رفتن به مطلب
محمدرضا شاهپیری

کتابخانه PersianRecyclerView ***(نسخه جدید)***

پست های پیشنهاد شده

در ۱ ساعت قبل، programingcenter97. گفته است :

سلام ببخشید که سوال هام زیاده:DD:

اگه بخوام قابلیت جستجو در پرشین ریسایکلر قرار بدم‏، نمونه سورسی هست؟  سرچ خیلی ربطی نداره به ریسایکلر ویو. بستگی داره به دیتا و در واقع سرچ توی دیتاست ریسایکر اتفاق می افته نه خود ریسایکلرویو. 

در ۱ ساعت قبل، programingcenter97. گفته است :

و اینکه اگه بخوام برای لود آیتم ها انیمیشنی قرار بدم چطوری باید انجام بدم؟

 

برای انیمیشن ادن به آیتمها هم باید دستور prrecy.RecyclerAnimator رو صدا بزنید تا به انیمیشن ها دسترسی پیدا کنید. مثال

prrecy.RecyclerAnimator.SetScaleAnimationAdapter(False,500)

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حالا اگه بخوام کار زیر رو انجام بدم امکان پذیر هست؟

این پارالکس که یک دکمه متحرک داره، وقتی روش کلیک شد یک پنلی زیرش باز شه که توش ویو هایی مربوط به سرچ کردن داشته باشه این یعنی که ریسایکلر که لود شده بیاد پایین تر تا این پنل لود بشه (پنله بالای ریسایکلر و زیر پارالکس باشه)

و این دکمه سرچ با جمع شدن پارالکس تبدیل به دکمه تایتل بشه و این دکمه بازم همین خاصیت رو داشته باشه؟

 

و اینکه اگه بخوام یه اسلایدر داشته باشم باید از کدوم نمونه سورس استفاده کنم؟

مثل این لینک

 

و اینکه در پوشه resی که تو نمونه سورس هست کدوم هاش نیازه برای پارالکس که فقط همون هارو تو پروژه ام بزارم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 ساعت قبل، programingcenter97. گفته است :

 

شما میتونید ویوی سرچ رو بین پارالاکس و ریسایکلر بزارید. ولی با جمع شدن نمیتونید تبدیل به تایتل کنید.

در 4 ساعت قبل، programingcenter97. گفته است :

و اینکه اگه بخوام یه اسلایدر داشته باشم باید از کدوم نمونه سورس استفاده کنم؟

شما هر ویوی رو میتونید اضافه کنید. اسلایدر مورد نظرتون رو میتونید زیر پارالاکس اضافه کنید.

در 4 ساعت قبل، programingcenter97. گفته است :

اینکه در پوشه resی که تو نمونه سورس هست کدوم هاش نیازه برای پارالکس که فقط همون هارو تو پروژه ام بزارم؟

شما هیچ گونه ریسورسی نیاز ندارید. فقط باید ایکن دکمه ها رو توی drawable قرار بدید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلا جدا از بحث پارالسک منظورم بود

اگه بخوام یه اسلایدر داشته باشم باید از کدوم نمونه سورس پرشین ریسایکلر استفاده کنم؟

مثل این لینک

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 12 دقیقه قبل، programingcenter97. گفته است :

کلا جدا از بحث پارالسک منظورم بود

اگه بخوام یه اسلایدر داشته باشم باید از کدوم نمونه سورس پرشین ریسایکلر استفاده کنم؟

مثل این لینک

توی سورس صفحه اول بازار ما اسلایدر رو اضافه کردیم. باید از AutoPlay استفاده کنید البته یه این اسلایدر سادس. بهتره از کتابخونه هایی که اسلایدر حرفه ای دارن استفاده کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 21 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

توی سورس صفحه اول بازار ما اسلایدر رو اضافه کردیم. باید از AutoPlay استفاده کنید البته یه این اسلایدر سادس. بهتره از کتابخونه هایی که اسلایدر حرفه ای دارن استفاده کنید.

سورس سیمپل  تر نداره چون یکسری کتابخونه هایی رو باید داشته باشم که ندارم و اینجوری نمیفهمم چجوری راه اندازی شده بعد این AutoPlay از این نقطه های زیر اسلایدر داره؟ و اینکه بازم میشه به این انیمیشن داد؟

و اینکه بنظرم برای سبک تر شدن کتابخانه بهتره از ریسایکلر تایپ که مثلا داخلش نورمال ریسایکلر، فست اسکرول ریسایکلر و ... هست اگه هر کدومشون برن داخل یک کتابخانه که کاربر هرکدوم شو دوست داشت  تیک کتابخونه رو بزنه البته این یک نظره شاید شما برای سبک تر شدنش راه بهتری رو داشته باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 13 اردیبهشت 1399 در 13:40، programingcenter97. گفته است :

 

اگه اسلایدر حرفه ای میخواین بهتره از کتابخونه های دیگه استفاده کنید. این کتابخونه نقطه های زیر رو نداره. تو آموزش قسمت اسلایدر توضیح داده شده.

در در 13 اردیبهشت 1399 در 13:40، programingcenter97. گفته است :

هر کدومشون برن داخل یک کتابخانه که کاربر هرکدوم شو دوست داشت  تیک کتابخونه رو بزنه البته این یک نظره شاید شما برای سبک تر شدنش راه بهتری رو داشته باشید

خیر امکان همچین کاری از لحاظ منطقی نیست اصلا. اینجوری باید دهتا کتابخونه ساخته بشه که مدیریتش سخته. توی جاوا هم ما ریسایکلرویو و اپ کامپت رو داشته باشیم حجمش همین حدودا میشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا دستت درد نکنه شاهکار کردی. تمام ایراداتش رفع شده

فقط یه چیزی اون متنی که در تایتل پارالکس نمایش داده میشه نمیشه بهش سایز داد؟ چون متنی که می خواهم نمایش بدهم یکم بزرگه و سه نقطه نمایش میده اگه بشه سایز فونت پارالکس باز شده و بسته شده هم شخصی سازی بشه دیگه نور الا نور هست:53:

و اینکه توی دیزاینر یک چیز هست بنام span count مربوط به چیه؟

نسخه لایتتون عالیهyes

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 16 اردیبهشت 1399 در 17:44، programingcenter97. گفته است :

آقا دستت درد نکنه شاهکار کردی. تمام ایراداتش رفع شده

فقط یه چیزی اون متنی که در تایتل پارالکس نمایش داده میشه نمیشه بهش سایز داد؟ چون متنی که می خواهم نمایش بدهم یکم بزرگه و سه نقطه نمایش میده اگه بشه سایز فونت پارالکس باز شده و بسته شده هم شخصی سازی بشه دیگه نور الا نور هست:53:

و اینکه توی دیزاینر یک چیز هست بنام span count مربوط به چیه؟

نسخه لایتتون عالیهyes

تو آپدیتهای آینده امکانات بیشتری رو اضافه میکنیم.

span count مربوط به graidview هست. تعداد ستونها

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با لود کردن اکتیوتی به تعداد پرشین ریسایکلر ویو هام این متن در لاگ چاپ میشه. علتش چیه؟

Attempt to invoke virtual method 'boolean java.lang.Boolean.booleanValue()' on a null object reference

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 18 اردیبهشت 1399 در 17:25، programingcenter97. گفته است :

با لود کردن اکتیوتی به تعداد پرشین ریسایکلر ویو هام این متن در لاگ چاپ میشه. علتش چیه؟

Attempt to invoke virtual method 'boolean java.lang.Boolean.booleanValue()' on a null object reference

 

جوابی نیست؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 ساعت قبل، programingcenter97. گفته است :

جوابی نیست؟

اینها لاگ هست و مشکلی توی عملکرد کتابخونه ایجاد نمیکنه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 ساعت قبل، bitmap گفته است :

سلام خسته نباشید. 

 امکانش هست ارتفاع Dividier در RecyclerViewرو افزایش داد؟

تابع withCustomDividier برای این کار هست. باید یک ریسورس توی پوشه drawable ایجاد کنید و سپس از طریق کتابخونه androidresource اونو به تابع بدین. ریسورس ایجاد شده به شکل زیر میتونه باشه

<shape xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
       android:shape="rectangle">
    <solid android:color="#fff"/>
    <size android:height="1dp"/>
</shape>

 

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام وقت بخیر

برای اپم نیاز دارم یه قسمت چت با پشتیبانی طراحی کنم

چند تا مشکل دارم.

1. ویو چت ها که با xml درست میشن رو که خیلی شبیه به تلگرام باشه رو ندارم و اسم اون نوع ویو رو نمی دانم.

2. یک تایمر 20 ثانیه ای دارم که میره اطلاعات رو میگیره و به لیست میده و نمیخوام که واسه هر 20 ثانیه صفحه چت دوباره لود بشه میخوام فقط اون چتی که اضافه شده به انتها مثل تلگرام اضافه بشه و اگه ویرایشی هم انجام شد کل لیست رو آپدیت نکنه و فقط همون ویو تغییر کنه.

اگه یه سورس درست کنید که با کتابخانه شما باشه که حالت چت مانند باشه عالی میشه. 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 ساعت قبل، programingcenter97. گفته است :

 

 

در در 30 مهر 1397 در 05:47، نورنما گفته است :

سلام خدمت آقای شاهپیری عزیز 

واقعا دست مریزاد.ممنون، خیلی کار باهاش راحت وساده شده وپیچیدگی سابق رو نداره .

اما شاید یک چیزی که کاربران خصوصا کاربران مبتدی براشون سخت باشه کار با کدهای Xml و ساخت فایل Xml برای ریسایکلر ویو هست 

که اگر محضرتان جسارت نباشه ، با اجازه شما یک  سایتی را برای ساخت ویوهای بسیار زیبا با خروجی فایل Xml خدمت دوستان انجمن برای بهره گیری ازآن در ریسایکلر ویو معرفی کنم :

 

آدرس سایت :

Android Button Maker

 

 این سایت دارای قابلیت های زیر می باشد:

تعیین اندازه ویو ها

تعیین پس زمینه رنگ ویو ها حتی  سه رنگی با تعیین محل نور پردازی وتنظیم مقدار محیطی رنگ 

تعیین رنگ متن داخل ویو 

سایه گذاری برای متن داخل ویو وتعیین محل سایه و تعیین درصد پراکندگی وتراکم سایه 

تعیین محل قرارگیری متن درداخل ویو 

تعیین مقدار خمیدگی زاویه های اطراف ویو ها 

قرار دادن کار حاشیه ویو وتنظیم ضخامت آن و تعیین رنگ آن 

 

* نکته: این سایت دو بخش مخصوص خروجی کد Xml دارد که دقت شود :کدهای داخل بخش Button را در داخل فایل Xml دلخواه  در پوشه layout قرار بدهید 

و کدهای خروجی موجود در بخش buttonshape را در داخل فایل xml دلخواه (مثلا :litem.xml) در پوشه drawable که در پوشه res باید خودتان بسازیدش، قرار بدین .البته اسم این فایل xml رو هرچی بگذارید

باید بیایید وداخل فایل (litem.xml) در سطری که نوشته (android:background="@drawable/buttonshape")  بجای buttonshape ،اسم اون فایل رو  جایگذاری نمایید .

به همین راحتی! 

برای نمونه خروجی ویو های این سایت ، نمونه ای  براتون در زیر ارسال میکنم .

 

Untitled.png.f58fa42bd181fa78d0b2dc9bb3d6f4a3.png

 

کدهای بیسیک فور برای این مثال :


Sub pr_onBindViewHolder(layoutitem As Object,position As Int,viewtype As Int)
	Dim prutil As PRViewUtils
	prutil.init(layoutitem)
	prutil.setTextColorForTextview("txt",Colors.Green)
	prutil.setTextForTextview("txt","متن  :    "&position&"  ")
	
	
	Dim button_shape_left_buttom As PRViewUtils
	button_shape_left_buttom.init(layoutitem)
	button_shape_left_buttom.setTextColorForTextview("button_shape_left_buttom",Colors.Red)
	button_shape_left_buttom.setTextForTextview("button_shape_left_buttom",  "چ  پایین"&position)
	
	Dim button_shape_left_top As PRViewUtils
	button_shape_left_top.init(layoutitem)
	button_shape_left_top.setTextColorForTextview("button_shape_left_top",Colors.Red)
	button_shape_left_top.setTextForTextview("button_shape_left_top",        "چ   بالا"&position)
	
	Dim button_shape_right_buttom As PRViewUtils
	button_shape_right_buttom.init(layoutitem)
	button_shape_right_buttom.setTextColorForTextview("button_shape_right_buttom",Colors.Red)
	button_shape_right_buttom.setTextForTextview("button_shape_right_buttom","ر پایین"&position)
	    
	Dim button_shape_right_top As PRViewUtils
	button_shape_right_top.init(layoutitem)
	button_shape_right_top.setTextColorForTextview("button_shape_right_top",Colors.Red)
	button_shape_right_top.setTextForTextview("button_shape_right_top",      "ر  بالا"&position)
	
End Sub

 

=> ( لینک پوشه res مخصوص این نمونه ) 2.67 kB · 17 downloads

 

آدرس سایت های مشابه برای این منظور:

Android Drawble Generator

Online XML Shapes Generator for Android

Android Button Maker

 

سایت ویرایشگر آنلاین کد های ویو در Xml   به همراه نمایش خروجی کدها:

Android Visualizer

برای کار با لیوت xml میتونید از این پست بهره بگیرید. و در کل حتما باید مفاهیم طراحی با xml رو درک کنید.

در 3 ساعت قبل، programingcenter97. گفته است :

 

برای آپدیت کردن ریسایکلر توی آموزشهای متعدد هم ذکر شده این مورد. باید از دستورات notify استفاده کنید.

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

 

برای کار با لیوت xml میتونید از این پست بهره بگیرید. و در کل حتما باید مفاهیم طراحی با xml رو درک کنید.

برای آپدیت کردن ریسایکلر توی آموزشهای متعدد هم ذکر شده این مورد. باید از دستورات notify استفاده کنید.

واقعا تشکر  مرسی :53::nyam1:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen m    122

سلام وقتتون بخیر

میشه کل صفحه اول بازار را که قرار دادین همشو با xml طراحی کرد؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 ساعت قبل، mohsen m گفته است :

سلام وقتتون بخیر

میشه کل صفحه اول بازار را که قرار دادین همشو با xml طراحی کرد؟

 

بله دوست عزیز. به راحتی میشه انجام داد. و پرفورمنس xml بسیار بهتر از لیوت بیسیکه

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 10 خرداد 1399 در 11:57، محمدرضا شاهپیری گفته است :

 

برای کار با لیوت xml میتونید از این پست بهره بگیرید. و در کل حتما باید مفاهیم طراحی با xml رو درک کنید.

برای آپدیت کردن ریسایکلر توی آموزشهای متعدد هم ذکر شده این مورد. باید از دستورات notify استفاده کنید.

سلام

در این سایت ها فقط دکمه طراحی میکردن و برای پنل هیچ طراحی نداشتن!

و در OnItemClick میخوام بگم اگه روی مثلا لیبل کلیک بشه این کارو بکن و اگر روی اون لیبل کلیک کرد این کار اتفاق بیفته با اینکه ویو هام متفاوت هستن و ویو هام با viewtype ساخته میشن

و یه چیز دیگه چون دارم صفحه خانه اپم رو درست میکنم در این صفحه من یک اسلایدر دارم  این اسلایدر هم از نوع ریسایکلر هست. متغیر این اسلایدر رو باید داخل ساب bind بنویسم یا در Globals؟

و اگه میشه یه سورس برای سرچ کردن قرار بدین که اطلاعات رو از لیست جستجو کنه (خیلی ضروریه) لطفا

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...