رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


محمدرضا شاهپیری

کتابخانه PersianRecyclerView ***(نسخه جدید)***

پست های پیشنهاد شده

kalaleh    10

کاربر عادی

سلام وقت بخیر

تو برنامه ام ادیت تکس برای جستجو گذاشتم  ، و در آیتم ها لیبل گذاشتم چجور میشه آیتمی رو از روی متن string پیدا کرد ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smh1357    11

کاربر عادی

با سلام مجدد. کتابخانه های PersianAsyncTask و persianjson رو از کجا باید تهیه کنم؟ persianfastnetwork , persianrecycler رو خریدم. اما برای اجرای سورس بازار اونها رو می خواد.لطفا راهنمایی کنید. ممنون

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,868

مدیر کل سایت

در 19 ساعت قبل، kalaleh گفته است :

سلام وقت بخیر

تو برنامه ام ادیت تکس برای جستجو گذاشتم  ، و در آیتم ها لیبل گذاشتم چجور میشه آیتمی رو از روی متن string پیدا کرد ؟

سلام. شما باید تو دیتاست ریسایکلرویو جستجو کنید دوست عزیز. اولا یه مدل برا دیتاهاتون داشته باشید و اونا رو توی یه لیست بریزید و توی لیست جستجو کنید. انشالا آموزش سرچ توی ریسایکلر رو میزاریم

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,868

مدیر کل سایت

در 41 دقیقه قبل، smh1357 گفته است :

با سلام مجدد. کتابخانه های PersianAsyncTask و persianjson رو از کجا باید تهیه کنم؟ persianfastnetwork , persianrecycler رو خریدم. اما برای اجرای سورس بازار اونها رو می خواد.لطفا راهنمایی کنید. ممنون

 

همشونو با یه سرچ توی انجمن پیدا میکنید عزیز

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Bahmanm    122

کاربر رو به رشد

در در 25 مهر 1397 در 20:28، محمدرضا شاهپیری گفته است :

7:-قسمت هفتم(کار با انواع ریسایکلر ویوها شامل DiscreteScrollView , IndexRecyclervie , fastscrollrecycler )

سلام

 

عذر میخوام ولی چرا  این قسمت نیست ؟؟؟

قسمت هفتم DiscreteScrollView   درسته!!!

نمونه سورس نداره ؟؟؟

قسمت هفتم مباحث زیر آموزش داده میشه.

1:- DiscreteScrollView

discreet.gif

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,868

مدیر کل سایت

در 17 ساعت قبل، Bahmanm گفته است :

سلام

عذر میخوام ولی چرا  این قسمت نیست ؟؟؟

قسمت هفتم DiscreteScrollView   درسته!!!

نمونه سورس نداره ؟؟؟

همه مباحث توضیح داده شده دوست عزیز. برای لیوت منیجرها فقط نحوه اینشیالیز فرق میکنه بقیه متدها یکیه. به صورت زیر میتونید  DiscreteScrollView رو پیاده کنید. بقیه متدها هم که طبق معمول هست.

Pr.Builder("pr").DiscreteScrollView.XMLLayout.Horizontal.RecyclerView.Build	
Pr.PersianDiscreteScrollView.ItemTransformer(0.5f,1.01f,Pr.PersianDiscreteScrollView.Pivot_X_CENTER,Pr.PersianDiscreteScrollView.Pivot_Y_BOTTOM)

 

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinkarimian    100

کاربر رو به رشد

سلام من توی  نسخه جدید کتابخانه به خطا می خورم در ضمن پوشه extras که فایل قرار داده بودین من هم جایگزین توی sdk و نسخه 4.00 رو هم فعال کردم و همون سورس خودتون موقع کامپایل با خطای زیر مواجه میشم.

خطای زیر:

 

B4A Version: 9.50
Java Version: 8
Parsing code.    (0.00s)
Building folders structure.    (0.01s)
Compiling code.    (0.01s)
Compiling layouts code.    (0.00s)
Organizing libraries.    (0.00s)
	(Android Support Library)
Generating R file.    Error
Failed to generate resource table for split ''
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_remote\androidx\appcompat\appcompat\1.1.0\unpacked-appcompat-1.1.0\res\values-v28\values-v28.xml:7: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'dialogCornerRadius' with value '?android:attr/dialogCornerRadius').

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,868

مدیر کل سایت

در 30 دقیقه قبل، hosseinkarimian گفته است :

سلام من توی  نسخه جدید کتابخانه به خطا می خورم در ضمن پوشه extras که فایل قرار داده بودین من هم جایگزین توی sdk و نسخه 4.00 رو هم فعال کردم و همون سورس خودتون موقع کامپایل با خطای زیر مواجه میشم.

با api 29  تست کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinkarimian    100

کاربر رو به رشد

در 48 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

با api 29  تست کنید

سلام با api 29 کامپیال کردم و targetSdkVersion=29  قرار دادم خطای زیر میده:

 

B4A Version: 9.50
Java Version: 8
Parsing code.    (0.00s)
Building folders structure.    (0.01s)
Compiling code.    (0.03s)
Compiling layouts code.    (0.00s)
Organizing libraries.    (0.00s)
	(Android Support Library)
Generating R File.    Error
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_remote\com\google\android\material\material\1.0.0\unpacked-material-1.0.0\res\values\values.xml:97: error: Attribute "closeIcon" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_remote\com\google\android\material\material\1.0.0\unpacked-material-1.0.0\res\values\values.xml:162: error: Attribute "icon" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_remote\com\google\android\material\material\1.0.0\unpacked-material-1.0.0\res\values\values.xml:167: error: Attribute "iconTint" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_remote\com\google\android\material\material\1.0.0\unpacked-material-1.0.0\res\values\values.xml:170: error: Attribute "menu" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_remote\androidx\core\core\1.1.0\unpacked-core-1.1.0\res\values\values.xml:163: error: Attribute "fontVariationSettings" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_local\unpacked-persianrecyclerview-63708016909628\res\values\values.xml:437: error: Attribute "tabIndicatorColor" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_local\unpacked-persianrecyclerview-63708016909628\res\values\values.xml:438: error: Attribute "tabIndicatorHeight" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_local\unpacked-persianrecyclerview-63708016909628\res\values\values.xml:439: error: Attribute "tabBackground" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_local\unpacked-persianrecyclerview-63708016909628\res\values\values.xml:440: error: Attribute "tabTextAppearance" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_local\unpacked-persianrecyclerview-63708016909628\res\values\values.xml:441: error: Attribute "tabSelectedTextColor" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_local\unpacked-persianrecyclerview-63708016909628\res\values\values.xml:443: error: Attribute "tabMinWidth" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_local\unpacked-persianrecyclerview-63708016909628\res\values\values.xml:444: error: Attribute "tabPaddingStart" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_local\unpacked-persianrecyclerview-63708016909628\res\values\values.xml:445: error: Attribute "tabPaddingTop" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_local\unpacked-persianrecyclerview-63708016909628\res\values\values.xml:446: error: Attribute "tabPaddingEnd" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_local\unpacked-persianrecyclerview-63708016909628\res\values\values.xml:447: error: Attribute "tabPaddingBottom" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_local\unpacked-persianrecyclerview-63708016909628\res\values\values.xml:448: error: Attribute "tabPadding" has already been defined
e:\sdk\tools\..\extras\b4a_local\unpacked-persianrecyclerview-63708016909628\res\values\values.xml:449: error: Attribute "tabMaxWidth" has already been defined

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,868

مدیر کل سایت

در 1 ساعت قبل، hosseinkarimian گفته است :

سلام با api 29 کامپیال کردم و targetSdkVersion=29  قرار دادم خطای زیر میده

من احتمال میدم مشکل از sdk باشه. تمامی قسمتها به روزباشه. کتابخونه تست شده و هیچ موردی نداره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinkarimian    100

کاربر رو به رشد

در 19 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

من احتمال میدم مشکل از sdk باشه. تمامی قسمتها به روزباشه. کتابخونه تست شده و هیچ موردی نداره

ممنون استاد شاهپیری عزیز ، اگه امکان هست درسته حجم بالاست کل sdk خودتون آپلود کنید دانلود کنیم اگه امکان هست ، ممنون           answercenter.ir  ♥  answercenter.ir

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smh1357    11

کاربر عادی

سلام. من تمام کتابخانه های لازم رو برای برنامه بازار تهیه کردم. و اونها رو jetify کردم. وقتی اجرا می کنم این پیام خطا رو میده.

B4A Version: 9.50
Java Version: 8
Parsing code.    (0.07s)
Building folders structure.    (0.16s)
Compiling code.    Error
Error compiling program.
Error description: Unknown member: executrequesasstring
Error occurred on line: 18
pr.BuildGetQuery(server&"getdata.php","getdata").executRequesAsString
Word: executrequesasstring

*******************************************************************************

Sub Class_Globals
    Dim pr As PersianFastNetwork
    Dim server As String="http://192.168.43.188/bazartest/"
    Private mainrecyclerview As MainRecycerclass
    Dim prtask As PersianAsyncTask
    Type FinalModel(slides As List,finalitems As List)
End Sub

Public Sub Initialize(mainrecycler As MainRecycerclass)
    pr.initialize("pr").Build
    prtask.Initialize("prtask")
    mainrecyclerview=mainrecycler
    getMainContent
End Sub

Private Sub getMainContent
    ProgressDialogShow("در حال دریافت اطلاعات")
    pr.BuildGetQuery(server&"getdata.php","getdata").executRequesAsString
End Sub

Private Sub pr_onGetStringOkListener(Result As String , Tag As String )
    setupMain(Result)
End Sub
Private Sub pr_onGetStringErrorListener(Error As ResponseError , Tag As String)
    Log(Error.ErrorBody)
End Sub
Private Sub setupMain(Result As String)
prtask.Execute(Array(Result))
End Sub


 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Kamram66    1

کاربر عادی

 سلام وقتی کتابخانه و sdk را بروزرسانی کردم .

این ارور را میدهد . لطفن راهنمایی کنید

java.lang.NoClassDefFoundError: com.persiancolordialog.dialog.ColorDialog
    at com.persiancolordialog.core.PersianColorDialog.<init>(PersianColorDialog.java:19)
    at com.persiancolordialog.core.PersianDialog.buildColorDialog(PersianDialog.java:26)
    at taxi1824.as.user.ferst_page._dialogcolor(ferst_page.java:2231)
    at taxi1824.as.user.ferst_page._send_tozihat_click(ferst_page.java:2924)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
    at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runMethod(Shell.java:732)
    at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:348)
    at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:255)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
    at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:144)
    at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:180)
    at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent(BA.java:176)
    at anywheresoftware.b4a.objects.ViewWrapper$1.onClick(ViewWrapper.java:80)
    at android.view.View.performClick(View.java:5076)
    at android.view.View$PerformClick.run(View.java:20279)
    at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:739)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95)
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:135)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5910)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:1405)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1200)

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,868

مدیر کل سایت

در ۱ ساعت قبل، Kamram66 گفته است :

 سلام وقتی کتابخانه و sdk را بروزرسانی کردم .

 

سلام. دوست عزیز اروری که گذاشتین ربطی به این کتابخونه نداره. مربوط به کتابخانه  PersianColorDialog هست.

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,868

مدیر کل سایت

در 11 ساعت قبل، smh1357 گفته است :

سلام. من تمام کتابخانه های لازم رو برای برنامه بازار تهیه کردم. و اونها رو jetify کردم. وقتی اجرا می کنم این پیام خطا رو میده.

 

سلام خدمت شما. عزیز اول اینکه کدهاتونو توی تگ کد قرار بدید تا بشه خوند وگرنه به سوالتون پاسخ داده نمیشه.

دوما ارور به وجود اومده ربطی به این کتابخونه نداره و مربوط به کتابخونه  PersianFastNetwork هست. که خطای سینتکس رو دارین. متد executRequesAsString برای نسخه های خیلی قدیمی این کتابخونه هست. لطفا از طریق تاپیک کتابخونه آموزشهای مربوط به نسخه جدید این کتابخونه رو ببینید تا مشکلتون رفع بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدرضا شاهپیری    3,868

مدیر کل سایت

در در 30 آبان 1398 در 11:45، pascal گفته است :

دوست عزیز لینک آموزش گیف زیر رو نتونستم پیدا کن

از پست اول قسمت دوم و سوم رو ببینید. لیوتها توضیح داده شده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smh1357    11

کاربر عادی

سلام. جناب شاهپیری مشکل سورس رو حل کردم. فقط چندتا سوال داشتم:

1- لینکهای اسلایدر در فایل php قرارداده شده. نمی شد اونها رو توی خود دیتابیس قرار می دادید؟

2- تمام آیتمهای افقی مثل مثلا فایرفاکس و فیبوک تعداد آیتمها مساوی و 10 تاست. میشه اونها را کم کرد؟ مثلا یکی 4 تا باشه و یکی دیگه 3 تا؟

3- میشه اندازه عکسهای هر سطر متفاوت باشه؟ مثلا سطری که مال فیس بوکه اندازش بزرگتر یا کوچکتر باشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...