mehran7880 33 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ سلام. خسته نباشید من می خوام در قسمتی از برنامه ام باز دن یک دکمه یک مودال یا دیالوگ در وسط صفحه باز بشه که خودم طراحی کرده باشم. مثلا دارای باتون و تکست باکس و غیره باشه و بتونم برنامه نویسی کنم و اطلاعات ازش بگیرم یا بهش پاس بدم. چه روشی رو بهم پیشنهاد می کنید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ سلام، پیشنهاد بنده استفاده از کلاس جدیدی هستش که به کتابخانه Dialogs اضافه شده (نسخه 4.01) به نام CustomLayoutDialog نسخه جدید کتابخانه + مثالی که همراهش هست رو براتون رو پیوست کردم. تصویر زیر نتیجه کار رو نشون میده: موفق باشید. DialogsExample.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ تو کد این خطاها رو داره که نتونستم اجرا کنم. میشه راهنمایی کنید؟ http://s8.picofile.com/file/8315424500/Capture.PNG لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ سلام، برای رفع خطا راهکار دقیقی مد نظرم نیست. جز اینکه پیشنهاد کنم نسخه B4A تون رو بروزرسانی کنید و از آخرین نسخه ی منتشر شده (7.80) استفاده کنید. از بروز بودن کتابخانه Core هم مطمئن بشید (آخرین نسخه ای که من از کتابخانه Core دارم نسخه ی 7.28 هست) گویا این دستور در نسخه های جدید B4A اضافه شده. علی الحساب از سمپلی که پیوست کردم استفاده کنید. (کدهای سمپل اصلی رو بدون استفاده از دستور WaitFor نوشتم) موفق باشید. DialogsSample.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran7880 33 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ خیلی ممنون. مشکل حل شد الان پس از اینکه برنامه کامپایل شد و در گوشی نصب شد وقتی دکمه اجرا رو می زنی به خط show sync خطا میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran7880 33
سلام. خسته نباشید
من می خوام در قسمتی از برنامه ام باز دن یک دکمه یک مودال یا دیالوگ در وسط صفحه باز بشه که خودم طراحی کرده باشم. مثلا دارای باتون و تکست باکس و غیره باشه و بتونم برنامه نویسی کنم و اطلاعات ازش بگیرم یا بهش پاس بدم.
چه روشی رو بهم پیشنهاد می کنید.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.