اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


mojtaba2213

نمایش اطلاعات دیتابیس در مولتی پنل!!

8 ارسال در این موضوع قرار دارد

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید

اول اینکه من آموزش های آقا شهاب در رابطه با آپدیت دیتابیس آفلاین (از طریق بانک آنلاین) رو مشاهده کردم و خیلی هم از ایشان متشکرم :blush:

 

 من یک پنل دارم با حدود 6 لیبل و یک ایمیج ویو و یک باتن

میخواستم دوستان راهنمایی کنن که چکار کنم تا اطلاعاتی که در دیتابیس دارم وارد هر کدام از این لیبل ها و ایمیج ویو و ... بشه (مشکل من در این است که نمی دونم چکار کنم که مثلا اون پنلی که می خواهم تولید بشه و بعد اطلاعات دیتابیس واردش بشه) 

 

و اینکه اصلا این کار امکان پذیر هست؟

 

ممنون میشم راهنماییم کنید :DD:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد رو با توجه به نیازت میزارم واست هرجاشو متوجه نشدید بگید هرچند توضیح رو زیرش گذاشتم

Sub Process_Globals
	Dim SQL1 As SQL
	Dim cursur1 As Cursor
End Sub


Sub Globals
	Dim PanelHeight As Int = 1%y
	Private ScrollView1 As ScrollView
	Dim ImageView1 As ImageView
	Dim label1 As Label
	Dim label2 As Label
	Dim label3 As Label
	Dim label4 As Label
	Dim label5 As Label
	Dim label6 As Label
End Sub


Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)

	SQL1.Initialize(File.DirInternal,"database.db",False)
	cursur1 = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM yourtable")
	
	For i = 0 To cursur1.RowCount - 1
	cursur1.Position = i
		
		Dim p1 As Panel
		p1.Initialize("p1")
		ScrollView1.Panel.addview(p1,0,PanelHeight,100%x,100%y)
		p1.LoadLayout("yourpanel")
		label1.Text = cursur1.GetString("text1")
		label2.Text = cursur1.GetString("text2")
		label3.Text = cursur1.GetString("text3")
		label4.Text = cursur1.GetString("text4")
		label5.Text = cursur1.GetString("text5")
		label6.Text = cursur1.GetString("text6")
		ImageView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,cursur1.GetString("imgname")))
		ImageView1.Gravity = Gravity.FILL
		
		
	 	PanelHeight = PanelHeight + 17%y
	
		sv.panel.height = PanelHeight
	Next
	
	
End Sub

کتابخانه  SQL رو تیک بزن

 database.db = اسم دیتابیستون

yourtable = اسم تیبل(جدول) دیتابیسیت که اطلاعاتت توشه

yourpanel = اسم همون لایوتی که پنلت رو توش ساختی

text1 , text2 , text3 ,.... = اسم فیلدهای توی تیبل دیتابیست که هرکدوم مختص به یک لیبل هست

imagename = اسم فیلدی هست که باید اسم عکس ها رو توی این فیلد وارد کنی مثلا pic1.png , pic2.png ,...

اسم عکس هارو توی این فیلد بزار و خود عکسارو به پرژوه اضافه کن

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 11 ساعت قبل، forutan گفته است :

این کد رو با توجه به نیازت میزارم واست هرجاشو متوجه نشدید بگید هرچند توضیح رو زیرش گذاشتم


Sub Process_Globals
	Dim SQL1 As SQL
	Dim cursur1 As Cursor
End Sub


Sub Globals
	Dim PanelHeight As Int = 1%y
	Private ScrollView1 As ScrollView
	Dim ImageView1 As ImageView
	Dim label1 As Label
	Dim label2 As Label
	Dim label3 As Label
	Dim label4 As Label
	Dim label5 As Label
	Dim label6 As Label
End Sub


Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)

	SQL1.Initialize(File.DirInternal,"database.db",False)
	cursur1 = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM yourtable")
	
	For i = 0 To cursur1.RowCount - 1
	cursur1.Position = i
		
		Dim p1 As Panel
		p1.Initialize("p1")
		ScrollView1.Panel.addview(p1,0,PanelHeight,100%x,100%y)
		p1.LoadLayout("yourpanel")
		label1.Text = cursur1.GetString("text1")
		label2.Text = cursur1.GetString("text2")
		label3.Text = cursur1.GetString("text3")
		label4.Text = cursur1.GetString("text4")
		label5.Text = cursur1.GetString("text5")
		label6.Text = cursur1.GetString("text6")
		ImageView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,cursur1.GetString("imgname")))
		ImageView1.Gravity = Gravity.FILL
		
		
	 	PanelHeight = PanelHeight + 17%y
	
		sv.panel.height = PanelHeight
	Next
	
	
End Sub

کتابخانه  SQL رو تیک بزن

 database.db = اسم دیتابیستون

yourtable = اسم تیبل(جدول) دیتابیسیت که اطلاعاتت توشه

yourpanel = اسم همون لایوتی که پنلت رو توش ساختی

text1 , text2 , text3 ,.... = اسم فیلدهای توی تیبل دیتابیست که هرکدوم مختص به یک لیبل هست

imagename = اسم فیلدی هست که باید اسم عکس ها رو توی این فیلد وارد کنی مثلا pic1.png , pic2.png ,...

اسم عکس هارو توی این فیلد بزار و خود عکسارو به پرژوه اضافه کن

 

   

 

 

سلام 

ازتون خیلی متشکرم فقط اینکه من تنها یک پنل ندارم مثلا تا الان من سه پنل دارم فردا می خواهم چهار پنل داشته باشم چجور باید بگم که وقتی یک پنل دیگر می خواهم بیاد و یک پنل با مشخصات پنل قبل (مثلا رنگ و اندازه و ...) بسازه و اطلاعات جدید رو از دیتابیس بگیره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوست عزیز شما اگر این کدهارو میزاشتید و یه خروجی میگرفتید متوجه میشدید

شما کلا یک پنل طراحی کنید

این کد خودش میاد به تعداد آیتم های داخل دیتابیس پنل ایجاد میکنه و زیر هم قرار میده اگه ۱۰تا آیتم توی دیتابیس داری ۱۰تا پنل میسازه اگه ۱۰۰۰۰تا داری ۱۰۰۰۰تا میسازه

یک پنل تو لایوتی طراحی کنید اسم لایوت اون پنل رو در کد بالا قسمت yourpanel جایگزین کنید و نتیجه رو ببینید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

در 52 دقیقه قبل، forutan گفته است :

سلام

دوست عزیز شما اگر این کدهارو میزاشتید و یه خروجی میگرفتید متوجه میشدید

شما کلا یک پنل طراحی کنید

این کد خودش میاد به تعداد آیتم های داخل دیتابیس پنل ایجاد میکنه و زیر هم قرار میده اگه ۱۰تا آیتم توی دیتابیس داری ۱۰تا پنل میسازه اگه ۱۰۰۰۰تا داری ۱۰۰۰۰تا میسازه

یک پنل تو لایوتی طراحی کنید اسم لایوت اون پنل رو در کد بالا قسمت yourpanel جایگزین کنید و نتیجه رو ببینید

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 23 ساعت قبل، mojtaba2213 گفته است :

   

 

 

سلام 

ازتون خیلی متشکرم فقط اینکه من تنها یک پنل ندارم مثلا تا الان من سه پنل دارم فردا می خواهم چهار پنل داشته باشم چجور باید بگم که وقتی یک پنل دیگر می خواهم بیاد و یک پنل با مشخصات پنل قبل (مثلا رنگ و اندازه و ...) بسازه و اطلاعات جدید رو از دیتابیس بگیره

ببخشید چون من خیلی مبتدی هستم میپرسم

الان باتن رو چجور قرار بدم و کد های php هم اگر یک توضیح مختصر بدید ممنون میشم:sorry:

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همونطور که قبلا گفتم شما مشخص نکردید میخواید از دیتابیس آفلاین یا آنلاین استفاده کنید؟  چون راهنمایی تو هرکدوم متفاوته !!

بیشتر توضیح بدید میخوا چکار کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 5 ساعت قبل، forutan گفته است :

همونطور که قبلا گفتم شما مشخص نکردید میخواید از دیتابیس آفلاین یا آنلاین استفاده کنید؟  چون راهنمایی تو هرکدوم متفاوته !!

بیشتر توضیح بدید میخوا چکار کنید

من میخوام طبق آموزش دیتابیس آفلاین بسازم و از طریق بانک آنلاین آپدیتش کنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری