[email protected] 0 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۷ با سلام ببخشید من با کمک کتابخانه فراخانی اومدم عکسو از دیتابیس فراخانی کردم به اینصورت : fara.FarakhaniImage("m1.db",sql,cur,"SELECT * FROM table1 WHERE id=","1","pic",Bit1) img.Bitmap = Bit1 ولی این میاد فقط سوال 1 منو عکسشو نشون میده من 30 تا سوال گذاشتم با 30 تا عکس برای هر کدوم ولی فقط اولیه نمایش داده میشه به صورت blob قرار دادم تو دیتابیس و میخاهم در یک imageview قرار دهم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۷ سلام من با کتابخانه فرآخوانی کار نکردم اما ساختار اصلی اینجوریه: cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbltest WHERE ID=1") لودش تو ایمیج ویو هم اینجوری: عکسها در پوشه فایل و نام عکسها در ستونی، در دیتابیس، بنام pic ImageView1.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,cur.GetString("pic")) موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۷ در 12 ساعت قبل، [email protected] گفته است : با سلام ببخشید من با کمک کتابخانه فراخانی اومدم عکسو از دیتابیس فراخانی کردم به اینصورت : fara.FarakhaniImage("m1.db",sql,cur,"SELECT * FROM table1 WHERE id=","1","pic",Bit1) img.Bitmap = Bit1 ولی این میاد فقط سوال 1 منو عکسشو نشون میده من 30 تا سوال گذاشتم با 30 تا عکس برای هر کدوم ولی فقط اولیه نمایش داده میشه به صورت blob قرار دادم تو دیتابیس و میخاهم در یک imageview قرار دهم سلام این دستور میگه همه ستونهای جدول tabel1 رو نمایش بده SELECT * FROM table1 ولی بااین دستور زیر محدودش کردید به تنها مطالب ردیف یک یا سطری که شماره id اون یک هست (یعنی همون سوال 1 فقط)! نیازی به این محدود کردن نیست.! WHERE id= 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 0 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۷ اخه کتابخانه فراخانی میگه باید id بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، [email protected] گفته است : اخه کتابخانه فراخانی میگه باید id بدی بجای عدد یک ، متغییری قرار بدید و مقدار اون متغییر رو از 1 تا 30 قرار بدین تا یکی یکی ردیفها وتصاویرشونو رو فراخانی ونمایش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
[email protected] 0
با سلام ببخشید من با کمک کتابخانه فراخانی اومدم عکسو از دیتابیس فراخانی کردم
به اینصورت :
fara.FarakhaniImage("m1.db",sql,cur,"SELECT * FROM table1 WHERE id=","1","pic",Bit1)
img.Bitmap = Bit1
ولی این میاد فقط سوال 1 منو عکسشو نشون میده
من 30 تا سوال گذاشتم با 30 تا عکس برای هر کدوم
ولی فقط اولیه نمایش داده میشه
به صورت blob قرار دادم تو دیتابیس
و میخاهم در یک imageview قرار دهم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.