عکس داخل چند عکس

amir54

سوال

سلام شرمنده به خاطر اسم چون چیز بهتری به ذهنم نرسید خوب چطوری می تونم از یک عکس از چند عکس داخل یک png استفاده کنم مثل این عکس که پیوست کردم می خوام عکس پلی رو ر بزارم رو دکمه م تقریبا مثل شکلک های تلگرام که رو هر کدوم می زنی یه کار انجام میده فقط مسله اینه که چطوری جدا سازی شه

130660-music-icons.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

در 53 دقیقه قبل، مهران محمودی گفته است :

سلام،

به شدت نامفهوم و گنگ! اصلا نتونستم متوجه منظورتون بشم متاسفانه.

و نامفهوم ترین بخشش هم همینه:

بالاخره یک عکس یا چند عکس؟!!!

میتونید تصویر از چیزی که میخواید بذارید؟ یا بهتر توضیح بدید که بتونیم کمکتون کنیم.

فکر کنم درست نگفتم یک از عکس هایی که داخل یک عکس هستش رو می خوام مثلا play رو بزارم رو دکمه play و stop رو رو دکمه stop

لینک ارسال

الان متوجه شدم!

با ابزارهایی مثل Photoshop که از پس زمینه Transparent پشتیبانی میکنن میتونید اینکار رو انجام بدید. ناحیه اطراف آیکن مورد نظرتون رو انتخاب کنید، Ctrl + C بزنید. از منوی فایل گزینه New رو انتخاب کنید. Document type رو روی Clipboard و اگر پس زمینه شفاف میخواید، Background Contents رو روی Transparent تنظیم کنید. در صفحه باز شده،  Ctrl + V رو بزنید و با فرمت PNG ذخیره کنید.

با اینکار میتونید تمام آیکن ها رو اسخراج کنید، یه نمونه رو پیوست کردم.

---------

پیشنهاد میکنم اگر از اندروید استودیو استفاده میکنید، از تصاویر Vector بهره ببرید. با فرمت SVG داخل اندروید استودیو Import کنید. حجم نسبتا کمتری دارن و مشخصه قابل توجهشون اینه که هیچ تفاوتی در کیفیت تصاویر با تغییر اندازه اون ها نمیبینیم (چون از لحاظ ساختار، بُرداری هستن، با استفاده از منحنی های ریاضی رسم میشن و از پیکسل تشکیل نشدن و نمونه ی بارزش که قطعا هممون دیدیم، فونت ها هستن که با هر اندازه ای کیفیت مطلوبی دارن)

بنده از B4A جز برای این اینجا استفاده ای نمیکنم و کارم با Android Studio هستش. بابت همین هم هیچ اطلاعی ندارم که آیا در B4A هم میتونیم از تصاویر SVG استفاده کنیم یا خیر. تحقیق میکنم اگر ممکن بود در اولین فرصت مطلبی رو راجع بهش ارائه میدم.

موفق باشید.

play.png

لینک ارسال

فکر نکنم داخل بیسیک بشه همچین کاری کرد روی عکس ها

تاجایی هم که میدونم یکسری کتابخانه برای اینکار هست اما توی جاوا که شاید بشه رپ کرد(برای ایموجی رو میگم که با یکم تفسیر کد ها احتمالا بشه برای بقیه موارد نیز استفاده کرد)

چیز آسونی هم فکر نکنم باشه احتمالا میان و عکس رو به چند تیکه تقسیم میکنن و کار آسونی به نظر نمیاد اما با تلاش هرچیزی ممکنه

درکل برای بیسیک همچین چیزی تاحالا ندیدم
بهتره از ایکون های معمولی استفاده کنید و زیاد کار خودتون رو پیچیده نکنید دلیل خاصی هم فکر  نکنم باشه بخواید از این روش استفاده کنید

موفق باشید

لینک ارسال

در 9 ساعت قبل، مهران محمودی گفته است :

الان متوجه شدم!

با ابزارهایی مثل Photoshop که از پس زمینه Transparent پشتیبانی میکنن میتونید اینکار رو انجام بدید. ناحیه اطراف آیکن مورد نظرتون رو انتخاب کنید، Ctrl + C بزنید. از منوی فایل گزینه New رو انتخاب کنید. Document type رو روی Clipboard و اگر پس زمینه شفاف میخواید، Background Contents رو روی Transparent تنظیم کنید. در صفحه باز شده،  Ctrl + V رو بزنید و با فرمت PNG ذخیره کنید.

با اینکار میتونید تمام آیکن ها رو اسخراج کنید، یه نمونه رو پیوست کردم.

---------

پیشنهاد میکنم اگر از اندروید استودیو استفاده میکنید، از تصاویر Vector بهره ببرید. با فرمت SVG داخل اندروید استودیو Import کنید. حجم نسبتا کمتری دارن و مشخصه قابل توجهشون اینه که هیچ تفاوتی در کیفیت تصاویر با تغییر اندازه اون ها نمیبینیم (چون از لحاظ ساختار، بُرداری هستن، با استفاده از منحنی های ریاضی رسم میشن و از پیکسل تشکیل نشدن و نمونه ی بارزش که قطعا هممون دیدیم، فونت ها هستن که با هر اندازه ای کیفیت مطلوبی دارن)

بنده از B4A جز برای این اینجا استفاده ای نمیکنم و کارم با Android Studio هستش. بابت همین هم هیچ اطلاعی ندارم که آیا در B4A هم میتونیم از تصاویر SVG استفاده کنیم یا خیر. تحقیق میکنم اگر ممکن بود در اولین فرصت مطلبی رو راجع بهش ارائه میدم.

موفق باشید.

play.png

پست اندروید استودیو هستش و تلگرام رو مگه ایموجی هاش رو ندیدین همه رو که تیکه تیکه نکرده همش یک عکسه

لینک ارسال

در 7 ساعت قبل، Gray Mind گفته است :

فکر نکنم داخل بیسیک بشه همچین کاری کرد روی عکس ها

تاجایی هم که میدونم یکسری کتابخانه برای اینکار هست اما توی جاوا که شاید بشه رپ کرد(برای ایموجی رو میگم که با یکم تفسیر کد ها احتمالا بشه برای بقیه موارد نیز استفاده کرد)

چیز آسونی هم فکر نکنم باشه احتمالا میان و عکس رو به چند تیکه تقسیم میکنن و کار آسونی به نظر نمیاد اما با تلاش هرچیزی ممکنه

درکل برای بیسیک همچین چیزی تاحالا ندیدم
بهتره از ایکون های معمولی استفاده کنید و زیاد کار خودتون رو پیچیده نکنید دلیل خاصی هم فکر  نکنم باشه بخواید از این روش استفاده کنید

موفق باشید

پست اندروید استودیو هستش و چیزی که شما گفتین شدنیه تو بیسیک خودم انجام دادم ولی تو اندروید استودیو نمیدونم چطوریه چون مبتدی هستم

لینک ارسال

سلام دیدم دوستان یکم غیر فعال هستن در این بخش گفتم خودم سایت های دیگر رو بگردم شاید یه روش خوب پیدا کردم که پیدا شد:yahoo:

@Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
        super.onCreate(savedInstanceState);
        setContentView(R.layout.activity_main);

ini();
    }

public void ini(){
        ImageView item,pr,ply,nx,mt;
        pr = (ImageView) findViewById(R.id.IPr);
        ply = (ImageView) findViewById(R.id.IPly);
        nx = (ImageView) findViewById(R.id.INx);
        item = (ImageView) findViewById(R.id.IItem);
        mt = (ImageView) findViewById(R.id.IMt);

try {
            pr.setImageBitmap(LoadBitmap(1,2));
            ply.setImageBitmap(LoadBitmap(0,0));
            nx.setImageBitmap(LoadBitmap(0,2));
            item.setImageBitmap(LoadBitmap(0,1));
            mt.setImageBitmap(LoadBitmap(2,2));

}catch (Exception e){
            System.out.println("Error : "+ e.getMessage());
        }
    }
    public Bitmap LoadBitmap(int x,int y){
        Bitmap Bt = BitmapFactory.decodeResource(getResources(),R.drawable.pack_btn_item);
        Bitmap Done = Bitmap.createBitmap(Bt,(400*x),(364*y),400,400);
        return Done;
    }

و نتیجه

photo_2017-12-29_21-15-20.jpg

لینک ارسال

سلام،

به شدت نامفهوم و گنگ! اصلا نتونستم متوجه منظورتون بشم متاسفانه.

و نامفهوم ترین بخشش هم همینه:

در 56 دقیقه قبل، amir54 گفته است :

چطوری می تونم از یک عکس از چند عکس داخل یک png استفاده کنم

بالاخره یک عکس یا چند عکس؟!!!

میتونید تصویر از چیزی که میخواید بذارید؟ یا بهتر توضیح بدید که بتونیم کمکتون کنیم.

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...